Съдбата на Матеус ясна до края на месеца

Германецът има договор до края на евроквалификациите
Обновена: 8 сеп 2011 14:52 | 8 сеп 2011 08:57,
44
Съдбата на Матеус ясна до края на месеца
Снимка: Булфото

Изпълкомът на БФС ще реши дали Лотар Матеус ще продължи да бъде селекционер на националния тим на България на заседание най-късно до края на септември.

Германецът има договор до края на европейските квалификации, от които остана само един мач - в началото на следващия месец срещу Уелс в София.

Президентът на БФС Борислав Михайлов е получи правомощия от Изпълкома за преговори с Матеус още през юни и в навечерието на евроквалификацията с Англия (0:3) в София двете страни са постигнали съгласие.

Още по темата

Подпис под договора обаче засега все още няма. Контрактът е повече от дискусионен, защото в тима атмосферата не е добра.

Все по-упорито се говори, че в отбора назрява вътрешен бунт срещу селекционера. Много футболни капацитети също се обявиха срещу удължаването на контракта.

Пръв в групата на настроените срещу Матеус е вицепрезидентът на БФС Йордан Лечков.

Още новини за българския футбол в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не знам какво го хвалите. Със същите кютуци Стоичков едва не се класира на европейското. С швеция слугата на Йохансон - съдията ни закопа - дузпа за тях, не даде за нас, плюс червен картон. А в групата бе и Хърватия. А сега какво - вкарали сме едва три гола от 50 европейски държави ние сме на 48 - мо място. След нас са само Сан Марино и Андора. Малта и Люксембург са далеч напред с по пет-шест гола!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Айде да гледаме фактите поне малко!
41
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Абе европеец е, но шефът на футболния съюз не му е Кайзер Франц! Съгласен съм да остане треньор, но ако в договора му е записано че Перуката се съгласява да не вика Син и Зет. Особено Зетя е такава пълна дупка, че не ми се мисли.
40
0
 
2
 
! Отговори
Валери преди 12 години
Матеос никога няма да е добър треньор в България. Защото той е европеец и мисли като такъв. В БФС и играчите към които Матеус се изразява много деликатно казвайки им че гхлавите им не били на терена. Може би иска да им каже че да играеш футбол трябва да имаш и ъкъл в главата. В никакъв случай не е искал да каже че сме *** нация. Може би географските ширини си оказват влияние.
39
0
 
2
 
! Отговори
глас НАРОДЕН преди 12 години
1 бфс 2 фудболистите да се прецедят да остане само каимака а лечов и михаилов трябва да са първите ..... намериха си маистора и гледт бърже да го махнат
38
1
 
5
 
! Отговори
бариш манчо преди 12 години
Горкия Матеус!!искренно го съжалявам момчето ;(...това той в чудо се е видял сигурно...къде такава простотия къде такава баджанащина...биле го бойкотирали?представяте ли си тия некъдърници ,ще бойкотират националия отбор..ЧАЛАГДЖИИ НАВЕДЕНИ НАЗМАЗАНИ ***...НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!ВСИЧКИ ВЪН ОТ НАЦИОНАЛНИЯ!!!гледам сега всеки мошенник от бг футбола се мъчи да си лансира треньора...хахахахе,няма да има футбол тук
37
0
 
2
 
! Отговори
иво преди 12 години
Е, този дето каза , че това е перачница е абсолютно прав.Кой от футболните президенти разбира от футбол, Венци, Батков, Борисов ли? Дреме им за футболът, хората наистина си перат парите.И яко ги перат.
36
1
 
12
 
! Отговори
АЗ преди 12 години
БОРИСЛАВЕ....ТВОЯТА СЪДБА ТРЯБВА ДА СТАНЕ ЯСНА ДО МЕСЕЦ А НЕ НА МАТЕУС..БИЙ СИ ШУТА ПРЕДИ ДА СИ ПОГРЕБАЛ И МАЛКОТО ФУТБОЛНО ОСТАНАЛО В НАШАТА ДЪРЖАВИЦА...САМО ПАРИТЕ ТЕ ИНТЕРЕСУВАТ *** ТАКЪВ..ПУСНА 40 ЛЕВА БИЛЕТИ НА ХОРАТА ДЕТО МИЗЕРСТВАТ ЗА ДА ДОЙДАТ ДА ГЛЕДАТ КАК НЕ МОЖЕ ДА ВЪРЖЕМ НАД 2 ТОЧНИ ПАСА И ЦЯЛ МАЧ СМЕ НАПРАВИЛИ ТОЧНО 2 АТАКИ ОТ КОИТО ЕДНАТА С АНЕМИЧЕН ШУТ НА МАРТО..НЕЩАСТЕН П.ДЕРАС
35
0
 
