България и Албания опитвали да си поделят Северна Македония

Коментар на Миленко Неделковски
7 юли 2022 13:54, Росен Стойчев
102
България и Албания опитвали да си поделят Северна Македония
Снимка: БГНЕС/EPA

Дори за мен, македонският журналист във Фейсбук, пишат, че съм българин. Това обяви популярният македонски журналист Миленко Неделковски пред UA REGNUM.

Неделковски е един от водещите протестиращите в страната.

Още по темата
Настоява, че със своите искания, България е преминала всички допустими представи.

Според него българското външно министерство опитва да получи правото да определя представите за оскърбителен език и така да влияе на македонската прокуратура как да действа спрямо гражданите. Настоява, че западните посолства в страната, настояват, че всички, които протестират срещу европейското споразумение, което се разглежда от македонския парламент, всъщност са привърженици на Русия.

Той смята, че промени в конституцията на страната няма да има, тъй като опозицията няма да ги подкрепи, но въпреки това ще има двустранно споразумение, което ще ги уреди. Неделковски твърди, че Западът прави максималното, за да договори българските условия в страната.

Журналистът настоява, че България и Албания се опитват да си поделят Северна Македония.

"В тази страна има повече хървати от колкото българи, въпреки че много македонци са взели български паспорт по икономически причини. Те не искат влиятелна Сърбия и за това занимават страната с Косово, като ние не можем да очакваме реално подкрепа от там", заяви Неделковски.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ами този журналист наистина е българин. Впрочем всички македонци са българи.
40
24
 
2
 
! Отговори
Мк преди 1 година
До 42 не ме интересува къкъв е бил някой си преди хил години не ме интересува кой съсед ква история има само едно да ти кажа на балканите никога не е имал мир няма и да има точно заради това се да си ги мериме а в съшност хлъдилника празен
39
0
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Заради тия пусти чукари две национални катастрофи сме изкарали. Да не говорим колко българи са загинали, а сега какво получаваме - омраза. Не искаме и един сантиметър от Македония, харизваме ви на албанците, оправяйте се както можете.
38
1
 
38
 
! Отговори
ьфх преди 1 година
Вечно ВЕТО за макетата-сърбомани!!!!
37
1
 
28
 
! Отговори
християнин преди 1 година
Това прасе/в истинския смисъл на думата/,защо не се самогръмне.
36
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоа що не пие хапчета, бре?
35
1
 
46
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
До Мк........... Най - малките книги на света: 1. Сомалийска готварска книга 2. Ромски Кодекс на труда и 3. Македонската история :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
34
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Македонците са нашите украинци. Изглежда обичаме да се занимаваме с уреждането на чужди казуси, вместо да си гледаме нашите задръстени проблеми.
33
2
 
31
 
! Отговори
До Мк преди 1 година
Твоята история е една употребена от Тито тоалетна хартия!
32
35
 
4
 
! Отговори
Мк преди 1 година
До24 Хахах Албанците когато ги е имал на балканите вие не сте знаели къде се намира това чети малко за Илирите монголецо измислената ви история стига до 7 век
31
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
По-далеч, по-далеч! Имаме си достатъчно проблеми!
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Доколкото писаха не са записани в Конституцията им българите,хърватите,черногорците,а останалите какви ли още има при тях вписани в Конституцията им като многочислени как самоопределили се при последното преброяване на населението им без да се съобразяват от какво потекло по народност са те с родителите,роднини,прародителите им по документи от преброявания предишни,които съществуват в бази данни и архиви държавни,църковни по актове на раждане и свидетелства издадени от какви народности с фамилии
29
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
хм, по икономически причини вика, а знае ли тоя айдук как се взима българско гражданство :) че трябва да докажеш кръвна връзка с български предци ... подробности. Никой не им иска настоящата нагласена идентичност, да си я ползват със здраве. Ама предците са си предци :)
28
2
 
40
 
! Отговори
Morski преди 1 година
"В тази страна има повече хървати от колкото българи, въпреки че много македонци са взели български паспорт по икономически причини."!!! Е ТОГАВА ЗАЩО НЕ СА СЕ ПИСАЛИ ХЪРВАТИ, НАЛИ И ТЕ СА В ЕС?ТОЗИ БЪЛГАРОМРАЗЕЦ РОДОПРЕДАТВЛ Е КУХ, ЧЕ ДРЪНКА!
27
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Айде мола ви се, нема нужда! Да си стоят в античността като толкова искат!
26
2
 
17
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 1 година
Лично аз очаквам в близко бъдеще, ако международната ситуация не се подобри коренно (а за това няма изгледи) то наистина Албания да вземе части от Македония или поне да има силни претенции това да се случи. България от друга страна нито ще има мераци за нещо такова (освен във въображението на Костадинов) нито ще има възможност. България ще е съсредоточена върху оцеляването си и върху това да не загубим ние територии, знаете в каква посока.
25
5
 
11
 
! Отговори
селянин преди 1 година
ами що да не ги анексираме еле ся е модерно
24
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тука вече патреотите не вият за македония а за русия .
23
3
 
25
 
! Отговори
Зозо преди 1 година
Снощи крещели на митинга - *** Османи на външния министър :)))))))))))) Накрая албанците ще хванат пак калашниците и тоя Миленко ще пикae топла вода от страх :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
22
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Наще да кажат колко паспорти са дадени на македонците. На последно преброяване само 3000 се определят като българи . За да може журналистите да питат Каракачанов от къде идва голямата разлика в сметките ??? Щото наще сметки не излизат а неговите сметки в банките се пълнят .