Осъдиха германец, наръгал с нож бежанци в Хайлборн

Бил много пиян и не си спомнял какво е направил
Обновена: 1 ное 2018 09:39 | 1 ное 2018 09:37,
23
Осъдиха германец, наръгал с нож бежанци в Хайлборн
Снимка: архив Reuters

Съдът в германския град Хайлборн осъди германец на 5 години затвор за нападение с нож срещу четирима бежанци, предаде ДПА.

Още по темата


Съдът призна 70-годишния обвиняем за виновен в опит за убийство и причиняване на сериозни наранявания. Той призна вината си и се извини като обясни, че бил много пиян по време на инцидента на 17 февруари и не си спомня действията си. "Не съм ксенофоб, нито десен екстремист", написа мъжът в писмо до жертвите, което беше прочетено в съда, предава БТА.

Мъжът е намушкал трима млади мъже с кухненски нож, според обвинението. След нападението е заявил, че е искал да изпрати послание срещу бежанската политика. При следващ разпит мъжът твърдял, че не се придържа към подобни възгледи.

При нападението германецът е ранил сериозно 17-годишен афганистанец, а 25-годишен иракчанин и 19-годишен сириец са получили леки травми. Четвъртият нападнат успял да избегне ударите и да избяга невредим.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


23
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
3
 
! Отговори
Galia69 преди 5 години
Ами разбира се, че германеца ще наръга маймуните! Не може да стоиш и да гледаш как тези диваци унищожават родината. Но настъпиха времена в които е "забранено" да си патриот...жалко, наистина...Ох, ох, ох...Еми то в Европа вече нормалните и будни народи се броят на пръсти бе: руси, беларуси, финландци, естонци, унгарци, поляци, чехи, словаци, сърби. За други не се сещам...а, също така и италианци. Другото е май само овце командвани от *** като Айше Изперкел и нашата Тиква!
19
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако гавра на ДНК убие немец - покриване, липса на присъда, оправдаване (годките "бежанци") и прочие. Ако немец реши да поразчисти - ауу, какво гнусно престъпление. Пък да си го кажем директно - като не им харесва на разни камилари в Германия - прав им път. Да се прибират в държавите си - септични ями и да си блъскат главите в земяна на стойка "Г" по цял ден.
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оооо Шанз-Е-лизеее
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХайлбРон, на 60 км. от Щутгарт е пълен с наши *** 99 процента, бели хора няма а Дойчланда е станал страна на *** особи , не ходете там, заплащането е 10 евро бруто като минавате през агентура на 99.99 процента и живеете с 30-тина мизерника в къща - казарма, договорите са фейк, а на немеца му е през патката от къде идвате, важно е да има роби . Да живее помакинята баба Меркел ,трошачка на резани патлачета.Германия е един шайзе вирус за измъчена Европа - тумор злокачествен.
16
0
 
15
 
! Отговори
а стига бе... преди 5 години
Тая Меркел докъде докара народа си, да се извиняват на шебеци.
15
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
... Иракчанин, Афганистанец и Сириец влизат в немски бар... и неизлизат...
14
1
 
10
 
! Отговори
Брей преди 5 години
Курназ дедо-от старата школа!Дано младите вземат пример как се пази национално достойнство!
13
1
 
8
 
! Отговори
Важно преди 5 години
До АнонименНа унгарската журналистка спънала мигрант е ОТМЕНЕНА УГЛАВНАТА ПРИСЪДА(3г условно) и е наложено АДМИНИСТРАТИВНО наказание!Разликата е ОГРОМНА!Най-вече в свидетелството за съдимост.
12
7
 
4
 
! Отговори
гост6 преди 5 години
Тези младежи що не са ступали дядото,нали все бежанците са виновни,нали все са лошите...?
11
1
 
34
 
! Отговори
SS MACHINE преди 5 години
Хах, този германец е от старата школа! Да се учат младите!
10
1
 
10
 
! Отговори
Sat преди 5 години
Градът е Хайлброн, а не борн.Heilbronn
9
20
 
6
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Форумните кратуни сега се впускат да защитават извършителя. Разберете, законите важат за всички... Така поне е в правовите държави. Следствие на това е, че половината свят иска да живее в Германия, докато в безправовата *** не ще никой.
8
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Напротив, спъва човека.Преди това рита едно дете.И не са и отменили присъдата, а са я намалили, защото ку4ката се е извинила.
7
1
 
17
 
! Отговори
антиджендар преди 5 години
Мраза джендерите на сорос
6
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ВажноИзлязоха хиляди клипове на които се вижда, че журналистката е на разстояние от главореза. Няма никакво спъване на брадатия. Всичко се оказа монтаж.
5
3
 
26
 
! Отговори
Важно преди 5 години
Унгарският съд е отменил присъдата на журналистка,спънала мигрант преди 3 години при безредици на границата!!!!Когато Со.рос бъде изгонен от дадена страна-правосъдието се нормализира!
4
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато "бежанец" нападне германци с нож - това е акт на душевно болен. Когато германец нападне бежанци - това е ксенофобия........... Ценности и разбирания на ЕС!
3
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стареца е отсрамил младите евроджендъри..
2
1
 
41
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Най-вероятно тара.мбуките са му скачали,а той не е бил от кротките!После-яка присъда,за назидание на другите бели,които опитват да се съпротивляват!Ако "бежанци" направят същото,обикновено им се разминава.....
1
2
 
41
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Ето така съдът дресира белите да свикват с исляма...