Най-добрите билки и природни продукти, подсилващи имунитета

Пийте чай от ехинацея
15 окт 2016 21:34, Михаела Лазарова
3
Най-добрите билки и природни продукти, подсилващи имунитета
Снимка: freeimages

Есента е времето, в което температурата се променя рязко. Сутрин и вечер е много студено, през деня сме склонни да събличаме част от дрехите си. Така тялото ни не може да се адаптира към температурните колебания и става податливо на вирусни инфекции. Имунитетът спада, а с това започват и проблемите.

Есента и зимата са периодите от годината, в които вирусните инфекции и настинките зачестяват. Ето защо е важно отпреди това да подсилим имунната система с подходящите средства.

Кои са най-добрите билки и природни продукти, подсилващи имунитета?

Бъз

Сиропът от бъз е много полезен. Той повишава имунитета и действа пречистващо. Сиропът от бъз освобождава тялото от токсините и помага на имунната система да се съсредоточи върху болестотворните агенти, за да ги неутрализира, вместо да се претоварва с излишни токсини.

Освен това бъзът облекчава симптомите на грип и настинка и прави дишането по-лесно.

Чесън

Чесънът е известен натурален антибиотик. Той подсилва имунната система и ускорява оздравителните процеси в тялото. Чесънът е и мощен имуностимулант. Той може да се използва предварително като средство за намаляване риска от заразяване с вирусни инфекции и повишаване на имунитета.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
3
 
! Отговори
Христов преди 7 години
Всяка година си правя сироп от бъз /по рецептата на Димков/. Тази година направих 6 буркана в повече, ако някой иска да му пратя по куриер да ми пише смс /име, адрес/ на тел: 0897 513965. Ще пратя и бележка как се използва, колко,...
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
А винцето къде го забравихте?
1
4
 
3
 
! Отговори
Dundeeee преди 7 години
Tova bg bialo zlato li izrovihte ot bg minno-geolojkata kamara?!