ЦСКА Москва вади 3 млн. евро за футболист №1 на България

Георги Миланов е пред трансфер в руския гранд
Обновена: 3 юли 2013 14:10 | 3 юли 2013 13:45, Георги Пешев
2
ЦСКА Москва вади 3 млн. евро за футболист №1 на България
Жоро Миланов е пред договор с ЦСКА Москва. Снимка: Булфото

Футболист №1 на България за 2012 година Георги Миланов е пред трансфер в ЦСКА Москва. "Армейците" са готови да извадят 2,75 милиона евро за звездата на Литекс, съобщава вестник „Труд“.

Според изданието договорът между двата клуба вече е факт, като се очаква до часове националът ни да парафира своя контракт.

От вчера Миланов е в Мюнхен, където ще мени медицински прегледи в местна клиника. Ако всичко е наред, той веднага ще отпътува към Москва.

ЦСКА следи Миланов от световната квалификация с Италия (2:2) през септември 2012 г. в София, когато Жоро вкара последния гол в двубоя на славния вратар Джанлуиджи Буфон.

По-късно в България три пъти идва емисарят на московските армейци Валерий Непомняшчий. Спецът, който води Камерун на Мондиал'90, е изготвил пълна игрова характеристика на българина. И е препоръчал трансфер.

„Оранжевите“ ще получат още 1 милион евро, ако Миланов вземе участие в повече от половината от мачовете на тима през сезона.

Още футболни новини четете в Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
carvula ristu преди 10 години
za toq carvul i 1 stinka ne bih dal pylen palqk dano p...ne
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
От вчера Миланов е в Мюнхен, където ще мени медицински ...........Какво ще 'МЕНИ' ???Иначе браво на Манолев, но и жалко, че този сезон няма да играе толкова много, че да не се охарчат с още 1млн. евро.. Но другия, когато отпадне клаузата по договора ще го ускат по-често..

Спонсорирани публикации