Меркел: Не съм променила политиката си към мигрантите!

Целта е ситуацията да не се повтори, подчерта канцлерът
1 окт 2016 10:15, Петя Славова
37
Меркел: Не съм променила политиката си към мигрантите!
Снимка: Reuters

Германската канцлерка Ангела Меркел заяви днес, че не е променила политиката си спрямо мигрантите, две седмици, след като каза, че би желала да върне часовника назад, за да подготви по-добре Германия за рекордния наплив от бежанци, регистриран миналата година, предаде Ройтерс.

"Аз не сменям политиката си, а провеждам политика. Не виждам някаква смяна на курса, освен необходимостта от целенасочена работа за месеци напред", посочи тя, цитирана в днешния брой на вестник "Заксише цайтунг".

Меркел каза още пред вестника, че от миналото лято работи "върху решения, които да са добри за Германия и за Европа".

Това включва защита на външните граници на ЕС и преодоляване на причините за мигрантския поток от Близкия изток, Азия и Африка. Германия, освен това, трябва да въведе ред в процеса по справяне с бежанския наплив, добави тя, цитирана от БТА.

"Целта ни е ситуацията, в която се оказахме тази година, да не се повтори. Всъщност, отбелязахме голям напредък в това отношение през последните 12 месеца", подчерта канцлерката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: бежанциангела меркел
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
Комуне преди 7 години
Напред винаги, назад никога. Папа Хонекер
28
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МЕРКЕЛ НЕ СИ Е ПРОМЕНИЛА ПОЛИТИКАТА, НО ДОГОДИНА СЛЕДВАЩИЯ КАНЦЛЕР ЩЕ Я ПРОМЕНИ.
27
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
не разбрах за причините довели мигрантите в европа те си имат именаговори се за квоти а за причини не меркел да си подава незабавно оставкатаи да се маха от сцената достатьчно навреди на европа
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ПОЛИТИКАТА Е ПРОМЕНЕНА. СЕГА МЕРКЕЛ ВЕЧЕ НЕ ИСКА БЕЖАНЦИ И ГЛЕДА ДА ГИ ПЛАСИРА НА ДРУГИ СТРАНИ, НАЙ-ВЕЧЕ НА БЪЛГАРИЯ И ГЪРЦИЯ.ГЕРМАНИЯ ПОИСКА БЕЖАНЦИТЕ И СЕГА Е ДЛЪЖНА ДА ГИ ПРИЕМА НА 100 %ДРУГОТО Е НАГЛОСТ.
25
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименАбсолютно вярно, приятелю! Най-верни на американците след превземането на Германия след втората световна война са били нацистите, а сега бившите комунисти. Пример е Плевнята, Цачева и много други.
24
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
НАЙ-ДОБРЕ, ВЗЕМИ СЕ ХВЪРЛИ ОТ НЯКОЕ ПО-ВИСОКО МЯСТО!
23
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не е добре, че не си си променила политиката, бабче! След като искаш да не се повтаря ситуацията от миналата година, значи си направила тежка, непоправима грешка. Остава и да си я признаеш и да си прибереш плодовете от нея! И да си платиш за тоталното разбиване на мечтата Европа!
22
0
 
19
 
! Отговори
байчо преди 7 години
и да иска бабата ,не може да се извръща ,дала е дума на кравата и бежанците ще ги посреща ,инак знае ЦРУ е приготвило 9 грама олово ,извърти ли се и и е готов гроба !
21
0
 
32
 
! Отговори
A преди 7 години
Голяма грешка беше затварянето на т.н. Балкански Маршрут. Трябваше германия да се набълбука с 10-тина милиона алахакбаровци за да се събудят най-накрая германците.
20
0
 
34
 
! Отговори
bobo преди 7 години
Преди е вярвала в комунизма,сега вярва в интеграцията.
19
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заповедта е ясна- Европа трябва да клекне, обедняваща, разединена и ислямизирана. Най-верните слуги на отвъдокеанските господари са бившите комунисти, ченгета, комсомолци и всякакви типове със съмнително минало. Използват ги най-рационално срещу собствените им народи и национални интереси.
18
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не я променяй и скоро дати бият шута.
17
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вещице, вещице...Ще дойде ден когато ще съжаляваш, че си се родила.
16
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел е кукла на конци. Говори това, което е нареждат. От нея нещо не зависи.
15
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тая дебела кратуна само калашник я лекува
14
1
 
2
 
! Отговори
Ungary преди 7 години
Istoriata na germanskia ikonomicheski rast na kapitala se povtaria...predi i sled 2 svetovna voina sasto e imalo takav mega goliam napliv na migranti otvred v germany...i doshla berlinskata stena...
13
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бабката е европейският Горбачов!Чака ни катастройка
12
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Меркел направи устен договор с цялата ислямска *** по цял свят къде що има два карака да се довлече че от наше име ще им предостави всичко което те си харесат от витрината и ако не го получат ще могат с пълно право да я счупят и да си вземат каквото искат, включително и жени. И ако това не получат да почнат да се радикализират и врязват с колите си и да викат Алуакбар в израз на недоволство, което поведение ще могат да затвърждават в джамиите и да си променят околната среда по техен тертип.
11
2
 
58
 
! Отговори
<><> преди 7 години
Как двама човека Меркел и Юнкер могат да съсипят цял континент и то не какъв да е, а най красивия и напреднал за живеене цивилизовано ! Защо тези две слуги на дявола(сащ) няма кой да ги премахне ....или трябва Путин да направи нещо че май друг няма ! Как може Европа да бъде превърната в ислямски континент и след това да лумне като близкия изток ?
10
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единствения ред за справяне в процеса по справяне с бежанския наплив е страните им да плащат членски внос кат всички членки на ЕС и да си подадат документи за приемане и когат ги приемат да им обявят срок за участие за трудовата борса по професии,ново приетите членки досега минаха през тези и други стъргала и цетки,сита по области на изследване и глави като учястнаци задлъжняващи ги да спазват приумеците на играчите и техните преговарящи преговора като урок,ползват облаги значи легално учястват.