Кулеба: Мирът ще дойде с възстановяването на границите ни

Време е да превърнем Черно море в море на НАТО, призова той
13 апр 2023 13:58, Йоана Цонева
70
Кулеба: Мирът ще дойде с възстановяването на границите ни
Снимка: БГНЕС

Истинският мир ще дойде чрез възстановяване на границите на Украйна. Всички украински градове, както и полуостров Крим, трябва отново да станат част от страната. Това заяви украинският външен министър Дмитро Кулеба, цитиран от "Ройтерс".

Още по темата
"Няма разлика между украинските градове. Всички те трябва и ще бъдат отново част от Украйна", каза той чрез видеоконферентна връзка на събрание, посветено на сигурността в Черно море.

"Време е да превърнем Черно море в море на НАТО", обърна се Кулеба към участниците във форума в Букурещ, предава БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


70
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Няма такава държава Украйна, какви граници сънува този съсел?
61
0
 
4
 
! Отговори
ще възстановиш на на преди 1 година
якому дедовия, Русия ще си вземе всичко където са ви подарили неблагодарници.
60
0
 
7
 
! Отговори
Манафейко: преди 1 година
Тоя нагляр е изключително неприятна муцуна!
59
0
 
7
 
! Отговори
Да преговарят за мир преди 1 година
Мирът ще дойде, когато започнете да преговаряте за мир. Украйна не може да спечели тази война. Това е все едно Мексико да спечели война с САЩ и да си върне Тексас и Калифорния. Колкото по-рано започнете да преговаряте за мир, толкова по-малко ще загубите.
58
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бреййй, ама и морето ли било украинско? Не знаех досега. Ще го правел море на Нато тоя умник. Отивай в Бахмут, че не остана нещо непревзето, граници ще връщал..........
57
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Иска да каже, че мир няма да има.
56
0
 
5
 
! Отговори
Деди преди 1 година
Нека и вие видите и разберете какво е "забрана" и "санкции"!
55
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е според него е така,ама като няма пари и оръжия,а тия където ги дават и те нямат вече излишни ще си наляга парцалките.
54
0
 
10
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
Тоя чува ли се какво дума? Едно си знае баба, едно си бае, та и очилаткото Кул-е-ба заприлича на развалиен грамофон - зациклил е на една "писта" и стъже ли стърже! Само, че звучи много фалшиво!
53
0
 
0
 
! Отговори
мак преди 1 година
... ти цензура.
52
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ясно е как ще се развиват нещата. Китай купува 160 самолета еърбъс от франция -- плащането е в ренминби, т. е. юани, не долари. Дедоларизацията върви, който си мисли че сащ могат да направят нещо се залъгва. Украйна им е вече в тежест, трябва сами да се спасяват. Този Кулеба е някакъв клоун. Благодарение на нему подобни цялата територия на украйна ще бъде погълната в следващите десетина години. След Путин идва Медведев и той заяви в прав текст -- украйна е грешка 404, ще изчезне като ненужна.
51
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кулеба: Мирът ще дойде с възстановяването на границите ни" - ами да! цяла украина се влива в майката родина русия и Мирът е дошъл !!!!!!!!!!!!!!!!
50
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе да! Надявай се Румънецо . Украйна никога повече няма да е същата! Потънала в руйни и обезлюдена! Много украинци ще останат там където са се установили! Границите на Украйна,докато не свърши войната ,никой не знае още,какво ще остане от нея!!!
49
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кулеба: Мирът ще дойде с възстановяването на границите ни . . . . или обезглавяване на някои!
48
0
 
3
 
! Отговори
бай Пешо преди 1 година
браво на Анонимен [#44]!! Неадекватен!Времето ще покаже.........Супер точно! Трябва да пишеш по-често тук
47
2
 
12
 
! Отговори
бай Пешо преди 1 година
да де, ама тоа на снимката май не се сеща, че не само, че Черно Море няма да е море на НАТО,ами няма и да е на тва,дето ще остане от бивша Укриана...И най-вероятно, Черноморието около Одеса ще бъде дадено на Беларус, за да си има излаз на сигурно море и да не се занимава с разните му там латвийци ли са,литовци ли....Това е положението! А след време Куеба,ако оцелее след СВО,разбира се,и ако желае ще посещава топлите и чисти плажове на балтийско море по крайбрежието на Полша...все още не-бивша...
46
1
 
9
 
! Отговори
noFreeman преди 1 година
абе Мите, зарежи това измислено Митро... хахаха, Черно море трябва да е море на мира, не на злата машина нато... скоро държава няма да имаш, как ще се наричат децата ти бре Митак. Избихте собствения си народ, но Бог ще ви накаже и за разрушените си църкви... Митро ли си, Нитро ли си...
45
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не съществуват такива граници в които укро наци да съществуват в мир със униатите от Львов, малорусите от донбас, запорожките казаци, одеситите и общините с етнически българи. Отделно и другите погранични общности. По лесно е да се денацифицира укрия, пък после каквото остане, ще му е за урок.
44
18
 
2
 
! Отговори
Кравар преди 1 година
До Ехаа -- Да, но Времето е НАШЕ, а не ваше. За вас оставихме форумите, за да се разтушавате и си спомнята с умиление за СССР, а скоро и за Русия. Пишете си колкото искате, ако тово ви помага да си вярвате. :)
43
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Неадекватен!Времето ще покаже,на този етап жертвате войничета,които убиват мъчително,понеже ти,квадратна челюст, грозна и квартал 95 сте ''над нещата''.Нещо изключително бездушно има в логиката Ви.И,което е по-страшното,според мен,това са предварително направени сметки без кръчмар,бъкащи от популизъм. С цената на украински животи,държите пет къщи в Бахмут!Но,нали сте високо ниво за преговори.Пука им на артиста ,САЩ,на охранения генерал за жертвите анонимни.Някой трябва да го каже,бил и ваш фен