Триумф за премиера на Финландия

Оправдаха поведението на Сана Марин
4 ное 2022 23:10, Росен Стойчев
56
Триумф за премиера на Финландия
Снимка: БГНЕС/EPA

Действията на финландския премиер Сана Марин ще останат без последствия, съобщи Фигаро.

Днес това реши гласният секретар по правосъдието.

Още по темата
Това е пост в страната, който има правото да разглежда действията на представители на правителството.

През август в интернет излязоха видеа с финландския премиер, като на тях Сана Марин танцува и се държи освободено в компанията на приятели.

Това доведе до изпращането на редица жалби за непристойно поведение на премиера. Все пак много млади финландци подкрепиха Марин.

Самата тя поднесе извинения, но и обясни, че има правото на свобода, когато не изпълнява служебния си дълг. Днес беше обявено, че в нито една от жалбите няма оспорени конкретни правителствени функции.

Във Финландия ще има избори през следващата година и решението се счита важно за вота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 37 що да са в шок , забавляват се как въпросната дама друса на партита и се държи като махленската обща буля. И после как чуждестранните дипломати да имат "респект" към нея. Показва колко недозряла е за заемането на тоя пост.
35
1
 
3
 
! Отговори
Гошо преди 1 година
Оправдали я ,че то и при нас кой ли не оправдаха
34
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финладия е дала заявка отново да приема руски газ. Съдът е заявил, че след като по договор получаваш - не получаваш трябва да се плати дълкосрочната поръчка, пак се плаща. Да си помислят и у нас.
33
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 50 - Той Путин може и да иска, ама на много народ му писна от уоравници, дето се държат като 19 годишни студенти ...
32
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дано бе е на оарти, когато руснаците почукат на вратата ...
31
6
 
7
 
! Отговори
Елеонор Митрофанов преди 1 година
Pycopoбите във шок !!!
30
10
 
16
 
! Отговори
..Де се пука преди 1 година
Ами тези, които й търсят кусури, да вземат да предложат закон - "финландския премиер няма право да танцува с приятели в нощни заведения, дори в извънработно време! Надали и 1 човек ще подкрепи този закон. Видимо е, че 5-тата колона на Путин търси поводи да бутне момичето от премиерския пост, откакто Финландиия подаде молба за членство в НАТО. Друго си е премиер да е бивше ЗКПЧ, както е сега у нас!
29
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бeльo "Tpиyмф" ли e фъpлaлa из npaвитeлствeнитe crpagи нa oprиитe...?
28
6
 
12
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Тая е сестра на грети тунберга, и почти толкова умна... ===)))
27
5
 
12
 
! Отговори
Дончо преди 1 година
Пълно опростачване.
26
8
 
7
 
! Отговори
Зелен Демократ преди 1 година
И после Ни вервайте! Тая е толкова глуповата, че кефа да я гледаш как "управлява" е ОГРОМЕН"!!!! Феменестичното опростяване и смазването на омразния мачизъм НИ изпълват със садиистично и едновременно нежно удоволетворение. Санна, завиниги една от НАС!
25
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мис Лапландия.
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финлезбандия има и се играе мн добър хокей
23
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Борката го шитнаха за къде къде по-бизобидно поведение, а тая с оргиите в правителствените сгради не подава оставка...? Защо за неолибералите глобалисти и гейовете не са валидни тези правила?
22
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Цялата тази история беше режисирана от руснаците. Както обикновено те са в дъното на всички простотии които се случват из Европа.
21
10
 
15
 
! Отговори
Някой преди 1 година
Абе хора! Тук става въпрос за ЛИЧЕН ЖИВОТ! Какво общо има тук политиката, русофобията, американофобията, политическият курс на Финландия. Всеки си има правото да си почива както намери за добре. Ако иска - Ще танцува, ако иска - Ще ходи на разходка в планината. Когато е на работа - ОК! Ами събота и неделя пак ли да ходи официално облечена с костюм (например)? Или ако си има хоби (каквото и да е то стига да не нарушава закона) да се откаже от него? Е несъм съгласен с това и туй- то.
20
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Драмата за Финландия- Прав си! Освен с последното си изреченийце. И Финландия никога нямаше да има проблеми с Русия, ако не беше тая кифла
19
10
 
5
 
! Отговори
Драмата за Финландия преди 1 година
най-голямата драма била че СССР се разпаднал. Путин му приписват тези думи, но са извадени от контекста. Той ги казва по повод Руския народ. След като СССР се разпада 30 милиона руснаци остават извън пределите на Русия, защото административното разпуределение в рамките на СССР не винаги съвпада с етническата структура на територията. Същото е и положението с Германия след ВСВ. Но поне и беше позволено да развие индустрия. Е сега и я взеха обратно! Та Финландия е следващата!
18
8
 
8
 
! Отговори
До Съкмайдик преди 1 година
Вече започвам да разбирам тези като теб, които възхвалявате фашисткият режим в Украйна. Вие сте жалки нещастни човечета които са преминали през няколко стадия на развитие през своя живот и в злобата, страха и омразата си към Русия сте станали и фашисти. Засега прикривате своята фашистка идентичност, само зад русофобията си и затова с такава надежда и лелеяна мечта очаквате фашистка Украйна да победи за да започне победоносният ход на новия фюрер, наркомана със зелените парцалки.
17
8
 
7
 
! Отговори
Някой преди 1 година
И какво толкова е направила (нестава ясно от статията)? Танцувала и се държала свободно в компания с приятели? Ми всеки има право на личен живот. Жив човек е все пак. Да не е робот някакъв... Има право на това. Като е премиер да не танцува ли? Изглежда на снимката симпатична жена между другото.