След убийството на българския студент: Паника в германското градче

Страхът сред хората е видим, разказват от полицията
Обновена: 21 сеп 2019 13:29 | 21 сеп 2019 13:08, Петя Славова
87

Паника и страх в германското градче Карлскрон след убийството на 18-годишен българин, предава Bulgaria ON AIR.

Полицията все още издирва извършителя. Не е ясно и дали той е бил сам или става дума за група нападетели. Това тепърва ще се изяснява от криминалистите.

Още по темата

Инцидентът става в четвъртък вечерта, 18-годишният младеж е живеел в града със семейството си.

Полицейските и лекарските екипи, отзовали се на сигнала, са открили мъж с тежка травма и опасност за живота, наложило се е спешно да бъде реанимиран. Въпреки усилията на медиците младежът е починал от тежък кръвоизлив.

След инцидента полицаи с кучета обикалят района, в разследването се включва и хеликоптер.

Все още се анализират следите на местопрестъплението, които извършителят е оставил.

Разпитани са и множество свидетели, а разследващите не изключват нападателят да не е бил сам..


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


87
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има едни добри хора , които се разхождат с ножове и колят наред. Властите много добре знаят къде да търсят убиеца, но не е някак си коректно. Германия потъва, но и цяла Европа.
48
5
 
28
 
! Отговори
Ю кортес преди 4 години
Германия вече не е европа.всеки посетил град бон,предишната столица на ФРГ вижда Ча това е арабски град.
47
1
 
9
 
! Отговори
До 47 преди 4 години
Е как къде бе? В парламента, къде другаде. Там е най-безопасно. Ето африканската чума "фана" всички *** извън парламента, ама и една не в него.
46
4
 
16
 
! Отговори
До 40 преди 4 години
И как в Германия се стои далече от кюрди, турци,африканци,румънци,българи,сирийци и мароканци? Някъде в някой бункер?
45
9
 
18
 
! Отговори
Нема що преди 4 години
За това ли се борите и драпате, за западна Европа, та да ви приберат в ковчег.
44
3
 
13
 
! Отговори
До39 преди 4 години
Към Русия със сигурност няма да бягат.Но към централна и източна Европа със сигурност.Правят го вече Отиди в Унгария покрай Балатон пълно с немци в Австрия и Чехия също.Даже в БГ по Черноморието ни никак не са малко .
43
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в швейцария е по добре от колкото в германия. по спокойно и се вадят добри пари. понеже не дават много милостиня (социалки) има по малко навлеци главно от шри ланка, еритрея, косово. работи се обаче доста повече от колкото в германия и има доста по малко отпуска/почивни дни. изкарват се добри пари поради това че данъците са доста по ниски но животът принципно е двойно по скъп от колкото в германия. рестоарнтите са 3-4 пъти по скъпи. ако сте с добра квалификация в швейцария ще живэте по добре от
42
5
 
18
 
! Отговори
До 41 преди 4 години
Проблема е че няма как да стоиш на страна от тези които изброи.Освен ако си пенсионер или живееш в гората Още с първата крачка на вън и виждаш турчин или арабин или тъмнокож И с всеки изминал ден все повече
41
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хахах отишли в уредената гейро па ьа бъдеще на детето си! На ви сега бъдеще и уреден живот
40
19
 
8
 
! Отговори
До 21 преди 4 години
Стой си в Германия и недей да мечтаеш за бедна българия.Ако се върнеш в страната на бай *** след време ще съжаляваш.В Германия за да нямаш проблеми стой далеч от кюрди,африканци,румънци,българи,сирийци и мароканци.
39
1
 
12
 
! Отговори
ЮнкерИшиаса преди 4 години
лека му пръст. има секви *** в германия не са само арапи и негроиди - руснаци ама от най-долните, украинци, чеченци, кавказци, иранци, целия близкоизточен и подсахарски зоопарк. от беден по беден и от гладен по гладен и на всичките некой им дължи нещо. германците са обречени и скоро ще бегат през глава към русия както са го правили едно време. богатите германци от години се изнасят към нова зеландия, австралия, южна америка и америка.
38
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Рейгън каза: "Мистър Горбачов, свалете тази Берлинска стена!"Германците хукнаха с трабантчетата да си купуват банани и тоалетна хартия в Западен Берлин. Рушаха стената.
37
2
 
14
 
! Отговори
Стар шоп преди 4 години
Моите деца израстнаха в Германия и се разпиляха по света. Не им се стои тук, защото винаги ги гледат като пришълци. Пишеха по 100 писма да ги *** на практика въпреки отличен успех.Или трябва да се родят тук и да си сменят името и фамилията с немски- тогава можеш да живееш равностоен живот, може би. Не искам да обезсърчавам никого, но такава е реалността.
36
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До, 10,,Женен съм за немкиня. Живяхме 15 години в Мюнхен. Преди година съпругата ми реши да се махнем от германия. Продадохме апартамента качихме се в аудито и дойдохме тук в Австрия. От както дойдоха бежанците много германци напуснаха германия. Тук в Австрия има най малко 50.000 германци. Германия ще се превърне в територия на турци афганистанци пакистанци и африканци. Населението застарява а младите са бежанците те са бъдещето и. .
35
0
 
16
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Кои ходят препасани с ножове.Там търсете.При тях това е национална/верска/расова потребност и уважавана традиция.Почти всичките им танци са с ножове и саби.Миролюбиви хора.
34
1
 
11
 
! Отговори
До 29 преди 4 години
Германия за работа и да спестиш някой евро Да Но за живеене, за бъдеще на детето ти ,ако имаш такова е възможно най грешния избор.
33
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Швейцария е за шерпи да изкачват баирите на Алпите.
32
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дивашка държава
31
9
 
2
 
! Отговори
Обербайерн преди 4 години
Май ще отида до Мюнхен ла се напия. Днес почва Октоберфест, една голяма бира 11,80?.РР. и ще слушам нмска музика, няма начин;-)
30
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой от Швейцария да каже нещо? Много я хвалят, че е най-спокойно там