13% преднина за проевропейския лагер в Англия

Мъже, възрастни и консевратори "обърнаха палачинката"
35
13% преднина за проевропейския лагер в Англия
Снимка: Reuters, архив

Проевропейският лагер във Великобритания води с 13 процента пред евроскептиците по-малко от месец преди референдума за членството в ЕС, показва социологическо проучване на агенция О Ар Би за в. "Дейли телеграф", цитирано от Ройтерс и БТА.

Още по темата


Петдесет и пет процента от хората, които ще гласуват на референдума на 23 юни, искат Великобритания да остане в ЕС, а 42 процента са за излизане от блока.

Три групи избиратели - мъже, възрастни хора и поддръжници на Консервативната партия, които в сондажа от март подкрепяха напускане на ЕС, сега в по-голямата си част се обявиха за оставане.

В това проучване са били запитани 800 избиратели от 18 до 22 май.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
11
 
! Отговори
Фен на Пакитата преди 7 години
Ако затворят границите с тях е свършено, пакистанците ще ги завземат за 10 години. Както обичат да казват мюсюлманите в Лондон - we takin' over
4
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нормално. Бяха похарчени доста пари за кампанията, като не пропускаха да дадат трибуна на хора, които да предизвикат негативни реакции за напускането. Нали се знаят какви са довлекли от бившите си колонии или от гз на географията. Много мериджей, много нещо. Само работници няма, иначе е пълно с квалифицирани цветни и не философи, техни си роми. Планетата на м... вече я имат. Лошото е, че и ЕС заприличва на тях и Франция.
3
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Глупаците винаги са мнозинство все пак не всички са Айнщайн, но какво да се прави той все пак реши да им го върне по един или друг начин дори и след смърта си.
2
6
 
20
 
! Отговори
Британистан преди 7 години
Британистан - политически и етнически куррви на САЩ и Пакистан, since 1945
1
4
 
20
 
! Отговори
Британистан преди 7 години
Естествено, че ще са за оставане в ЕС. Ако излязат първо ще фалират и второ ще се превърнат официално в пакистанска колония. Освен това кой ще прокарва американските интереси в Европа ако не британските плъхове и пудели?