Радо Стойчев се срещна с Борисов, до час обявява решението си

Шефът на федерацията Данчо Лазаров няма намерение да подава оставка
11 юни 2012 17:00, Красимир Ангелов
32
Радо Стойчев се срещна с Борисов, до час обявява решението си
Радо Стойчев и Матей Казийски излизат след срещата с премиера. Снимка: Булфото

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол Радостин Стойчев се срещна официално с премиера Бойко Борисов в кабинета на министър-председателя.

На сбирката присъстваха някои от основните играчи на тима като Матей Казийски, Цветан Соколов, Андрей Жеков и Теодор Салпаров, както и вицепрезидентът на федерацията Ивайло Константинов.

"Премиерът ни извика да поздрави състезателите за класирането на Олимпиадата, за положените усилия, старание в тази трудна ситуация. Премиерът не е повлиял на решението ми“, отсече Радостин Стойчев и допълни, че до края на вечерта ще обяви своето решение дали остава начело на отбора.

Дилемата сега е дали Стойчев ще напусне поста си, след като шефът на родната волейболна федерация Данчо Лазаров няма намерение да се оттегли.

"Нямам коментар за Радостин Стойчев, защото няма информация. Досега се занимавахме с организация. Не мога да гадая с кой треньор и кои играчи ще заминем за Аржентина. Защо трябва да давам оставка? Кога да си дам оставката – сега, веднага или след малко? ", обяви Лазаров пред "Канал 3".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
0
 
! Отговори
Мен преди 11 години
Ако не е бб, кво щехме да правим :)
27
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хайде стига с тоя велик Радо Стойчев-Наследи отбор ,който беше на трето място в света и го закара на 6-то.Добре ,че купихме още една квалификация ,та сега да се пъчат.А като ни отупаха германците насред София мълчаха.Само за сведение заплатата му е 20 000на месец-демек 240 000 за година ,а той се занимава с отбара 2-3 месеца.Защо великия Радо не определя кой да е президент на Тренто,а се пъчи в ***
26
2
 
2
 
! Отговори
Ники преди 11 години
С тая наглост, която проявява, едва ли има някакъв шанс да си подаде оставката. Баси и безочливият тип!
25
0
 
2
 
! Отговори
,,LARI,, преди 11 години
POD NATISK NA ,,POLITBYRO,, ...
24
1
 
2
 
! Отговори
bg преди 11 години
ABE TTZI LAZAROV LI GAZ LI NA KAV SE PRAVI,,,,TOVA DANE MY E BA6TINIA AAAAA,,,,,,,BOIKOT OT VSI4KI DOKATO LI4NO BOIKO GO IZRITA OT BOLEIBOLA,,,,,STIGA KOMYNIZAM V VSI4KO ILI SME MAJE ILI PYTKI ,,,,,,TOIA MAI E PEDERAST
23
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Няма стига, драми до дупка. Правото трябва да се защитава иначе сме като оня - само с футбол у главата
22
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
prav e 21,aide stiga s tezi drami i ostavki i iskania i kakvo li ne.sega pak li shte mu plachat na ramoto.kolko sme nedorazbrani i sme super bihme france i sme na olimpiada,goliama rabota.te shtoto france golemia otbor.
21
2
 
1
 
! Отговори
чичето преди 11 години
Лазаров е Батето във волейбола и така нататък за останалите федерации...
20
1
 
5
 
! Отговори
ФАШИСТ преди 11 години
до 21 - "сапунки" " хората да си гледат Европейското" - МИ ГЛЕДАЙ СИ ГО бе ! Кой те кара да се БУТАШ във ВОЛЕЙБОЛА . мелиоратора МИНДЖЕнер да се маха !!!
19
4
 
22
 
! Отговори
don преди 11 години
Волейбола който ни обединява като нация и ни връща самочуствието.По поръчка на американците трябва да бъде съсипан.Прав е Радо Стойчев .Оставка на Лазаров и децата разбраха че е хитрец никадърник и си гледа собствения интерес.Ако Лазаров не си подаде оставка да бойкотираме Световната лига в СофияЗА БЪДЕЩЕТО НА БЪЛГАРСИЯ ВОЛЕЙБОЛ - който единствено ни вдега самочуствието и ме кара да се чуствам гордо БЪЛГАРИН
18
6
 
12
 
! Отговори
az преди 11 години
Народе,не си ли наясно,кои ще унищожи волеибола на Б-ия?Боко тиквата не понася интелигентни хора.Краино време е да получи заслуженотоТолкова много беди нанесе на всички ни.
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Незабавна оставка защото е дърт, некомпетентен, нетолерантен, неморален и умствено ограничен нагляр. Достатъчно е ми се струва.
16
0
 
19
 
! Отговори
Dan преди 11 години
Абе щом и от женският национален отбор му поискаха оставката значи нещо не му е читаво на този Лазаров...И не съм запознат, но все пак не може да се иска оставка без някаква причина нека да кажат искаме му оставката защото е "отклонил средства", или защото "....." каквато и да е причината да я кажат! Лошото е ,че тъкмо ни тръгне някой спорт и се намери някой да му спре развитието я шеф на федерация , я някой треньор, я някой състезател....и до там типично по български-за съжаление!
15
0
 
5
 
! Отговори
Nobody преди 11 години
Радо и Матей се отказват...
14
1
 
6
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Важното е...полевите играчи и треньора да ги виждаме на...екрана и да бият.За Данчо,ни съм чувал,ни съм го...виждал.Имаме един Данчо в Кривунделово,разсилен в кметството;той ни стига.
13
0
 
21
 
! Отговори
az преди 11 години
Най-важното е Матейчо да остане!
12
7
 
9
 
! Отговори
иво преди 11 години
Лазаров ако е необходимо да си ходи да си решат волейболните хора.Вечни обществени постове няма.Но Б.Б защо се меси и във волейбола всичко бе наред докато той реши да разбута федерацията,един колективен спорт имахме на ниво гробарите и него ще загробят.
11
1
 
12
 
! Отговори
иво преди 11 години
Винаги съм бил зад Стойчев , но той решава. Нито е малък, нито глупав за да му дава някой съвети.Едно ще му кажа. Каквото и къде ще се класираме-той ще е виновен.Втози свят всичо е преходно. Дори и успехите.Късмет и много мозък.
10
2
 
30
 
! Отговори
Стършел преди 11 години
Веднагаааааа Лазаров, веднага я подавай, че от тебе нищо не става!....да не те искат хората и ти пак да си толкова нагъл, е на това му се вика "гьон сурат". С годините видяхме, че ставаш само за волейбол пред телевизора, защото там пораженията от присъствието ти са по-малко!
9
2
 
13
 
! Отговори
gogo преди 11 години
И все пак народа мизерства.

Спонсорирани публикации