Франция въведе свръхмерки за борба с тероризма заради опасност от атентати

МВнР съветва да сте бдителни
16 окт 2023 18:37, Стела Стоянова
17
Франция въведе свръхмерки за борба с тероризма заради опасност от атентати
Снимка БГНЕС, архив

Във Франция е въведено максималното трето ниво на плана за борба с тероризма „Вижипират“ заради евентуална опасност от атентати, съобщават от Министерството на външните работи (МВнР) на сайта си.

Това предвижда повишени мерки за сигурност на територията на цялата страна на обществени места и обекти на критичната инфраструктура.

МВнР препоръчва на българските граждани, намиращи се и пътуващи за Френската република, да проявяват повишена бдителност при посещения на обществени места, масови, спортни и културни събития, религиозни обекти, гари, летища, обществен транспорт, търговски центрове, музеи, образователни заведения и други застрашени обекти.

При нужда от съдействие, българските граждани във Френската република могат да се свържат с българското дипломатическо представителство в Париж на тел.: +33 1 45 51 85 90 и дежурен телефон в извънработно време: 0033 /0/ 6 21 84 95 15, както и на адрес:consul@ambbulgarie.fr

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
незнаен преди 6 месеца
Ние смотаняците, разградения двор откъм изтока могат 5 терориста да утрепят стотици. Не знаем дори как да реагираме при атентат, нито пък да се пазим.
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До София е като /11/ - Сус, бре! Ако някой тресне един атентат, ще видиш ти ивицата Газа! Това ли искаш?
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Арабски Африканец - Злодейство ли е това, че ви свали от клоните? Или казваш, че сред пясъците на пустинята клони няма, свалила ви е от гърбовете на камилите и ви е качила на автомобили.
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И защо ? Нали да си евроатлантик-либераст е най-щастливото щастие , а пък всички останали , искат да са евроатлантици-либерасти и само трябва да им се помогне с превратче или сглобка и ще са вечно благодарни. От кого се пазите.
11
3
 
3
 
! Отговори
София е като преди 6 месеца
Ивицата газа
10
0
 
5
 
! Отговори
BG Agent 007 преди 6 месеца
Хамас вече е правил терористичен акт в България помните ри летище Сарафово в Бургаз?!Партньорски служби бяха предопредили българските некадърници и въпреки това го допуснаха.
9
0
 
4
 
! Отговори
И Булгаристано преди 6 месеца
Трябва да последва добрия пример на Франция че с толкова много арабухи и рус0р0би си е опасно.
8
1
 
5
 
! Отговори
SS преди 6 месеца
Скоро това може да стане и у нас .
7
1
 
8
 
! Отговори
мак преди 6 месеца
За съжаление каквото днадробиха, ще сърбат. Но не отговорните меркел и подобни, а обикновените хора. Също такива, които рисуваха с пастели по асфалта и подаряваха мечета.
6
1
 
5
 
! Отговори
рико преди 6 месеца
Това вече не е новина дори.
5
2
 
4
 
! Отговори
Бaй Kypти преди 6 месеца
Heoлибepaли, ga ви xogя нa rлoбaлизмa, ga ви xogя!
4
2
 
3
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 6 месеца
Булонския лес исках да кажа
3
1
 
6
 
! Отговори
Ил дьо Франс преди 6 месеца
Това важи за северните квартали към метростанциите Симплон,Клингкърт дето е фул с црняци.Те станаха толкова много че вече циркулират покрай р.Сена.Да не говорим за призрачния мол Bercy в източен Париж дето след 12 ч може да ти се случи случка.... същото се отнася и за Булчинския лес дето црняциъе ще ви направят ориенталска чaламбa дори да се съпротивлявате...
2
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Охо надушвам анти-терористични локдауни!
1
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тези имат квартали 100пъти по-опасни от най-страшните улици в Газа. Там или не влизат полиция, или правят подготовка с тежки оръжия, както юдаците, преди влизането в Газа. Ама като са крали и тъпчели народи векове, сега колониите им го връщат!