"Ловци на педофили" спипаха университетски преподавател

Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към сексуални действия
Обновена: 18 яну 2023 08:58 | 16 яну 2023 22:22, Йоана Цонева
300

Преподавател от Университета по архитектура в София е арестуван по подозрения за педофилия.

Задържането е станало снощи в столичния квартал "Младост 3" по сигнал на Ален Симеонов от гражданската инициатива "Ловци на педофили".

34-годишен преподавател в университета води кореспонденция близо месец с фалшив профил, който създават от групата "Ловци на педофили". Мъжът се е опитвал да склони 13-годишно момиче към сексуални действия, предава Bulgaria ON AIR.

"Писа на наш женски профил, при което му беше казано, че кореспондира с момиче на 13 години. Очевидно той нямаше проблем с това и очакванията му от момичето бяха освен да правят секс, да бъдат гаджета и да изградят семейство", разказа Ален.

Още по темата
Вчера си уговарят среща с подставено момиче, а веднага след това го залавят. На мястото пристигат и полицаи от столичното Седмо районно управление.

"Той излъга самите полицаи за годините си, представи се за 31-годишен, а е на 34 години. В самия чат каза, че е инженер, на живо каза, че работи в офис в областта на икономиката. Оказа се преподавател в УАСГ. Той е патологичен лъжец", заяви Ален.

От Университета по архитектура, строителство и геодезия потвърдиха, че мъжът работи отскоро като асистент в учебното заведение. Ако разследването покаже, че преподавателят е виновен, от ръководството на университета са категорични, че ще приложат закона с цялата му строгост.

Досега "Ловци на педофили" са хванали близо 50 мъже. През утрешния ден предстои на Ален да даде допълнително показания срещу заловения преподавател.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
0
 
0
 
! Отговори
Истината преди 1 година
За да ги хванеш просто излизаш от РПУ -то и ги хващаш те се различават от далече, като проститутките. Ама не е изгодно да се хванат всичките спират се криминалната хроника. Лично съм видял 10 цивилни заобиколили педофила но не го арестуваха, и се разчу за любовна драма с фатален край, а педофила в болница след време. Каквото и да стане педофила оцелява. Помислих си да им разреша случая но се сетих, че може да им закрият отдела и да останат и да ги освободят от РПУ -то и така да се увеличат педоф
181
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
оставам с впечателнето, че тук пишат само набори на лилито... не 50% а 100% от 13 год. вече не са девствени, да не говорим че голяма част от тях са минали половината училище.. изкарайте си главите от ... и вижте какво се случва в реалноста! по чалготеките е пълно с нас..ни от алкохол деца и само се ослушват с кой да отидат да се манд..сат по кенефите..
180
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 1 година
Тоя е почти толкова зле колкото Петър Илиев (от София). Хаха, полицая му държи личната карта, а той го лъже за годините си...може ли толков глупости и лъжи да изговориш за толкова кратко време, тотално неадекватен, скъса ме от смях, по-забавен е от Цикиридис и комиците взети заедно...за пореден път се убеждавам, че голяма част от преподавателите са тотал щета
179
5
 
5
 
! Отговори
Дупетатофил преди 1 година
На дедо Инфлуенсърчето ...... Ако тоя НАИСТИНА го беше грижа по улиците да няма педофили , няма да споделя с медиите как ги лови , какви трикове прилага ...а щеше да ги търси, намира и предава информацията на полицията а не да снима ТРИ ЧАСОВИ клипове как хванал един. Той и ще му е последния ... малкия "скинхедс" с блесналите очички с тия показни демонстрации трупа популярност . Скоро ще го видим и него в листите на някоя популярна партия като кандидат депутат .... Коооолега .....
178
0
 
1
 
! Отговори
Майка преди 1 година
Ами какво е бе 223, звучи ми все едно си го казваш на теб да се успокоиш, че не си.
177
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През комунизма беше пълно с педофили. Бъркаха в гащичките на децата даскалите партийните тогава секретари. Сега политици.
176
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
AАбе висчко екста, ама бегенцата сме МЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕГААААА отмъстителни. МНООООГО! Как така,някой не е търгнал да прави нещо?
175
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"али знаете, че като Гошко и Маринчо на по 22 излизат с Софчето и Марийка, от някое училище на по 16-17 технически пак е педофилия" - Не, не е.
174
1
 
7
 
! Отговори
В Йолов преди 1 година
До Гаси,Свидетел съм и на двете.В университета ходят момчетата да се е-ът с някви малки от гимназиите.Пък като ходя на фитнес мн често някой се хвали как спал с някаква 20/18/16годишна или изневерявал на приятелката ми с такива.
173
8
 
8
 
! Отговори
Гаси Пърдящото Куче преди 1 година
Нали знаете, че като Гошко и Маринчо на по 22 излизат с Софчето и Марийка, от някое училище на по 16-17 технически пак е педофилия, ама си затваряме очите щото са младежи нали ;)Същата работа и на някой таткото на 30/40 като се разведе или иска да 'разнообрази' ;) / (изневери) пак с 16-20 г го правят.
172
5
 
5
 
! Отговори
Хаха преди 1 година
Че на кой му пука за махалите и за ромите изобщо? Да правят квото щат. Няма да им се молим да стават хора. Браво на момчетата. А тука много педофили се изнервят и ги плюят ама им трепери да не ги сгащят, че
171
2
 
11
 
! Отговори
213, 219, преди 1 година
Болен мозък си и затова не те е срам! Дано да ти се роди дъщеря или внучка, тогава ще те питам дали ще ти е приятно, когато пр.о.стаци подвикват след нея мръсотии по улиците и ако ти се осмелиш да им направиш забележка, те да ти отговарят, че 50% от 13-годишните вече са били с мъж, а останалите знаят що е секс и това к..ве самичко си го търси, я гледай какво е наперено. После да ти хвърлят един бой, та друг път да не им се месиш, когато се забавляват чрез гаври по адрес на дете. Пожелавам ти го!
170
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Имаш подобен случай през соца, един беше подмамил седмокласничка.... ----///----- Седмокласничките през соца 1/3 бяха вече действени (не девствени), а от останалите не мисля да е имало такива, които не знаят какво е секс.
169
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ако и един бяха пребили по-тежко, щяха да лежат в затвора вече." - Това е, ако те хванат, нямаш пари за адвокати, не можеш да подпалшиш свидетели и не знаеш хора, с които да подкупиш съдията.
168
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Българин - Ами да, ама повечето педофили тарашат основно там, точно заради тоя начин на мислене. Или викаш - щом не е бяло, може ...
167
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След инстабулската конвенция предполагам това ще бъде законно. А който пречи на такива неща ще бъде подлаган на съответните санкции
166
11
 
9
 
! Отговори
ре преди 1 година
Най-накрая ще се окаже, че Ален е педофил и е разчиствал конкурентите за млади гаджета. Него обаче ще го олепи ГДБОП, а в затвора ще бъде щастлива ромска булка.
165
9
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом педофилите реват, значи момчетата вършат добра работа! Браво!
164
20
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако в едно училище се направи изследване на всички 13 годишни момичета какъв би бил резултата - поне 50% ще са били с мъж! За какво тогава иде реч??????????
163
7
 
21
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Хайде стига с тези ромски махали, бре. Какво те бъркат тези момчета, че ще си отделиш от времето да напишеш негативен коментар за тях? Вариант 1 - педофил си и момчетата ти пречат да зарибяваш деца на спокойствие. Вариант 2 - хейтър си, който плюе по всичко смислено и хубаво, което някой друг направи, защото то ти напомня колко безсмислен живот живееш.