9
 
! Отговори
Изумен !!! преди 12 години
Някой да вярв,а че проблема е във тренера ??!?!
34
1
 
6
 
! Отговори
Казасов преди 12 години
И какво сте се разбързали да го махате Лотар,нека направи още накоя и друга пачка,да поизчука някоя и друга мацка,па тогава.Ами те футболистите не играели,ами как ще играят,не са гладни.То пак добре,че понаучиха химна,ама малко зорлем го пеят.Отдавна не са юнаци,някои вече и навън живеят.
33
0
 
14
 
! Отговори
мм преди 12 години
Аз вече се отказах да гледам националния по футбол,няма такава излагация,Беларус можеше да ни бие със 5-6 на 0,ако си бяха вкарали положенията,а сега падат от Босна,Уелс би Черна гора,а ние и това не можем ,верно вече вървим усилено към 4 урна,където са Малта,Лихтенщайн и т.н.Но там поне футболистите им не са професионалисти,а нашите са на тяхното ниво ,но заплатите са им професионални!!!
32
6
 
2
 
! Отговори
аххахаха преди 12 години
да го махат и този път да вземат някои доказан
31
0
 
14
 
! Отговори
www преди 12 години
какво очаквате от "футболисти", които на 25 - 26 г. възраст си позволяват да иат коли за по половин милопн лева ?!?!?!? Да ! В чужбина е така, но там им скъсват *** от работа.... не виждам смисъл да се абите с коментари за футбола. Крайно време е тази перачница да се затвори.......
30
1
 
5
 
! Отговори
gogo преди 12 години
То е ясно че ще го махнат и ще си сложат техен човек,все пак на сливенския *** племеника му трябва да играе :)
29
1
 
23
 
! Отговори
yaro преди 12 години
за какво ще махате Матеус,човека се мъчи да ги накара да играят, ама нашите магарета си пазят силити за чалготеките...за мене трябва да се сменят всички футболисти, само Марто и Стилиян да останат, и да се пускат млади и надъхани момчета,пак ще падаме , ама едва ли ще е такъв резил като сега...
28
3
 
6
 
! Отговори
Nazi преди 12 години
Виж ги само сладури! Само мослят как да краднат още и още! Докато са те начело-виждаме резултатите. Съдбата на Чаушеску за тях и мооооооооже да стане нещо по различно,ама то и тези балерини на терена.........
27
1
 
13
 
! Отговори
Мене преди 12 години
Еййй Лотаре,взимай си сака и бягай далече,че тия ще те съсипят.След тях няма да можеш да си намериш работа и като домакин на някой отбор.Виждаш ги,че са некадърници,работиш за без пари а *** на тренировките се спъват в конусите и немогат да центрират.Те на тренировка немогат да направят,това което искаш ти... на мач залагаш надежди.. бягай моля те далече,че ми е мъчно...
26
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъй е , на тези които не им се играе разбира се че ще готвят бунт ... ааа направо пълно безобразие от страна на матеус , как може да им разбута спокойния пиянски , чалгарски и к*рварски живот хахаха те хората искат само да припкат като преяли коне , да получават парите и да си живеят живота ... той тръгнал да ги кара да играят хаха лечков и той кръвожаден за власт еххх какъв беше преди , какъв стана сега ..... майтапа на страна, но положението ни е направо .... няма оправия , смешно е ...
25
2
 
5
 
! Отговори
до 24 преди 12 години
А Живко Зетя- Вицепрезидент!
24
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Джийзъса-Президент!
23
2
 
10
 
! Отговори
Rosti преди 12 години
Трябва да оставят Лотар като старши треньор, че ме кефи как строява нашите лигльовци. Отборът има потенциал, но нямаме изявен голмайстор, а без да вкарваш няма как да победиш. И т.н., и т.н.

Спонсорирани публикации