Обраха дома на Петър Стоянов. Крадецът - щракнат

Откраднал е пари, 5 часовника и две златни халки
Обновена: 25 май 2011 15:08 | 25 май 2011 14:30,
112
Обраха дома на Петър Стоянов. Крадецът - щракнат
Снимка: МВР

Столичната полиция търси съдействие за издирване на извършителя на домова кражба, съобщиха от пресцентъра на МВР.

На 19 май в Четвърто РУП е бил подаден сигнал за незаконно проникване в жилище в жк „Стрелбище".

От апартамента са откраднати пари, пет ръчни часовника и две златни халки.

Според в. „Стандарт" става въпрос за дома на президента Петър Стоянов.

Обирът е станал, докато ексдържавният глава е бил във Виена за старта на новата европейска фондация „Център за глобален диалог и сътрудничество", чийто основател е той.

За установяване на самоличността на мъжа, извършил кражбата, и за издирването му полицаите от Четвърто РУП очакват информация на тел.: 982 44 75 или 982 43 55, 982 42 05 при гарантирана анонимност.

От пресцентъра на вътрешното министерство предоставиха снимки от охранителните камери в жилището, заснели крадеца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
1
 
15
 
! Отговори
Ахмед Доган преди 12 години
На тоя ***,бат Петьо,требвало да му оберат къщата в Гърция,а не тоя пущинак в София...тъй да знайте.Щото келепира тука го нема - на каката халката,а на Коня - хамута взели.***...!А можеше да ги ударят докат са вътре.Тогаз - хем парата на ръка,хем Алито за кака.Ама тъй ша е,кат' оня серсемин Цецо се е разфучал и нема парици за ***'ата,а за изборите...хич не знам.А у летящата ми чиния немам достатъчно гориво за полет навън,щото тя е дизел,а ментаците на ПОЛИСАН ги скриха от Ваньо Танов.
106
1
 
3
 
! Отговори
BG преди 12 години
NALI ZA NOVITE LI4. KARTI, IMA SNIMKI I OTVE4ATAZI V MBP BAZA DANNI, TAKA 4E NEKA SI RAZROVIAT PO KOMPOVETE I DA OSTANOVIAT SAMOLI4NOSTA NA TOIA PLE666000..
105
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
петър стоянов малко ли ни обираше?
104
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хахаха! Нека му е! Да види какво е да те оберат!
103
0
 
29
 
! Отговори
крачун преди 12 години
Аз тоя от фотоса го знам,бе...туй е на бате Петьо незаконния син от Надка Хубавицата от външно министерство.У бирарията зимъска се оплаква,че тати му не дава кинти,а мама...нал' е млада булка - тоже същото.И к'во да пра'и момчурляка,като нема за ккльопачка и пиячка...?!Ша крадне,ами,как...?!А информацията му за обекта,дето го е цапардосал,му е от "1-ва ръка",затуй изгоре бат'Петьо,да знайте.Ама те хората са казали:"На такова дупе - такъв ***..."А за каката - коментари нема,оти она е на сенкя.
102
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички БГ политици да ги оберат по няколко пъти и чантите на жените им да дърпат на улицата,защото си мислят,че живеят в паралелна вселена.Ако човек не прави минималните жертви за обществения интерес той рано или късно става жертва.Това е само началото.
101
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Снимковия материал не е доказателство в съда. Така, че с такива снимки, ако сам не си признае, едва ли ще го осъдат.
100
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
мамин убавецдаже е и фотогеничен
99
1
 
3
 
! Отговори
filomena grimaldi преди 12 години
ot preszentarat na MVR predostaviha snimki ot ohranitelnite kameri v ziliweto zasneli kradeza. ok. za ustanovqvane samoli4nostta na lizeto izvarwilo obira i za izdirvaneto mu 4 RPYo4akvat informaziq.....kakva nizost, kakva powlost i sram za naziqta bg pred sveta zawoto tazi novina se 4ete i po sveta. kolko nekadarno razsledvane bg i poliziq!
98
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
да ги крадат нали крадците ги пускат под гаранция и тези политици измислиха това ако беше по тодорживково време отдавна вече трябваше да са излезли от затвора или да са си излежали по голямата част от присъдите така че да ги крадат да плащат за охрана и да хрантутят бившите милиционери само така много се кефя
97
1
 
