Левски в шок, Бока Хуниорс отказа юбилейния мач

"Сините" търсят друг съперник за празненствата на "Герена"
48
Левски в шок, Бока Хуниорс отказа юбилейния мач
Снимка: ПФК Левски

Шок и ужас се възцари на „Герена" след изненадващо новина от Аржентина. „Сините" шефове са били информирани, че колосът Бока Хуниорс отказва мача, който трябваше да играе с Левски на 19 август по повод 75-ата годишнина от рождението на легендата Георги Аспарухов. Срещата, която на „Герена" определиха като "грандиозен футболен спектакъл", беше анонсирана още в началото на месец май. Оттогава се продават и билети за нея, а цената им достига до 999 лева.

Левскарите са научили в събота, че Бока Хуниор няма да идва в София, а към днешна дата въобще не са наясно какво да правят с юбилейния мач за Гунди, пише "Меридиан мач". Търси се друг съперник, но по това време първенствата в Европа вече ще са започнали и ще е много трудно Бока Хуниорс да са замени с отбор, който дори малко се доближава до реномето на аржентинците.

Интересно е да се уточни, че вчера продължаваха да се продават билети за мача Левски - Бока.

Аржентинският колос е отменил и участието в турнира "Жуан Гампер", организиран от Барселона. От Бока Хуниорс са обявили, че няма да идват в Европа, защото трябва да се подготвят за мачове от Копа Либертадорес. Каталунците обаче са били уведомени още преди 10 дни за решението на гранда от Аржентина и веднага са започнали да търсят отбор, за да запълнят "Жуан Гампер". Те са поканили германския Борусия Дортмунд, а след това и италианския Наполи, но са получили отказ.

Още футболни новини четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да поканят Вадуц или някой друг който ги е остранявал. Примерно да поканят Атверпен, за да проверят имали някакво развитие или пак ще им вкарат 3 гола за 4 минути, т.е. единствени в тази класация
44
3
 
2
 
! Отговори
муспи преди 5 години
До АнонименГунди беше признат от големите треньори по нега време за най добрия център в Европа. Интер беше постоянния Шампион, както сега е Реал, с треньор Х.Херера предложи $4 милиона на Правителството а на на Левски, защото си знаел с кого има работа. Тогава трансферите вървяха по 800,000 и до млион не стигаха. Това за тогана бяха Големи пари, но комунистите не го пуснаха, ако бяха искали примерно Якимов от ЦСКА - веднага заминаване. Българите научиха това от Югославски вестници!
43
0
 
8
 
! Отговори
маестро пеев преди 5 години
да поканят Юнак - Ново село или първенеца на В групата, таман са им по мярката...
42
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Празнуват 75 годишнина на някакъв футболист. Смятайте до каква степен са увредени. Как не им е неудобно да занимават другите клубове с тая прoстотия. Сега могат да поканят Боко Бистрица
41
10
 
9
 
! Отговори
az преди 5 години
Каква легенда е Дунди? То в кенефски няма успехи, пък камо ли някъде на световна сцена. То хубаво разбираме, нямат никой друг който да превъзнасят, ама то става чак смешно така.
40
7
 
18
 
! Отговори
ДАНИЕЛ преди 5 години
Като искат Гранд,да поканят ЦСКА:)
39
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не виждам какво толкова го превъзнасят. Гунди е легенда, но от местна величина. Всяка държава си има по 3-4 такива като него.
38
3
 
12
 
! Отговори
Решение преди 5 години
Най-добре отбора да се раздели на 2 и да играят срещу себе си. В отбора се има 22-30 футболисти. Могат да се включати малко поодъртели левскари и ето ти го празника. Боха, Мока. Нали целта е празник. Нима очакват тези от Бока да им го направят или всъщност се страхуват, че ако си е техен празник никой няма да дойде. Ясно е че на такива юбилеи печелят юбилярите или врътват равенство. Кой ще иска да им развали празника или целта е след това 1 година да говори как Левски е бил Бока, щото им легнали
37
3
 
2
 
! Отговори
Румен Симов преди 5 години
Авторът на статията да не е журналист от жълтата преса?
36
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако и Бистришките тигри им откажат да се ориентират към Бистрришките баби.
35
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тез селски отбори левски и цска още ли ги гледа някой?
34
1
 
19
 
! Отговори
az преди 5 години
Да викат сателитчето Доко Пловдив. Му ха-ха.
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В 12-ти коментар е казано всичко!Светла му памет на Гунди! Добър човек и голям футболист!
32
0
 
15
 
! Отговори
Хаха преди 5 години
Да дойде отбора на Коколо Финландия.Те да хокеисти,нно в ночивните дни цъкат футбол
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бока Хуниорс по точно какво са отказа ли да легнат на Левски или въобще да играят?
30
1
 
23
 
! Отговори
Г-н Ангелов преди 5 години
"БАТЕ Борисов" е отборът който трябва да откликне на апела. След подобаващ инструктаж разбира се.
29
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да поканят Бате Борисов. Те не биха отказали.
28
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Говведата да викнат Олимпия Любляна, да ги оноди за трети път, след 1994 и 1996 години ! :) ....Дим.Иванков = турско-синя легенда , и Жоро Вратаря = легенда на Сектор Б.
27
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само да не идва английски отбор и английски хулигани . На запад са пропищяли от тези безделници който живеят на гърба на милиони работници от цял свят. Пускат пропаганда колко са велики и колко са зле другите. Брексит по скоро и да се махат. Имам познати в Англия и знам как се работи и как се лежи на гърба на емигрантите. В Гърция работих лично за олимпиада 2004 не ни платиха още чакаме заплащането Измамиха ни
26
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да питат Антверпен дали са свободни тогава.