Емоции заляха Касияс при изпращането му

Сълзи на последната му пресконференция като играч на Реал
12 юли 2015 18:27,
16
 Емоции заляха Касияс при изпращането му
Снимка: Reuters

Океан от емоции премина през емблематичния за Реал Мадрид вратар Икер Касияс, който бе принуден да си тръгне от родния клуб и от новия сезон ще играе за Порто.

Днес Касияс се раздели със сълзи на очи на емоционална пресконференция в Мадрид. Стражът се изправи за последно пред медиите в Мадрид като футболист на Реал Мадрид и помоли да бъде запомнен от феновете само с добро.

"Идвам на този велик стадион днес, за да кажа "довиждане". Особено на феновете на Реал Мадрид. От събота аз вече не съм играч на Реал Мадрид, а ще бъда на Порто. Преминавам в Порто по много причини, но най-важната е, че съм развълнуван да работя с един специалист и да видя неговите методи. Второ - заради тяхната отдаденост. Те ме спечелиха. Ще направя всичко по силите си, за да не ги разочаровам и се надавям да спечелим много трофеи заедно", каза със сълзи на очите Касияс.

"Благодаря на Реал Мадрид, защото този отбор ми даде всичко. Той ме изгради като личност и ми помогна да израсна. Надявам се хората да ме запомнят не само с изявите ми на вратата на Реал, а и с това, че съм добър човек.

Научих толкова много неща тук. Всеки треньор ми е дал по нещо и това беше от фундаментално значение за развитието на кариерата ми. Искам да благодаря на моето семейство. Благодарение на феновете от Мадрид и тяхната несравнима подкрепа, ние успяхме заедно да спечелим много. Имах хубави и лоши моменти. Благодаря ви. Хиляди благодарности. Където и да отида, винаги ще казвам “Хала Мадрид", добави Касияс.

Привържениците му продължават да търсят виновника за напускането на вратаря. Късно в събота вечер в "Ел Мундо" се появи и интервю с майката на Касияс - Мари Кармен, която обвини пряко президента на клуба Флорентино Перес.

Подробностите за тази и други новини - Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
2
 
9
 
! Отговори
с преди 8 години
В Реал са майстори в изкуството да се гавриш с легендите на клуба. Йеро, Раул, Касияс. Колкото велики играчи да играят в тоя клуб, толкова по-дълъг ще е списъка. В Реал уважават само парите, не и хората. Може да са велик клуб с огромна история, но нещо винаги ще им липсва.
11
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помня някакъв важен мач мисля в ШЛ, дали не беше с Байерн Мюнхен или някой италиански колос. Реал водеше с поне 3-4 гола и си правеше каквото иска и Касияс отиде при съдията 2 минути преди да изтече продължението да му подвиква да има малко уважение към другия отбор и да свири вече края на мача, за да не бъдат унизявани още.
10
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дълбок поклон,легендо!
9
4
 
7
 
! Отговори
Побъркани от пари преди 8 години
Това е истината-любов към отбора,смешни побъркани богаташчета!
8
2
 
5
 
! Отговори
dale4 преди 8 години
izgoniha go kato ky4e,pri mnogo po dobri oferti ot drugi otbori go najendrixa v PORTO tova e REAL MADRID,po sastiq na4in BARSA serazdeli s XAVI xaxa
7
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Голям! На 19 години беше титуляр в Реал Мадрид. После и в нац.отбор. Жалко, че така се срина формата му последните години, но не случи и на треньори и на президент накрая. А и за Раус сте прави. Не може така да се зачертват футболисти дали всичко на Реал за 15 години.
6
14
 
1
 
! Отговори
номер 2 преди 8 години
и аз го помня как се целуваше с Рохе Санта Круз, тогава на 18 в Байерн! лигльото, помните ли го или не сте били родени!
5
5
 
42
 
! Отговори
Victimized преди 8 години
Касиас е брилянтен вратар , когато стана титуляр само той ходеше на тренировка с колело , понеже нямаше книжка още . Не е нормално Реал да се разделят по този начин с емблематични играчи , така си тръгна и една друга легенда за тях Раул ...... До номер 2 , лигльо по всяка вероятност си ти , някоя дребна душица дето не знае какво е уважение , и това , че е плакал е признак не на слабост , а на доброта и признание за това което е получил от фенове и играчи .......
4
4
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Помня как стана титулярен вратар навремето, ако не се лъжа беше мач от ШЛ и се бяха контузили титулярния и резервния, а Касияс беше трета резерва и изигра мача на живота си още в първия си мач на европейско ниво.
3
5
 
42
 
! Отговори
Агент Дейл Купър преди 8 години
Типично. Те Реал всички легенди така ги "изпращат с почести"
2
67
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
лигльо!
1
4
 
80
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Огромен е! Независимо на кой отбор си фен, няма как да не го харесваш...