Криско отсвири концерт за болно дете, отнесли се "нечовешки" с него

Рапърът си договорил хонорар, но не му казали предварително, че пари няма
Обновена: 17 дек 2012 16:45 | 17 дек 2012 16:44,
356
Криско отсвири концерт за болно дете, отнесли се "нечовешки" с него
Рапърът Криско Снимка: архив, Булфото

Рапърът Криско си навлече гнева на фенове, след като отказа да пее на благотворителен концерт в Стара Загора. Събитието в събота, 15 декември, е било в подкрепа на 16-годишния Мирослав Петков, който страда от рак на белите дробове. 

Въпреки че концертът е благотворителен, за Криско бил подготвен хонорар. Според организаторите обаче след като се появил за концерта, Криско отказал да излезе на сцената, тъй като му обяснили, че не могат да му платят сумата, за която са се разбрали предварително.

Според ПР-а на Криско Борислав Иванов обаче изпълнителят си тръгнал не заради парите, а заради „нечовешкото отношение“ към него.

ПР-ът на рапъра обяснява, че лично е договарял условията с организаторите и е направил отстъпка от хонорара, тъй като концертът е благотворителен.

„Чувахме се още няколко пъти, а последният беше час преди концерта, до този момент никой от нас не беше уведомен, че имат проблем с парите. Ние не сме животни, щяхме да влезем в положение, но никой не сметна за нужно да ни каже. Потресен съм от наглото отношение на организаторите спрямо Криско“, коментира в писмото до медиите Борислав Иванов.

„Пред свършен факт, след като Криско вече е пристигнал, заявяват, че пари няма. Защо чак тогава? Защо не ни уведомиха предварително? Криско пак влиза в положение и казва, че не иска целия хонорар, само част от него, другата част я дава на Миро! Организаторите заявяват,  цитирам: "Не ни интересува - ако искаш пей, ако искаш - не. Пари няма!". Този тон ли трябва да се държи? Разговорът, разбира се, продължава да се води със същата наглост, при което който и да е изпълнител би се обидил и би си тръгнал!“, се казва още в писмото.

Иванов е категоричен, че Криско не си е тръгнал заради парите, а заради „супер наглото и високомерно поведение“ на организаторите.

„Аз, като PR на Криско и преди всичко като приятел мога да Ви кажа, че той е изключителен човек. Само тази година той е участвал в над 15 благотворителни концерта и със и без хонорар, така че твърдението, че е алчен, не е вярно. Защо никой не каза: "Браво, Криско! Подкрепяш толкова благотворителни каузи!". Веднага след като си е тръгнал от 1 концерт заради обидното отношение, всички го нападат“, завършва той.

Някои от феновете пуснаха гневни коментари в страницата на Криско във Facebook. "Звезда", много си се издънил”, “Пееш за пари, мишок, рапът няма нужда от такива смешници като теб“, са част от писанията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


356
Още по темата: концертКрискоскандал
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
273
2
 
2
 
! Отговори
Чиста съвест преди 11 години
Браво , Анонимен за коментара по адрес на Мария ! Щом си толкова убеден в правотата си що не се подпишеш , за да разберем в бъдеще по кой стандарт да мислим ?
272
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Марийче, никой не ти иска мнението дали си го чувала и дали искаш да го знаеш, душа! Просто си остани на село и не се бъркай където не ти е работа, а на старозагорските ***, дето едно време гониха Ъпсурт с камъни, само защото са софиянци и сега казали на Криско - ако искаш пей, ако искаш недей - просто да го духат - той Боби за това даде да се разбере на гълъбовския ***!
271
4
 
21
 
! Отговори
Мария преди 11 години
Не съм го чувала изобщо кой е този......и не искам да го знам............Никой не участва и не дава помощ за да му се кланят и благодарят.....
270
13
 
9
 
! Отговори
Ива преди 11 години
Хора,искам да споделя,че преди два дена правихме благотворителен концерт за тежко болно дете.Много усилия положихме и след като се разплатихме с хората,които бяхме ангажирали за озвучаване и т.н.,останаха 700лв.Разни бизнесмени просто си купиха билетче по 6лв.,а Криско дари 1000лв. Чест му прави! Малко е доброто около нас и трябва да се научим да го ценим.Хубави празници!
269
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Когато Вие започнете да правите по-добър продукт от него, тогава си излагайте негативните си мнения, иначе за разумен човек, те нямат почва :) Весели празници!
268
9
 
