След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник

Един от полицаите е с лека телесна повреда
Обновена: 11 фев 2011 14:51 | 11 фев 2011 13:09,
138
След опит за арест тълпа помля патрулка в Меден рудник
Снимка: Булфото

15-ина души се нахвърлиха върху полицаи и нанесоха лека телесна повреда на един от тях в бургаския квартал „Меден рудник“, съобщиха от полицията в града.

До инцидента се стигнало, след като униформените посетили частен дом на ул. "Ален мак" № 74А, за да изпълнят постановление за принудително довеждане на 27-годишния А. А. Той обаче отказал да излезе от дома си, като дори започнал да ругае и псува полицаите.

Малко по-късно А. А. все пак излязъл от къщата си и белезниците щракнали на ръцете му.

Това обаче не усмирило младия мъж, който опитал да окаже съпротива, отказал да влезе в полицейския автомобил и започнал да крещи за помощ.

За минути се събрала голяма група съседи – около 15 души. Те успели да откопчат задържания от служителите на реда.

При спречкването е пострадала ръката на единия полицай.

Нанесени са и щети по патрулката – тълпата изкривила задната дясна врата, счупила радио антената и чистачката на задната врата.

А. А. е отведен в полицейския арест за 24 часа. Повдигнати са му обвинения за препятстване орган на властта да изпълни задълженията си и за нанасяне на лека телесна повреда на полицай по хулигански подбуди.

Предстои да бъдат установени и хората, оказали отпор на полицейските служители и причинили материални щети по патрулката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
11
 
! Отговори
до варналията преди 13 години
Е не е така за евреите става въпрос...и стига го величайте тоя луд човек...минало...вярно ,че е мразил *** и с право...но си прав по Тошевото време *** си знаеха мястото.....
108
1
 
20
 
! Отговори
bambo преди 13 години
Защо криете, че е ***?
107
6
 
8
 
! Отговори
до 85 преди 13 години
*** за това съм помислил и съм си взел пистолет?Не мога да разчитам на тия *** полицаи да ме защитават.Трябва да оправят по-скоро закона за неизбежната самоотбрана,а не да се дават още права на ушев!
106
3
 
41
 
! Отговори
Варналията преди 13 години
Чудно ми е защо ПОЛИЦАИТЕ не са започнали да стрелят на МЕСО???По времето на Тодор Живков за 45 ГОДИНИ няма един случай ГНУСНИ *** да посягат на полицай.*** НЯМАТ право на живот.ДОБРИЯТ *** Е...МЪРТВИЯТ ***.Само Строги мерки срещу тази напаст ще ни оправи.А 1943година Адолф Хитлер е искал от цар Борис 200 000 *** да се изпратят в лагерите на смърта,но БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД СЕ ВДИГНАЛ.Сега СЪРБАМЕ ПОПАРАТА НА ТАЗИ ИДИОЩИНА.
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За мангасури-крастави!
104
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тук за *** или за българи става дума, що не се уточнява в статията ... ?
103
2
 
8
 
! Отговори
КОЗАТА преди 13 години
ДРУГАРИ НЯМА ТАКЪВ ЗАКОН ШОПАРИТЕ ДА ГИ ИЗГОНЯТ ТОВА НЕ Е БАЙ ТОШО МАЙ НИЕ ЩЕ СЕ МАХНЕМ ОТ *** ТУРСКА БЪЛГАРИЯ
102
0
 
9
 
! Отговори
Акъл преди 13 години
Преди арести в циганьорниците,маалите да се обработват с авиация!
101
2
 
34
 
! Отговори
357mag преди 13 години
Какво го увъртате с думите съседи,комшии и тн.Това са си тълпа ***,които най-редовно си нападат полицаите ,не само в Бургас а в цялата страна са така-събере се тълпата ,налита на бой,троши патрулките докато не се появи подкреплението и после реват по медиите,че били бити жени,деца и старци.А тази година егодина на избори и те са особено ухажвани,та ще ни се качват по главите.политиците им правят *** за гласове а полицаите избягват да се занимават с тях за да не станат курбан на политиците
100
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
бацили гнусни
99
2
 
38
 
! Отговори
gipsy king преди 13 години
Нека не избиваме ***. Това е нехуманно. Апелирам към всички! Не сме Господ за да отнемаме толкова животи!Предлагам да се съберат всички *** в някакво голямо затворено с вериги и 15-метрови огради пространство, да им се даде алкохол на корем и по един нож. Нека естествения подбор и инстинкта на този "вид" посочи пътя им!!!Псп:-който остане жив- достатъчно е издръжлив значи, може да се използва за ядрени опити !!!!!!
98
2
 
18
 
! Отговори
Отговор преди 13 години
Пушката. В наше село има ловна дружинка ама дивеч няма. То и *** няма.Няма и да има!
97
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да се приемат И ПРИЛАГАТ зверски закони! За съпротива при арестуване - още минимум 5 години отгоре! И никакви амнистии, съкращаване на присъдата при "добро" поведение и условни присъди!!! За рецидивисти повторните присъди да са само доживотни без право на замяна! А си повторил, а си изгнил в кауша. Възпрепятстване на полицията, както са сторили "съседите" мутанти, да е углавно престъпление, наказуемо поне с толкова, колкото и за арестувания. Ха да ги видим тогава колко са ербап!
96
0
 
18
 
! Отговори
до 96 преди 13 години
как става озаптяването на неовъоръжена тълпа скоро даваха по телевизора репортажи от Италия - бой, ама голям бой с гумени палки, сълзотворен газ и водни струи. Така се прави в Европа и САЩ. И има резултат, а санкциите за обида, да не говорим за съпротива, нараняване на полицай са жестоки.
95
0
 
21
 
! Отговори
Х преди 13 години
При такава "новина", искрено ми се приисква да си внесем и назначим във въпросния рудник или подобна нему мина, един полицейски участък от САЩ, разбира се с пълномощията им. Само за година! Не-повече!
94
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ашколсун форумни бабаити, чета ви глупостите и се чудя да вярвам ли, че вие на мястото на полицаите бихтре стреляли срещу невъоръжен човек с белезници и тълпа от невъоръжени хора, които го защитават...дет се вика БРАВОС! Тъй било то-за *** клечка да се вади оръжие и да се стреля по хората... И на умряло псе имате куража нож да вадите, форумни шушумиги!
93
2
 
39
 
! Отговори
анонимен преди 13 години
Представете си какво ще стане след 30-40 години когато *** в тая държава ще са мнозинство? Дали ще ги спре нещо да рушат, грабят, изнасилват и правят каквото си искат? И изобщо как ще живеем с тези аборигени? Някой задава ли си тези въпроси, защото ако от сега не се почне прочистването на тия гадове после ще е късно вече...
92
2
 
27
 
! Отговори
Бесен преди 13 години
До кога ще ги търпим тези пиявици.Вижте унгарците какво правят.
91
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А.А. .....Асен не се казват 90% от ***, нееееееее
90
0
 
29
 
! Отговори
цар Калоян преди 13 години
Защо днес.бг написа тълпа помля пътрулка-а не написа тълпа лумпенизирани *** помля пътрулка-както си е било?Докога медиите в България ще бъдат *** на разни Хелзински комитети и европейски мекерета?Във всяка цивилизована страна,*** вече щяха да бъдат осъдени по бързата процедура....