8
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
kradete ot tezi koito imat nagrabeno to neee tiahno otdeto doshlo tam otishlo.... za dva chasovnika oreva ortalaki chak i go pishat goliama rabota balha go yhapola kradeca vika na kradeca drajte kradeca.
96
0
 
10
 
! Отговори
м преди 12 години
Тоя *** пък даже и маска не си е сложил. Дано го хванат, че кой знае кой дом ще изгори още.
95
4
 
14
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 12 години
Днес новините са от *** по ***! Обрали 5 часовника по 5 лева и 20 стотинки единия...Като вчера/ дали 20 лв на полицаите, пък ти не ги взели...Да бяха заклали експрезидента, да речем става за новина... Петре,Петре, всичките батакчии и себелюбци излязохте, баш батакчии всичките до един!!!
94
5
 
21
 
! Отговори
българан е галант преди 12 години
Не са се доразбрали,крадецът и бат' Петьо,требвало е домакинът да изключи камерите като заминава,ама он' нал' е гламав - взел че забравил и...окъкал процепа със застраховката.А сега,да те видим,от коя компания ша цоцаш пак благинките народни,а...?!*** грознаф,тииии...?!А за каката - не щем нищо да кажем - она си е парче женска,ама той коня от де да знае...?! Айде,че много се раздрънках,куките ша вземат и мене да ме снимат,че после...кофти,брат. На ред е да ужилят утре некой от фесовете.
93
20
 
7
 
! Отговори
Д. Гаджева преди 12 години
Този го познавам. Младежки активист на АТАКА
92
2
 
14
 
! Отговори
Петър преди 12 години
ЦЕЦО КРАДЕЦА ЩЕ ГО ХВАНЕ.
91
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всеки един българин е бил обект на крадци. Това, че някой е бил политик, президент или какъвто ще не го прави по-различен от останалите хора. Вече в домовете на обикновените хора не се намира нищо интересно за крадците и те се насочват към по обещаващи обекти. Прокуратурата е най-голямия срам за България и най-голямия виновник. Крадците си вилнеят, а те срещу определена сума ги оневиняват и пускат. Първо там трябва да се въдвори ред за да тръгнат нещата в правилна посока.
90
3
 
19
 
! Отговори
lulu преди 12 години
Какъвто и да е, този човек, Все пак е бил президент на РБългария. Нормално е да живее в такъв дом. Вие какво???-искате да живее в някоя плевня, за да сте доволни и да кажете че е пич - и горкия човек как така са го обрали. Долен и завистлив народ сме ние българите. Да не говорим, че половината новоизлюпени 20 годишни богаташчета, без грам мозък и образование, които притежават бутичета за *** и парцалки притежават доста по-луксозни къщи.
89
4
 
7
 
! Отговори
rex преди 12 години
Някой спомена, че Пешо имал 14 апартамента! И момчето е решило да ги изтараши всичките, а те да вземат да го снимат още на първия апартамент! Една многообещаваща кариера е на път да прекъсне трагично! Освен това БАТПетьо е подготвил мнооого по-атрактивни неща в следващите апартаменти.Айде ся -давайте си на момчето чорапките, ръкавичките и усмивката и да ходи да работи на полза роду!
88
9
 
9
 
! Отговори
ВВ преди 12 години
ИНТЕРЕСНО НА ЕДНА ЗАПЛАТА ДАДЕН ПОЛИТИК КАК ЖИВЕЕ ТОЗИ ВИСОК СТАНДАРТ И ОТКЪДЕ ИЗЛИшНИ ПАРИ ЗА 5 чАСОВНИКА? ДА ЖИВЕЯТ КРАДЦИТЕ!

Спонсорирани публикации