След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник

Един от полицаите е с лека телесна повреда
Обновена: 11 фев 2011 14:51 | 11 фев 2011 13:09,
138
След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник
Снимка: Булфото

15-ина души се нахвърлиха върху полицаи и нанесоха лека телесна повреда на един от тях в бургаския квартал „Меден рудник“, съобщиха от полицията в града.

До инцидента се стигнало, след като униформените посетили частен дом на ул. "Ален мак" № 74А, за да изпълнят постановление за принудително довеждане на 27-годишния А. А. Той обаче отказал да излезе от дома си, като дори започнал да ругае и псува полицаите.

Малко по-късно А. А. все пак излязъл от къщата си и белезниците щракнали на ръцете му.

Това обаче не усмирило младия мъж, който опитал да окаже съпротива, отказал да влезе в полицейския автомобил и започнал да крещи за помощ.

За минути се събрала голяма група съседи – около 15 души. Те успели да откопчат задържания от служителите на реда.

При спречкването е пострадала ръката на единия полицай.

Нанесени са и щети по патрулката – тълпата изкривила задната дясна врата, счупила радио антената и чистачката на задната врата.

А. А. е отведен в полицейския арест за 24 часа. Повдигнати са му обвинения за препятстване орган на властта да изпълни задълженията си и за нанасяне на лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди.

Предстои да бъдат установени и хората, оказали отпор на полицейските служители и причинили материални щети по патрулката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
5
 
13
 
! Отговори
до д преди 13 години
ей чук!колко си загубен!контрабандни цигари по времето на тройната коалиция имаше колкото искаш!и мога да те уверя че тогава беше по-лесно и никой не гонеше за това.просто сега търсенето е по-голямо.и ако при тези цени управляваха те,цигари щяха да се продават и пред парламента!
68
4
 
9
 
! Отговори
Срам! преди 13 години
Срам за българите!!! Силни само на масата пред шише ракия или бира!
67
6
 
3
 
! Отговори
trkinq преди 13 години
hahahhaha bulgaristan
66
0
 
30
 
! Отговори
полузапознат преди 13 години
Не били роми,най-ми били ***! (така ги нарича и вождът им Цветелин Кънчев, като поясни: който се чувства по-бял от мен да се пише ром, аз съм си ***).
65
2
 
29
 
! Отговори
заспал народ сме преди 13 години
Преди години израелските войници въоръжени до уши със супер модерно оръжие умираха от камъни хвърлени от 10-15 годишни палестински хлапетаб защото им беше забранено да стрелят по невъоръжени "деца и младежи" . По късно израелското правителство взе решение и разреши на войниците да стрелят от кръста надоло.Убитите и ранени от камъни войници намаляха. Днес на войника му е разрешено да стреля при всяка палестинска съпротива, и сигурноста на населението е много по голяма.По друг начин не става,
64
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Сега очаквам оная еничаска организация с гръмкото име "Хелзинкски комитет", да излезе и да каже че полицайте са действали неправомерно
63
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До - Д Това е електората на ***........................
62
2
 
1
 
! Отговори
isto преди 13 години
ako tova se clu4e6e v kiurdska mahala ot kolata i polisaq samo pepel 6te6e da ostane.
61
9
 
16
 
! Отговори
Д преди 13 години
Това е електоратът на ГЕРБ, бивш на БСП и ДПС. И тогава и сега се събираха на тълпи без да им пука от полицията.Но такава свободия да си продават контрабандните цигари открито (примерно пред КАТ Пловдив) даже и по време на тройната и царя нямаха. Сега за награда ще им дадат строителни материали, а Уорлик на крака ще им дойде.
60
9
 
3
 
! Отговори
Крис Бъртън преди 13 години
ПОЧНАХМЕ ЛИ ГИ ВЕЧЕ БОЙКОВИСТИТЕ,идвам и аз.
59
2
 
4
 
! Отговори
До Тояга преди 13 години
Абе Тояга, номер 54 с други думи, ти акъл колкото една гьостерица имаш бе. Заради такива "народни деятели" като тебе сме го докарали до тук. Ти не си анархист, просто мозък нямаш.
58
3
 
28
 
! Отговори
съпруга на полицай преди 13 години
Вие кажете, /аз знам/ къде е всъщност проблема! След жалба от една гражданка с безспорна психична диагноза, съпругът ми една година го проверяваха, разследваха, десетки пъти го разпитваха и даваше обяснения пред различни институции...Е, как си мислите, че ще реагира следващият път при контакта си с откачалници? Аз незнам, но може и да се направи, че не вижда, за да няма пак толкова главоболия и притеснения. То май колкото повече работиш, толкова повече проблеми си създаваш.
57
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
правителствата яко си затварят очите за мръсните ***, българските пенсионери работили цял живот за тези скапаняци, сега живеят по-мизерно от ***, каква Европа ни гони, като сме по-скоро като африканци със законите на джунглата
56
3
 
4
 
! Отговори
Сапа преди 13 години
Ей тояга знаеш ли кво въстание ще ти дам а, ***!?! Я ходи ти да разбиваш патрулката... Наачко
55
0
 
7
 
! Отговори
ogi преди 13 години
Етноси не прощават на униформените
54
2
 
21
 
! Отговори
запомнете преди 13 години
Когато аз говоря,никой не ме чува ! Ако днес *** *** не бъде затворена в Гета, утре нашите деца и внуци ще бъдат избивани както спят в домовете си, и тогава внуците на теза които днес щяли да говорят и да ни наречат расисти няма да си мръднат пръста за нашето поколение,
53
32
 
8
 
! Отговори
Тоягата преди 13 години
Браво-о-о-о на тези,които са помляли патрулката!Нека да знае народът какво да прави!На въстание,братя!!!
52
2
 
35
 
! Отговори
City of Gods преди 13 години
В бургаското "Orange county" ситуацията е отдавна такава.Там е пълно със сапуни и глусни сажди.На един познат се опитаха да му окрадат къщата докато си спеше вътре,ама не познаха- черна матова "Берета" двуцевка ги посрещна на вратата...Тръгнаха си с 2-*** по-малко!!!Той пък моя заредил от тия най-дребните сачми...Голямо мазало ама няма проблем,то *** валяло!Идеята да се въоръжат куките с *** не е лоша всъщност...Айде че децата болен,жената и той!!!
51
3
 
11
 
! Отговори
БАБАИТ преди 13 години
Много е лесно да се говори/пише/ ама на държавата /управляващите/ хич не им пука, ама хииииич за полицаите....какво очаквате тогава?! ако извади патлака....защо така, като не го извади пак защо....и накрая ами да не е ставал полицай...ами тогава отговора тогава е много лесен- АМИ ВИЕ ЗАЩО СТЕ ОСТАНАЛИ В ТАЗИ СТРАНА ТОГАВА????
50
2
 
13
 
! Отговори
7777777 преди 13 години
ще ви раждасят пистолетите като не ги използвате! грижете се поне за оръжието като не се грижите за ръцете си и главите си! какво ви спираше да стреляте??????????