Най-ефективният инструмент за отслабване

Колко е важна подкрепата?
5 сеп 2015 12:18, Румяна Тасева
3
Най-ефективният инструмент за отслабване
Снимка: Reuters, архив

Много по-вероятно е да постигнете по-добри резултати при желание за отслабване, ако получите подкрепа от личния си лекар. До този извод стига екип изследователи от училището по медицина към университета Джон Хопкинс в Мериленд, САЩ.

Редуцирането на теглото е сериозна стъпка, която буди възхита. Предприемането й при хора с повече килограми от нормата е в полза на здравето им, което е всеизвестен факт.

За целта хората се обръщат към правилни и неправилни диети, правят режими, физическо натоварване, стигат до прием на хранителни добавки и медикаменти, някои стигат дори по-далеч, обръщайки се към хирургията.

При анализа на възможните методи на отслабване изследователите извеждат един пропускан инструмент – ролята на консултацията и подкрепата от страна на личния лекар, който се оказва, че дава най-добри резултати откъм загуба на нежелано тегло. Има се предвид ангажирано отношение от страна на медицинския специалист към пациента, даване на адекватни съвети и морална подкрепа за постигане на по-добро качество на живот и здраве.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Описание:
Файл:
Име:
E-mail:
Възраст:
 
Въведете показания код * 
 






3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
5
 
! Отговори
най-добрата рецепта преди 8 години
Взимате една мотика и копане 12 часа на ден на някоя нива и ще отслабнете моменталически
1
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Много по-вероятно е да постигнете по-добри резултати при желание за отслабване, ако получите подкрепа от личния си лекар."Това изказване и посясненията под него счупиха *** за месеца. Давайте, може и още :)