Орбан: Миграционната реформа е още един пирон в ковчега на ЕС

Сигурните граници не съществуват повече
10 апр 2024 23:10, Александър Попов
202
Орбан: Миграционната реформа е още един пирон в ковчега на ЕС
Снимка: БГНЕС/ЕРА

Миграционната реформа е още един пирон в ковчега на ЕС, заяви унгарският премиер Виктор Орбан, предаде Франс прес.

Още по темата
"Единството е мъртво. Сигурните граници не съществуват повече. Унгария няма да отстъпи никога пред масовата миграционна лудост! Ние имаме нужда от промяна в Брюксел, за да спрем имиграцията“, каза Орбан.

Унгарският премиер винаги е бил против всякакъв компромис в предложения пакта за миграцията, одобрен по-рано днес от Европейския парламент, отбелязва Франс прес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: Виктор Орбан
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Oрбан е прав, но нищо не може да направи даже и той. Европа е обречена да бъде препълнена от стотици милиони имигранти в следващите 50-100 години, а причината е климатичните промени, водещи до това Африка и Близкия изток да са с температури над 60 ℃ и непригодни за живот.
100
5
 
25
 
! Отговори
Чочо преди 1 месец
Може да не ме кефи това корумпирано човече, но за миграцията е прав.
99
24
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Той убива единството, после вика "Единството е мъртво!". Ахаххаха!
98
16
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До долу ес Кой ти е крив, че ти е тесен кръгът на общуване? Откъде да познаваш европейци, като се събираш само с малобройна копейска дружинка в кръчмата и висите само там да си разменяте Цомчови плюнки.
97
14
 
15
 
! Отговори
Евроидиоти преди 1 месец
Баба Ванга: До 2043 г Европа е халифат със столица Рим.
96
11
 
33
 
! Отговори
долу ес преди 1 месец
не познавам българин да иска мигранти от юг и изток, но всички гласуват за тези които ги карат тук. Затова не искам никакви оплаквания, че са убили набили или те гледали накриво в Харманли или на витошка.
95
16
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До да : Тези лакърдии "загнилият Запад ги слуша от Сталинско време. Не загнива и не загнива бе! Но при да се кОсиш, като че ти мине. Нали руският Ориент процъфтява, пей химни и се радвай. Завистта е лош съветник.
94
16
 
11
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
До 128 да/ ПАК НЕ СИ СИ ПИЛА ХАПЧЕТАТА СУТРИНТА ПРОТИВ КУКУПУТИНИЗЪМ! РУСКНАТА ФЕДЕРАЦИЯ ИМА ПО 15 МИЛИАРДА ДОЛАРА ПОВЕЧЕ НА МЕСЕЦ ОТ ПРИХОДИТЕ СИ В МОМЕНТА! ТОВА ИМА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И РАЗПРОДАВА ЗЛАТНИЯ РЕЗЕРВ ЗА ДА ПОКРИВА ЗАГУБИТЕ! РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Е ЖИВА САМО И ЕДИНСТВЕНО , ЗАЩОТО ИМА НАДЕЖДА ТРЪМП ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ В ФАЩ!
93
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво означава, когато някой съобщава факт, а хората слагат минуси? Не вярвам на официални данни, не вярвам на очите си, не ми харесва написаното..? Странни хора.
92
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какъв му е проблемът на Орбан? Като е некадърен да изхранва собствените си ц.. Гани, да препраща придошлите на Путин, където ислямът е на почит. С един куршум два заека. Хем ще се освободи от страниците, хем ще влее свежи сили в Путиновата армия. Лошо няма.
91
24
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ВЕЛИКИТЕ ДРУГАРИ ОБРАН, ПУТИН И ТРЪМП!!! ТРЪМП ДОКАРА ФЪЩ ДО ПРОСЕШКА ТОЯГА ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО СИ!!! ПУТИНИ СЪСИПА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ И ТЯ Е В СЪСТОЯНИЕ НА ФАЛИТ ОТ НАЧАЛОТО НА 2024 КАТО РАЗПРОДАВАТ ЗЛАТНИЯ РЕЗЕРВ ЗА ДА ПОКРИЯТ РАЗХОДИТЕ НО ТОВА ЩЕ Е ДО КРАЯ НА 2024-ТА. А ОБРАН АКО НЕ БЕШЕ ЕС ДА МУ ДАДЕ 10 МИЛИАРДА ЕВРО ДА Я Е ДОКАРАЛ УНГАРИЯ ДО ПО-ЗЛЕ ОТ РУМЪНИЯ. ПОЛИТИКАТА НА ЕС ЗА МИГРАНТИТЕ НЕ Е ИДЕАЛНА НО И ТОВА ВСИЧКИ ДА СЕ ВРЪЩАТ ОТ КЪДЕТО СА СЪЩО НЕ Е ВЪЗМОЖНО. УНГАРИЯ ВЪН ОТ ЕС!
90
12
 
28
 
! Отговори
да преди 1 месец
ЕС се гърчи като червей - санкциите срещу русия ще го съсипят, а русия има 3,84 БВП - повече от всички в Г7...казваше им путин - санкциите са като бумеранга....ама кой да го слуша - сега ще гледат отстрани като послушни пудели, как измислената украйна отича в канала!
89
21
 
10
 
! Отговори
дo 125 преди 1 месец
Орбан няма топки, а хлопки. И скоро ще го хлопнат.
88
19
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Орбан трябва да се гордее, че арабеските харесват Унгария повече от Русия. Значи в Раша наистина е кофти и никой не се натиска за там.
87
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Орбан има свои топки,а не чака африкански.
86
8
 
28
 
! Отговори
анонимен преди 1 месец
браво, на маджара, като него трябва да са всички управници, особено на балканите!...а у нас се нароили продажници, ще и оближат кюлотите на урсулата....
85
9
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Позицията на човека е правилна!!! От къде на къде ще идват от цял свят всякакви! ? Защо?! Ами на западноевропейците не им се бачка ( нали са робовладелци били и такива си остават) и им трябва роби да работят гадна работа за минимална заплата , а те да богатият повече ! Само ,че на много от тези не им се бачка и идват в Европа за помощите ! Решението- тези дето бачкат остават при богатите страни , тези дето не бачкат на изток при другите роби да се оправят!!! Можем ли още да мислим ?!!
84
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Направо онези от Брюксел, да се местят в Будапеща, за да чуват по-добре! На мен лично, всеки, който говори за ковчег за ЕС, ми е симпатичен. В този смисъл, и в тази форма, ЕС отдавна е диктатура на интереси и няма нищо общо със значението на думата "съюз".
83
19
 
10
 
! Отговори
До Заговор преди 1 месец
Остави ги европейците. ТревожИ се за своята "Мамашка Россия", където християните са под 50% от населението и още ще намаляват, заради палестинските бежанци, които Кадиров покани. Давай си акълите там, тук никой не ти иска плоскоземието.
82
13
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
БВП на глава на Унгария за първи път падна под това на България. Унгария винаги досега е била напред икономически пред Румъния и България. Това е резултата на "Орбанизацията".