"Предай нататък"- хора с мисия

Нека ви запознаем с някои от хората, които стоят зад думичката "Зачатие"
28 апр 2014 15:10, Румяна Тасева
1
"Предай нататък"- хора с мисия
Източник: Reuters

Колкото и да звучи невероятно, идеята на доброволчеството е жива и днес в България. Все още има много хора, които с радост отделят от своето свободно време и даряват безплатно своя труд, енергия и творчество "на ползу роду", в най-добрите традиции на възрожденския дух.

Сдружение "Зачатие" - организацията на българите с репродуктивни проблеми – е много интересен пример за изцяло доброволческа структура, която не получава никакво външно финансиране, няма служители на заплата, но вече 10 години успява да съществува, да работи и да се развива, движена изцяло от безплатния и доброволен труд на група български жени и мъже. 

Всички те имат своята професия и занятие, своите семейства и лични грижи, много често това са бивши или настоящи пациенти с репродуктивни проблеми, голяма част от тях прегръщат своите дългоочаквани деца и са решили своя личен проблем, но остават в организацията, за да помагат и на другите след тях.

Нека ви запознаем с някои от хората, които стоят зад думичката "Зачатие" и я изпълват със смисъл и съдържание цели десет години.

Кои са те и каква е историята им може да научите на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари