Джамбазки за вдигнатата ръка в ЕП: Ще ми дължат строго извинение

Това е абсолютна глупост, чудят се за какво да се хванат, категоричен е евродепутатът
17 фев 2022 11:10, Ния Христова
211
Джамбазки за вдигнатата ръка в ЕП: Ще ми дължат строго извинение
Снимка: БГНЕС
Евродепутатът и лидер на ВМРО Ангел Джамбазки бе обвинен, че е направил хитлеристки поздрав в пленарната зала на Европарламента в Страсбург. Председателката на ЕП Роберта Мецола го предупреди, че ще бъде направена проверка и може да бъде наказан строго. 
 
"Ще направят проверка и ще ми дължат строго извинение. Това е абсолютна глупост, чудят се за какво да се хванат. Измислят си причина и припознават призраци и жестове там, където ги няма", коментира пред Нова тв Джамбазки.
Още по темата
 
"Изразих подкрепата си към правата на европейските граждани. Започнах спора си с колегите в залата. На излизане чух, че председателстващата ни призова да не говорим в залата, защото й пречим да води заседанието. Чух я обърнах се и просто й помахах в знак на това, че съм я чул и се извинявам. Вместо да се съгласи, че съм я чул и разбрал, си измисли тази глупост", обясни Джамбазки.
 
По думите му не може да го накажат, защото ще ги осъди.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


211
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да и обяснят, че в България за "здравей" и "довиждане" или когато са далеч и си дават знак или когато вдигат ръка в училище и при други случаи, така си вдигат ръката, съвсем друго и различно е, когато това е обвързано с фашистки идеологии, но ВМРО защитават човешки права, а не са фашистка партия,организация
82
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте малко да подбираме какви ги пращаме в ЕС, че много се излагаме.
81
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До FACTЧе те в България така се поздравяват за "здравей" , тогава трябва да осъдят всики хора в страната ли? Я стига! И ВМРО не е фашистка партия, а защитаваща човешките права на българите от Македония, няма нищо общо със фашизъм, дори напротив , борят се за човешки права!
80
1
 
10
 
! Отговори
хаха преди 2 години
До FACTИ как поздравява? С вдигната ръка. Вече не може да се поздравява ли? Да не вземете и някой ученик да обвините като вдига ръка да го изпитат...
79
5
 
18
 
! Отговори
браво преди 2 години
Браво, Ангеле! Само така! Да живее Орбан, Унгария и свободата! Добре, че останаха и нормални хора по света! Да си жив и здрав!
78
4
 
2
 
! Отговори
FACT преди 2 години
спокс бе, има те сниман как поздравяваш.мутрономерцата вървът в територията, сега чакай европорламентарен ШУТ!
77
3
 
7
 
! Отговори
За 30 години преди 2 години
Не ви ли стана ясно, че брюкселската линия е единствената права линия? Отклонения не се допускат. Липсва ми Nagel Farage.
76
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЕС е фашистка организация, как по друг начин да се поздравяват?!
75
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки, това се нарича вменяване на вина, може да я осъдиш, че те е набедила, без основание, спокойно, ние знаем, че не си нацист и ВМРО не са, но по-полезен ще бъдеш, ако направиш няколко деца да оправиш демографията, ако не можеш да си направиш, може да си осиновите с някоя булка , ето на Волен им се роди дете и се кротна и стана послушен,смирен,чудесен татко!
74
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тоя не е цвете, но силно ме съмнява че е толкова ***. Неговото обяснение звучи логично.
73
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Жалко, че не мога тук да посна една снимка на Маркон с подобен жест, да ги питам тогава в кво го обвиниха, иначе лицето Джамбаски ми е неприятно, но в случай се прекалява с джендъризма в ЕК
72
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еми кат им каза няколко нелицеприятни думи за зеЛевия им сертификат, сега бързат компромат да му намерят, а си беше чист жест за довиждане дето всички го правим
71
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Евтина популярност за нискоинтелегентни хора.
70
10
 
9
 
! Отговори
Антрополог преди 2 години
Подобни плюнки като тоя в нормалните държави работят като чистачи на метро или охрана на паркинг
69
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Крайно време е тази пияница да бъде отзован от Брюксел. Както и да му се потърси отговорност за шофиране в нетрезво състояние и хвърляне на бомбички по протестиращи граждани
68
5
 
7
 
! Отговори
... преди 2 години
Не жеста,а езика който използва,идеологията която изповядва са вредни и опасни...
67
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Джамбазки е един нахален човек.Имам доста куриозна среща с този мр...ен татарин.Веднъж при влизане в софийската автогара този ме закачаше ,че колана ми бил разкопчан и ето такива.Пиян ли беше,нахален п.....ст ли незнам.Много противно човече!
66
4
 
18
 
! Отговори
Данке съР преди 2 години
И какво му има на поздрава ? Още преди Хитлер да го приеме този поздрав е съществувал.Ама какво е очудвам, те и "свастиката" я откраднаха, а всъщност този символ идва от Изтока и сивмолизираше някакъв вид слънце.По запознатите ще кажат.Но то като цяло в Европа след ВС, определено има шизофренично население.
65
7
 
7
 
! Отговори
Ken преди 2 години
Глупава работа ! Като правиш нещо, поне имай доблестта и смелостта да кажеш защо си го направил. А така : то наподобява нацистки поздрав, но всъщност не е. Заслужава да го наградят с 10 заплати. Ще изглеждат като награда, но всъщност ще му ги отнемат. Да е честно.
64
3
 
12
 
! Отговори
Ангел Джибровски преди 2 години
дай една ракия !