Мапуку открадна шоуто, Левски бие и чупи рекорди

"Сините" удариха Сутиеска с 3:1, допуснаха нелеп гол в края
30 юни 2017 09:22, Веселин Коларов
38
Мапуку открадна шоуто, Левски бие и чупи рекорди
Снимка: Bulphoto.com

Левски победи с 3:1 черногорския Сутиеска в мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

 В герой за "сините" се превърна новото попълнение Жуниор Мапуку (1, 20), който изригна с два гола. Първият беше най-бързият за 26-кратния шампион на България в европейската им история, а отборът подобри и рекорда си без домакински загуби у дома на международната сцена – 11 мача.
 
След попаденията на Мапуку точен беше и Роман Прохазка (45), който вкара истински шедьовър от 35 м. След почивката темпото на игра значително спадна, но в 79-ата минута Божо Маркович остави надеждите на Сутиеска живи с гол за крайното 1:3.

Реваншът в Черна гора е след седмица, а победителят от двойката ще играе с хърватския гранд Хайдук Сплит в следващия кръг.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
0
 
! Отговори
Poduene rules преди 6 години
Glory Poduene, glory!
23
5
 
5
 
! Отговори
Изгърбич Задвратян преди 6 години
нещо чува ли се за вересиите към нап? за една алфа ромео питам...
22
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Някой сиТ. нар. Националсоциалисти или фашисти избиват комунисти а не обратно. ЦСКА и Левски правят силен национален а сега вкараха чужденци и няма национален.
21
1
 
5
 
! Отговори
Някой си преди 6 години
До кои са те: преди 10-ти книгата на Ж. Желев "Фашизма" беше забранена, защото ако смениш навсякъде думата "националсоциалист" с "комунист" и сравниш всички действия на националсоциалистическата партия с комунистическата нещата си стават едно към едно. Та така и с ЦСКА и "Левски" - едните военни другите милиционери. И едните и другите обираха най-добрите футболисти от другите отбори. Сателитите им полягваха, а играеха на кръв с другия. За това е и филма "Любимец 13" с малко сменени имена.
20
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Атаката която Кирил Домсчиев - бизнесмена направи срещу ЦСКА сега ще му се върне.Сега ние феновете на ЦСКА ще извадим Лудогорец служебно от ервотурнирите.Как ще извадим проекта ли ? Ами ще има расистки звуци срещу играчите на противника на проекта
19
5
 
5
 
! Отговори
толкова си можем преди 6 години
Резултатът е срамен за Левски. Толкова могат дори срещу един 2-класен отбор. Все пак се надявам Левски да вкара на реванша поне 1 гол и да мине напред.... А, после ще си скандираме, митингосваме, и отпадаме както сме си свикнали
18
9
 
3
 
! Отговори
ДО 16 преди 6 години
ДОБРЕ, ДЕ. ЦСКА ГО НЯМАЛО СПОРЕД ТЕБЕ И ТОВА ТЕ ПРАВИ ДОВОЛЕН. АМИ КОЙ ОПЕРДАШИ ЛЕВСКИ ПФ И ТОЗИ СЕЗОН, ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ЛИ ?
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да но бараж имаше само във един мач и то на стадиона на единия претендент.Това обясни на хората ,как така ? Ти доволен ли си
16
7
 
13
 
! Отговори
До 4 преди 6 години
Какво ЦСКА сънуваш?Твоето ЦСКА фалира и за съжаление "вечното дерби" вече го няма.Вярно е, че някакви предатели на ЦСКА се опитват да се присламчат към Чавдар от Етрополе, бивш Литекс, но това е друг отбор и не е ЦСКА.
15
5
 
7
 
! Отговори
баража преди 6 години
Бараж изобщо не трябваше да има, поради факта, че в А група има нередовен и незаконен участник, който се класира на второ място! (това е в подкрепа на истините, публикувани от колегата по-долу)
14
4
 
5
 
! Отговори
БФС преди 6 години
По примера на изиграния бараж за влизане във евротурнира а именно във един мач на стадиона на претендента ФК Левски ,ние от БФС решихме,всички гостувания във предстоящият сезон на ФК Левски ще се играят на герена.
13
3
 
7
 
! Отговори
12 преди 6 години
Не ми развивай теории ами обоснови на хората защо баража за влизане във евротурнира се игра на във София във един мач на стадиона на Левски ?Защо баража не се игра във един мач във Стара Загора на терена на Верея ?
12
3
 
10
 
! Отговори
кои са те? преди 6 години
Те са онези, създали сателитна система в първенството и чрез 5-6 военни отбора си набавяха половината точки в първенството без да се изпотят даже, докато същите тези 5-6 отбора се хвърляха на кръв срещу другите отбори;Те са онези, които бяха с турската агитка и викаха срещу български отбор; Те са онези, които на националния ни празник викаха срещу български отбор; Те фигурират в книгата на Гинес с два антирекорда ( 265 и 405 стр. на "50 Anniv. edition - Guiness World record book")
11
10
 
13
 
! Отговори
Кои са ТЕ? преди 6 години
Те са онези, създадени с решение на партия БКП в кабинет, като алтернатива на спортните дружества в България. Те крадяха 45 години най-добрите футболисти на другите отбори. Те са тези, които държавата ги подкрепяше с всякакви средства, както другите комунистически държави - Румъния (Стяуа), Югославия (Цървена звезда), НО с разликата че Стяуа и Цървена звезда станаха Европейски шампиони, а те едвам се добраха до 2-3 полуфинала (нямат и няма да имат финал); следва...
10
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Резултата е коварен, даже много. Този гол на черногорците дано да не провали за пореден път Левски. Ако си помислят, че отиват да изиграят ей така 90 минути са отстранени. Ония ще играят като бикоборци. Левски трябва да играе по-прибрано с разбиване на играта в центъра на игрището. Ще видим дали "жадното" е стратег. Реванша трябва да се изиграе стратегически с много акъл.
9
6
 
11
 
! Отговори
джуджи преди 6 години
Още при поредната кражба на лиценз (както е ставало няколко пъти в годините назад) от УЕФА казаха, че хибрида Етрополе-Литекс_Ц(*КА няма да играе ТРИ години евротурнири. Обаче ТЕ (а кои са те - в следващия пост) нали закон не ги лови *** за да правят шоу.
8
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бараж за участие във евротурнирите между Левски и Верея във един мач на герена ,мухахаха,е не е ли пародия,уж бараж а не е на неутрален терен във Сливен а не стига ,че е във София ами и на стадиона на левски и само във един мач.Е това е служебно участие,стъкмистика също като Дунав
7
13
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дунав ,служебен участник във Европа.Левски ,служебен участник във Европа,е как после да има футбол ???
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Градев нали е компетентен ,би трябвало да знае за расистки прояви колко мача ще накажат Лудогорец
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да напомня на Лудогорец,ще берете ядове,ще има расистки подвиквания и ще ва извадим от евротурнира по служебен път.