Революционно! Учени откриха лекарство против рак

Руски медици уверяват, че ще е готов до 3 - 4 години
3 мар 2017 22:15, Петя Славова
135
Революционно! Учени откриха лекарство против рак
Снимка: архив, Reuters

Руски учени завършват доклиничните изпитания на лекарствен препарат, който според тях ще може да се бори със злокачествени тумори дори в последните стадии, съобщи ТАСС.

Опитите с мишки и плъхове са дали отлични резултати дори при късни стадии на лечението, разказа Андрей Симбирцев, заместник-директор на държавния научно-изследователски институт за особено чисти препарати към Федералната медико-биологична агенция.

Затова учените са убедени, че препаратът, наречен "белтък на топлия шок", има необходимата за лечение на рака биологическа активност.

За създаването на препарата са допринесли космически експерименти на Международната космическа станция. Така за шест месеца са получени свръхчисти кристали, които са анализирани в Русия и Япония.

Странични ефекти от новия апарат не са установени. Той не проявява токсичност. За завършване на доклиничните изследвания е необходима още една година

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още по темата: ученилекарство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
7
 
4
 
! Отговори
бате Ицо преди 7 години
Много се извинявам, но докато излезе най-после руското лекарство,братята кубинци ще са излекували много стотин хиляди болни от различните видове рак.Досега над 100 000 са излекувани.Моля прочетете следната статия: zdrave.to/zdrave/3547-v-kuba-proizvedoha-vaksina-protiv-raka Така,че ще се радваме да има и руско лекарство,дано и то да е универсално!!!
51
10
 
7
 
! Отговори
Фелшеро преди 7 години
Заболяването РАК е набюдавано в стотици варианти, които е изключено да се лекуват с един препарат. Явно се разчита тази "новина" да развълнува само хора с нисък капацитет под шапките. Може причината да е и съответният капацитет и на автора на тази статия...По-интересни бяха статиите за кухата луна, за ужасна епидемия от нелечима болест, от която се умира за 30 минути, за края на света на <текуща дата> и т.н. дивотии...
50
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ми се иска това да е истина, но фармацефтичните хищници дали ще го позволят? Едва ли.Търговоята с живота и смъртта е най-големият бизнес. Надминава и оръжейния, и дрогата.
49
8
 
13
 
! Отговори
скептик преди 7 години
Много пъти са откривани и покривани уникални неща, като лекарство против рак, студен ядрен синтез, свободната енергия... и вероятно хиляди други. Или пък исползвани единствено за секретни оръжия и средства за манипулация, и контрол на масите, като откритията на Тесла, превърнати в системата за земетресения HAARP(арфа), като инфразвукови излъчватели, които всяват ужас в хората и бяха използвани в Ирак от американците.
48
4
 
5
 
! Отговори
шутка преди 7 години
шутка энгельсский стиле
47
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Топлинношоковите протеини не са като ''белтъци на топлия шок''Журналисти, като не знаете как да преведете нещо, попитайте някой, който знае, че ставате смешни!
46
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поживм - увидим, доживм - узнаем, выживем - учтм.
45
11
 
10
 
! Отговори
... преди 7 години
Те руските учени отркиват лекарство против рак на всеки 2-3 г.
44
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Подозрението с раковите образувания винаги е било, че НЕ ИСКАТ да им намерят лек. Каква индустрия е - за чудо и приказ. Протича относително бавно, може и години човекът да е болен, заплахата е смъртоносна - пациентът си съдира кожи от гърба. Скъпи операции, скъпи терапии, скъпи лекарства, скъпо оборудване.Нали някой ако намери лек ще срине цялата тая машина за пари и дране - няма яхти, няма частни острови и т.н.
43
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До пффф"Рак е събирателно название на различни болести"Честито това сигурно ще е най-глупавото нещо което ще прочета днес.
42
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 64Хаха да спомням си го даже хората в бг го имаха на видеокасети и си ги разменяха :)
41
5
 
5
 
! Отговори
пффф преди 7 години
Рак е събирателно название на различни болести. Едва ли някога ще се открие универсално лекарство което да преборва всичките. Най-вероятно учените са казали срещу какво е лекарството, но "умните" журналясти пак търсят евтина сензация с бомбастични заглавия
40
5
 
14
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
"Дано" е написал един човек! Цялата трагедия на нашето поколение не е в липсата на лекарства, а в ЛИПСАТА НА ЗДРАВОСЛОВЕН НАЧИН НА ЖИВОТ !! Това, което е без пари, без болка--ние не го признаваме, не искаме да го чуем. То иска много по вече воля, за да се избягват пороците и вредните навици. Щастливи сме ако можем да изпием кило ракия и на "сабахлем" с магическото хапче да се отървем от махмурлука ! Фармацията троши милиарди годишно и няма насита! Медиците я обслужват успешно !!
39
1
 
6
 
! Отговори
Дзъ преди 7 години
Дано
38
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Навремето излизаше един руски доктор в телевизията и лекуваше масово и телепатично. Как го допуснаха таваришите е една мистерия.
37
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като излекуват човек с рак на панкреаса ади не трета, втора да е да се обадят.
36
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 61Какво интелигентно искаш под подобна статия? Някакви учини "уверяват" "ще" "когато" и нищо общо със заглавието. Такква ги има с лопата да фи ринеш и накрая нищо. Или понеже са руснаци тоя път трябва да се прихласваме така ли?
35
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Все едно чета плиткоумни украинци тука. Или македонци... Няма ли поне един интелигентен русофоб да се изкаже? Или всичките сте такива?
34
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Единственото откритие на руснаците е че не могат да живеят без да пият денонощно алкохол и антифриз!
33
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това руско "ще" го знаем до болка.