Плевнелиев убеден: По време на мандата ми имаше изборни манипулации

Той коментира аферата "Костинброд" и кибератаки от Русия
9 апр 2019 13:00,
337
Плевнелиев убеден: По време на мандата ми имаше изборни манипулации
Снимка: БулФото
Самият аз бях свидетел на поне две изборни манипулации по време на моя мандат. Това каза бившият президент (2012-2017г.) Росен Плевнелиев по време на откриването на конференцията на тема "Заплаха от външна намеса за изборите за Европейски парламент 2019" в Дома на Европа, предаде Ройтерс. 
 
По думите му манипулациите са били драматични, драстични и вътре в България. Първият визиран от него случай е аферата Костинброд. 
 
"Тотално анти и противоконституционно действие на журналисти и политически лидери, които в деня на размисъл на българския народ, тогава, когато всички трябваше да бъдат оставени да вземат своето отговорно решение за кого да гласуват на следващия ден, цяла България се събуди с отвратителна по своя мащаб изборна манипулация", коментира Плевнелиев.
 
Той посочи и че една удобна медия, която е част от пропагандата на голяма медийна империя, е започнала да бомбардира българския народ в ден за размисъл.
 
"Втората манипулация пред очите ми бе най-голямата кибератака от Русия. Тя е част от руското военно разузнаване. Целта беше да се всее съмнение през 2015 година. Местните избори не бяха важни, но референдумът беше трън в очите. Този референдум означава голяма геополитическа промяна", добави бившият президент. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


337
Още по темата: избориПлевнелиев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
153
20
 
8
 
! Отговори
Народа преди 5 години
Никой нормален човек не ще руска бракма москвич всички карат западни яки машини факт факт факт !!!!!
152
22
 
9
 
! Отговори
Курнела Крадлата преди 5 години
Щом *** ревът на умряло 100% гн Плевнелиев е на прав път
151
23
 
7
 
! Отговори
москвич бракма преди 5 години
Къде е Плевнелиев начетен умен ителигентен ,къде е продажния *** *** радев хо хо хо
150
23
 
6
 
! Отговори
100 рубли = 1 ДОЛАР преди 5 години
Браво на Плевнелиев велик българин поклон !!!!
149
6
 
25
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
ЕДИНСТВЕНИЯТ НЕграмотен президент. В 21 в., да бъркаш / по-точно да не знаеш / столиците на ЕВРОПЕЙСКИ държави? Да представиш Скалистите планини ка то български?Ооооо свещена простота!
148
18
 
6
 
! Отговори
Българофил преди 5 години
Пет пъти бсп са на власт и пет пъти България е фалирала е пак ли това искаме ????
147
14
 
6
 
! Отговори
Къде е курск ?????? преди 5 години
Където е стъпил пиян и *** руснак и тревата съхне
146
19
 
5
 
! Отговори
Българин - родолюбец преди 5 години
Гн Плевнелиев поведете истинските българи със вас сме
145
17
 
6
 
! Отговори
АНТИКОМУНИСТ преди 5 години
Браво гн Плевнелиев щом има още такива българи като вас има шанс за България
144
3
 
14
 
! Отговори
Шайка преди 5 години
Банев гледай си синоптичните прогнози, не ставаш за политик. Нали до оня ден беше част от шайката, сега морален ще се пишеш.
143
4
 
22
 
! Отговори
Faraona преди 5 години
Роско,вече никой не те помни моето дете...стига си ръсил мозъци на ляво и на дясно..
142
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още трима отстреляни от ГЕРБ,щото били много морални/Ха,ха,ха,що сега се сетихте за морал,бе,когато ви лъснаха голите зад..ци.
141
19
 
7
 
! Отговори
Той е РП преди 5 години
Когато ГЕРБ кълнеше в политиката, Росен бе този който копуваше за нелегалните вода, храна и тоалетна хартия.Когато ГЕРБ се показа над политическия форум като младо-българска партия, Росен беше този който дигна знамето.Когато днес ГЕРБ е в упадък, натикан в тоалетните, Росен е този който с голи ръце от лейхната изважда болните жълти цветя и ги мие с Десито.Отдаден на казуса, предан на идеята, той е верен на Партията и като блестящ съпруг, колега и приятел, той остана предан на България,ЕУ и Света
140
2
 
35
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
В печатницата на Костинброд шеф беше човек на ГЕРБ. Там бяха открити бюлетини на Герб за фалшификация на изборите. Всяка такава фалшификация трябва да се осветлява, независимо, че е било ден на размисъл. А най голямата манипулация беше изборът на човека от снимката по горе. Доста се постараха тогава и пак едвам го пробутаха. А сега има наглостта и да се показва и да дава интервюта.
139
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веке не се ле усеща тоя?
138
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората бързо забравиха Гоце и големите му руски шлемове срещу които протестираха,а Р Петков и М Миков пращаха милиционерите да пребиват протестиращите,жени ,деца,старци бяха със счупени кървави глави
137
2
 
19
 
! Отговори
Раундъп на Монсанто преди 5 години
"Морим всЕКви плевели ! Измират до крак!" Извън шегата, тоя кой беше? Малко ми мяза на един дето бърка Родопите със скални образувания на територията на САЩ. МЯза ми на друг, един, дето меца като тлъст котарак, макар че е плъх! И най-вече ми мяза на един, дето никой не го харесва, ама държи да изпъкне в новините, като с_вински Мъ_де в рядка кал! Чехл_ьо, кО стАА с метериоложката ..... с малкото кле_парче, кО стаАА ? Роди ли се и прилича ли на теб? Щото сте жалки!
136
1
 
8
 
! Отговори
Дядо от село преди 5 години
Навремето плевелите ги молих мотика ! Вероятно е сега е същота!
135
7
 
21
 
! Отговори
българин преди 5 години
Имаше разбира се! ГЕРБ групировката..Ти обеща да си "президент" И те "избра"! -:) Но пък що срам брахме покрай теб.С омразата ти към Русия! И твоите "евро атлантически ценности" ку кавел. Стискахме зъби и изтраяхме жалкото ти мандатче! И вече И не искаме и да чуем за теб! В момента имаме президент Истински родолюбец и мъж! -:)
134
4
 
3
 
! Отговори
смях преди 5 години
И за Tpoл не ставаш. Решетников ще ти отреже от баничката и от как се казваше онова за вана.