Взривиха джипа на зам.-кмет на Стара Загора

Няма пострадали при избухването на самоделката
Обновена: 22 мар 2011 14:50 | 22 мар 2011 10:16,
119

Мястото на взрива. Снимка: ОДМВР Стара Загора

 

Джипът на зам.-кмета на Стара Загора по икономическите въпроси Велизар Балабанов е бил взривен тази нощ.

От областната дирекция на МВР съобщиха, че неизвестен е задействал самоделно взривно устройство, поставено под лек автомобил "Хюндай Санта Фе". Инцидентът е станал на ул. ”Константин Иречек” в Стара Загора.

При експлозията няма пострадали, но са нанесени материални щети по автомобила и са изпочупени прозорци на съседните сгради.

Още по темата

В момента на мястото на инцидента се провеждат процесуално-следствени и оперативно-издирвателни мероприятия.

Това не е първият подобен инцидент, свързан със зам.-кмета. През 2009 г. бе подпален магазин, собственост на Велизар Балабанов, преди да заеме общинския пост, а месеци по-рано пред сградата бе взривена самоделка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
0
 
2
 
! Отговори
grajdankA преди 13 години
mnogo svesten, ot nego ryka ne moje da hvane nikoj, toj, koli toj besi i za drugite hora biznes nqma!Biznesmen ili kmet , da izbere edno ot dvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Golqma naglost!
111
0
 
2
 
! Отговори
незная преди 13 години
ТОЗИ ОТ КОЯ ПАРТИЯ Е ?
110
2
 
3
 
! Отговори
Ананас преди 13 години
Не са го взривили, бе!Гръмнало му е АГУ-то!Цвъ-Цвъ каза, че нама бомби вече.Апропо, КЪДЕ Е ЦВЪКИ?САМО АЗ ЛИ ЗАБЕЛЯЗВАМ, ЧЕ НЕ СИ Е ПОКАЗВАЛ УМНОТО ЛИЧИЦЕ ОТ ДВЕ СЕДМИЦИ???
109
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
думнаха джипа на още един честен и богобоязлив гражданин!
108
0
 
15
 
! Отговори
недоволен преди 13 години
Ще ви кажа само едно нещо,никога не убиват или не взривяват без причина. Защо не взривят някой обикновен човек, а взривяват само тези корумпираните чиновници облечени в реална власт. Няма да се учудя ако същия екземпляр е взел пари и не е свършил работата, за която са му платили. Само че полицията няма да търси повода на взрива а ще се ограничи с издирване на "НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ" и след месец ще закрие делото. Иначе родната полиция ни пази. Най добре е да отидат да копаят някъде ще има полза.
107
3
 
3
 
! Отговори
Кусев преди 13 години
В грешка си.. :D
106
1
 
8
 
! Отговори
до №107 преди 13 години
Велизар Балабанов,недей да скверниш името на митрополит Методий Кусев!
105
21
 
3
 
! Отговори
М. Кусев преди 13 години
Откъде знаете кой как си е изкарал парите! Пък и не е ничия работа този въпрос. Относно колите...не ви гърмят, защото сте мишки :) Никой, ама никой няма полза да ви гърми...нямате такива коли, защото не сте се учили, не сте се мотивирали или не сте работили...и сега само говорите и злобеете без да знаете .... *** май няма смисъл да ви сипвам повече...той живота вместо мен се е погрижил ха-ха-ха :D:D
104
0
 
30
 
! Отговори
Загорка преди 13 години
Преди години бяха взривили колата на кмета, който после стана министър на Здравеопазването - ЕвгениЙ Желев , по-известен в града като Бай ***. Пак за едни пари ставаше дума, ама много пари. Отделно че *** в Стара Загора никой не ги закача, всичко плащаме ние българите - тока, водата.. Застроиха парка в града, никой нищо не им каза. Ако отидете вие познайте дали няма да ви бутнат къщата ?? Градът е хубав и красив, но всичко се контролира от шепа ояли се комунисти, настоящи ГЕРБери.
103
1
 
27
 
! Отговори
ВАНЯ преди 13 години
този мушмурок да го взривят и с него цялата *** общинска.КРАДЛИВИ *** ***
102
1
 
5
 
! Отговори
333 преди 13 години
kato kazaha zamestnik kmet, taka se nadiavah da e niakoi ot byrgaskite
101
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Явно дължи много пари,или е взел много пари и не е свършил работа.Предупреждение да не се ослушва повече.
100
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Айде ,пак съ почнаа
99
22
 
11
 
! Отговори
Marto преди 13 години
Бах ви у кумунистическия сайт. То бива платени драскачи, ама вие сте направо смешни. Гласувах и пак ще гласувам за Бойко и не само аз. А дано фалирате *** долни и изчезнете от лицето на земятя *** безполезни
98
0
 
44
 
! Отговори
колю ганчев преди 13 години
Преди две години не веднъж,а два пъти му подпалиха магазина "За Човека" с едни акцизни наливни "парфюми".Сега му взривиха джипа. Доста хора в Стара Загора знаят за какво става дума .Що не вземат сега да му направят една ревизия от НАП за доходи ,като видят "къщата с китайския покрив "в Борилово ,а и другите имоти с какво са купени ,с какво се издържат студентките му в София ....пък ако излезе чист,да хванат тоз душманин дето го е взел на зъб и да го осъдят.Само незнам кой ще плати прозорците....
97
0
 
19
 
! Отговори
Глас Народен преди 13 години
Тоя Хуйдай има 7-годишна гаранция, ше го оправят за нула време!
96
0
 
34
 
! Отговори
Мен преди 13 години
Другия път да гледат *** да е вътре в джипа, *** бомбаджии еййй. Един професионалист не можеш да намериш в тая държава - всичкото аматьор !
95
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
KOLKO E ZAPLATATA NA ZAM KMET? ot kude pari beee....korypciika malko a?
94
0
 
63
 
! Отговори
БОТЕВ преди 13 години
Не съм расист но *** в Стара Загора не плащат вода която е една от наи скъпите в страната не плащат ток от 1000 къщи в ЛОЗЕНЕЦ има 30 с разрешително за строеж крадът на поразия дърва железни капаци на шахти в центъра на града по бул МЕТОДИ КУСЕВ вечер да те е страх да минеш *** *** сутениори някакъв ужас прилича на гето в американски екшън дърпат хора по улиците правят грабежи къде е власта маи дискриминираните сме ние БЪЛГАРИТЕ стига с тези привилегии за малцинствата
93
2
 
17
 
! Отговори
Муньо $$$ преди 13 години
Тази практика на тясно сътрудничество между общинари и престъпнници я въведе бай ви Женьо Желев, познат още като "кмета бай ***"... Пи всичките му далавери с тоя и ония, няколко пъти му взривяваха колата, защото явно им е взимал парите и е казвал:""Шъ видим...". Този "юнак" явно е негов фен и последовател...

Спонсорирани публикации