9
 
! Отговори
Brata преди 11 години
Хора не нападайте така защото знаете , че медиите винаги преувеличават и аз не го харесвам това смешно момченце, но все пак не се знае каква точно е истината!
267
5
 
18
 
! Отговори
HST преди 11 години
До РадойТой щото Криско е много популярен, дее*а и гея нещастен! По-бих платил да не му гледам *** мутра и изобщо да не му слушам "творчеството".
266
0
 
31
 
! Отговори
Само мнение преди 11 години
Възмутително е някой да договаря пари за участие в благотворителна дейност! По-добре да беше отказал вместо да се излага.
265
2
 
31
 
! Отговори
NoName преди 11 години
Криско, който, кой знае как наистина се казва, "е направил отстъпка от хонорара, тъй като концертът е благотворителен".А дали е декларирал всичките си хонорари този "великодушен" гей напушен?"Не, не, порно клипчето в нета не съм го качил аз, за да си правя реклама, то само се качи от моя телефон".Нищо мъжко няма в теб!Разбрали се били за хонорар. Това не се ли прави с договор? Ако е толкова умен и кадърен PR-а, да използва договора и да съди организаторите.
264
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Инересно до кога ще го налагат тоя бездарник...Хвани си нормална рбота, лигльо, за тая не ставаш! Срамота!
263
4
 
20
 
! Отговори
феномен преди 11 години
Криско преди време го хванаха с наркотици в каква благотворителност ще участва.
262
16
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 11 години
Да,ама Криско дари 1000лв.за Миро. А какво направиха старозагорските мишоци? Сцена за 1800лв, на която те да си се изявят,скандал,за да ги забележи някой и никаква помощ за болното момче. Стига сте плюли,ами се замислете бе,злобари!
261
4
 
13
 
! Отговори
Гневен Гном преди 11 години
Мерзавец алчен ! Не пеел без никакъв хонорар. БРЕХ ! Кога стана калайджия па кога му почерня *** на това вчерашно ла*но !Дано никога в семейството му не се случва белодробен карценом или друга форма на тумор че тогава и хонорарите му няма да му помогнат ! *** !
260
3
 
17
 
! Отговори
Прав е. преди 11 години
По-добре да иде някъде да се нашмърка,да му го *** отзад и после да си тръгне с крадена кола.Просто от рапер друго не може да се очаква
259
2
 
11
 
! Отговори
awqe преди 11 години
добре е направил Криско,защо тои без нищо а организаторите с яки кинти,или всичко за детето или няма смисал от това сабиране на средства 10 %за детето а другото за организаторите
258
0
 
3
 
! Отговори
vankata преди 11 години
krisko,kilata, i jean claude van damme,purviq da si zatvori ustata,ti razbra li be teq ne iskat da mi platat za koncerta,kinti li ti trqbvat brat za tebe droga e oferta
257
20
 
4
 
! Отговори
Радой преди 11 години
Като отидеш в магазина и искаш сирене си го плащаш.Като не искаш да плащаш-отиваш да издоиш кравата и си правиш сам сиренето.И тук е така. Като искаш Криско,или друг популярен изпълнетел-плащаш.Като не можеш да си го позволиш-пееш ти и се надяваш повечето от публиката да са глухи;).Стига сте ни занимавали с глупости!
256
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Потърсете групата "Да помогнем на Криско да вдене, какво значи благотворителност" във Facebook и изразете своето мнение там!
255
3
 
20
 
! Отговори
kdk преди 11 години
Този малък суполив глистак някой се пробва да го прави явно звезда от 20 дни го канят по разни предавания и го натрапват .Това ЛАИНЦЕ е нов труженик кйто ще работи за затъпяване на нацията като Слави Трифонов,фолкаджийките ,Тупаревците,и мн други.
254
18
 
4
 
! Отговори
Тони преди 11 години
Тия от Стара Загора много искат да се прочуят.Е,прочухте се-скандалджии!:))) В края на краищата никой не ви е длъжен.Вие като сте толкова велики си направете мероприятието с ваши сили.Ама май сте разчитали друг да ви доведе публиката.Смешници!