Марешки не отива в Брюксел и той по-полезен тук

Не гласуваха за нас, защото ни искат в България, обясни той
Обновена: 29 май 2019 14:09 | 29 май 2019 13:55,
37
Марешки не отива в Брюксел и той по-полезен тук
Снимка: Dnes.bg

Веселин Марешки остана доволен от резултатите от евроизборите и обобщи, че неговата партия "Воля" е препотвърдила позицията си от парламентарните избори. Според него той не е събрал достатъчна подкрепа да стане евродепутат, тъй като хората го считат за по-полезен в България.

Марешки отчете и че ниската избирателна активност показва, че хората са отвратени от политическата схема. Той пресметна и че на практика управляващите са събрали по-малък сбор от гласовете на хората, отколкото парламентарната опозиция.

Още по темата

"Българите не се интересуват от евроизборите. Считат мен и моята формация за много по-полезна тук и не искат нас да ни няма в България. В почти всички изяви съвсем целенасочено ме питаха дали ще ходя в Европа. Трябваше да постъпя като Борисов, да поставя друг човек и да обикалям и показвам какво съм направил", заяви Марешки.

По думите му той е единственият, който вижда истинските резултатите от изборите. По негови сметки мнозинството е събрало 40%, а опозицията, заедно и с извънпарламентарната, има общ сбор 50%.

Той обвини управляващите и че истинската коалиция е ГЕРБ, ВМРО и ДПС.

"Ако доскоро министър-председателят си имаше любимци пуделчета, сега явно се е пренастроил и преминава към прасенца", коментира лидерът на Воля, без да уточни кои са те, но обясни, че прасето е едно.

Веселин Марешки сигнализира и за оказван натиск върху симпатизанти на "Воля", които по думите му са били заплашвани да не участват в изборните комисии. Той даде и пример, че съпруг на активистка на "Воля", който е полицай, е заплашен с уволнение след изборите.

"Затова минаваме в партизанска борба. Няма да осветляваме нито един наш фен, за да не му се случват тези неща. Когато дойде моментът ние да получим в бюлетина на ЦИК резултата, който сме изкарали, ще направим тази промяна, която всички очаквате", каза още лидерът на "Воля".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
1
 
! Отговори
Я па ти.. преди 4 години
До Анонимен 18 На себе си е полезен. Декларирал е 8 000 000 лв.спестявания. За имотите не знам.
31
0
 
1
 
! Отговори
Така е .. преди 4 години
Има хора които могат да направят реална оценка за себе си и разбират че мястото им не е там.
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
WTF логика...
29
1
 
0
 
! Отговори
В Брюксел? преди 4 години
Всеки може да отиде на екскурзия в Брюксел. Не виждам на Марешки какво му пречи да отиде.
28
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя и лисицата казала, че гроздето е кисело
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марешки не не отиваш защото тук си по-полезен.А защото на тия избори хубаво ти навряха един магарешки.Защото за са станеш евродепутат трябват поне 6 процента за партията ти а ти беше под три.Ето за това не отиваш а любимката ти дъртата *** на Тръмп и Путин Льо Пен те използва и прекара едно хубаво.Обеща ти да правите коалиция и заедно да влизате а щом събра вот влезе тя а теб те прати в девета глуха да търсиш на Кольо Икебаната Икебаната и да седнеш на нея.Да ти е честито.
26
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марешки се провали на изборите, защото е прислужник на ГЕРБ.
25
1
 
10
 
! Отговори
Яблани и груши преди 4 години
Герб печелят изборите, БСП също... имали повече депутати от предните, ВМРО също печелят, Марешки също... ама бил полезен в Бг и затова не съм гласувал за него да стои тук да ми помага.... Що ми се струва, че всички печелят по избори, а само народа все повече губи.
24
1
 
4
 
! Отговори
Яблани и груши преди 4 години
Измисли го.
23
1
 
9
 
! Отговори
Един преди 4 години
Марешки супер неaдекватен, както обикновено.
22
0
 
3
 
! Отговори
МИЦЕВ преди 4 години
КОГА ЗАКОНОТВОРЦИТЕ НИ ЩЕ СЛОЖАТ СТОП НА ТАЗИ ПОРЕДНА ДАЛАВЕРА ,ЧРЕЗ КОЯТО СЕ ВКАРВАТ В ПАРЛАМЕНТА ИЛИ В ЕС РАЗНИ *** И НЕГОДНИЦИ ,КАТО СЕ ПОЛЗВА ИМЕТО НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА НЯКАКВА ПАРТИЯ КАТО НОМЕР 1 В ЛИСТАТА И ПОСЛЕ ВЛИЗА ДРУГА *** ? ВЕДНАГА ПРОМЯНА НА ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ !
21
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГОЛЯМ *** - хората не го избрали, защото искали да е тук, в България.
20
1
 
14
 
! Отговори
... преди 4 години
Марешки марешкии марешки! Ти се ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО, ЧЕ ДЕМОКРАЦИЯТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА В БЪЛГАРИЯ НЕ РАБОТЯТ! ТОВА СИ ТИ! Инак така като те гледам и слушам ми мязаш на мнооого по *** дори от бареков! Та така!
19
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Марешки, заедно с перхидроленият безродник и двамата Путчо да си ги взима в Москва и там да си ги захранва с бяло, колкото си иска. Единият наркоман, другият мутра от най-селски тип, и двамата са си лика прилика.
18
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този, както и другия дето били по-полезни тук, ще са най-полезни в централния софийски, барабар с физкултурника, буда и слугите им. вижте в Румъния, при нас кога?
17
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лицемер си веско, дори вашите избиратели прозряха, че ако бяха гласували за теб мандата щеше да го дадеш на орХан. Аман от подплатени родолюбци като теб.
16
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудех се аз защо масово неграмотни гласоподаватели остават тук, а отишлите с катуни ни ги връщат - еми и те са по-полезни тук изглежда. Наистина има такава логика де, аз затова не гласувах за Иванчева, защото предпочитам да стои тук, и да се кандидатира за кмет, малко да се осветлят делата в Софийска община
15
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Навсякъде еднакво безполезен!
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По време на изборите нафтата на бензиностанцията на Марешки беше 1,99, днес е 2,10.
13
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ти го плюеш, то си мисли, че дъжд вали.