Въоръжени атакуваха банков клон в столицата

Нападнатият офис е в кв. "Хаджи Димитър", има ранен
Обновена: 19 фев 2014 14:04 | 19 фев 2014 09:22, Александър Попов
45

Снимка: Булфото

Рано тази сутрин е нападнат банков клон в столичния квартал "Хаджи Димитър", съобщи bTV.

Въоръжени бандити са нахлули в офис на Първа инвестиционна банка, а районът е отцепен от полицията.

При атаката е ранен охранител на клона, който е отведен в "Пирогов", лекарите са открили пет рани в областта на главата му, които ще бъдат обработени и зашити.

Нападателите са нахлули при отварянето му в началото на работния ден.

По първоначални данни четирима маскирани, единият от които с оръжие, влезли в офиса, взели неустановена към момента сума пари и избягали.

На мястото на обира се извършва оглед. Полицията вече е започнала издирването на извършителите.

Междувременно изпълнителният директор на Първа инвестиционна банка Васил Христов заяви, че пари не са взети.

"Нека клиентите ни са спокойни", каза той пред TV7. Христов потвърди, че е пострадал охранител, който е бил ударен по главата.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още по темата: обирСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
1
 
! Отговори
Vlado преди 10 години
Нападателите заплашили служителите в банковия клон с оръжия. Служителите от своя страна, заплашили нападателите, че ще им отпуснат ипотечни кредити за 160 години с промоционална лихва от 365 %.
34
1
 
2
 
! Отговори
9 преди 10 години
Що не взехте пара ве,егати!!!Те така или иначе са застраховани,нямаше да ощетят клиентите на банката.Единствено Ви моля бадете прецизни и не наранявайте хората,и те са там да си изкарат парите честно с труд.Не бъдете немърливи.
33
3
 
8
 
! Отговори
kings преди 10 години
Ще ме прощавате, знам че не съм прав, *** вътрешно всеки изпитва малко солидарност към такъв род обирджии. Малко е все е едно са свили на богатите част от пая, а всеи отруден човечец в България се кефи при тая мисъл.
32
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Банкерите освирепяха и наотваряха офиси във всякакви сгради и помещения,приличащи на кокошарници.Както разбрахме паричките са им застраховани,но едвали клиентите,ще получат нещо,като обезщетение за преживения ужас и стрес! Защо не са се опитвали до сега примерно да оберат БНБ или друга сграда строена преди десетилетия и отговаряща на изискванията за безопасност?
31
6
 
3
 
! Отговори
ASI преди 10 години
na banka pisheli PARVA ,biagaite na dalechshtese setite za kakvo namekvam :)PARVA CHASNA BANKAa sega PARVA INVESTICIONNA BANKAkolko mnogo si miazat imenataSABUDISE NARODE
30
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
не знам защо се убиват хората та не гръмнат някои полетик да намаляват украдохани тези ***
29
2
 
12
 
! Отговори
IIvanoff преди 10 години
"атакуваха" - Хa, Хa, Хa ...... и победиха ли ??
28
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Комунисткомунистите крадат наедро от държавния бюджет а подчинените им мутри крадат на дребно /от някоя банка както е сега/ -а то комунисте стой игледай и си мечтай за бай тошо...а и да не забравиш 4.50 лв увеличение на пенсийката /че комунетат и пенсионните фондове ограбиха/
27
8
 
34
 
! Отговори
Пъзел преди 10 години
Е, кво искате ? Чисто партизански приом, скоро ще почнат да нападат и мандрите :) Престъпността е овладяна, нали др.министър? :)
26
15
 
20
 
! Отговори
Комунист преди 10 години
Добре се развива демокрацията у нас, нали затова скачахте по площадите, да ходят сега въоръжени банди по улиците и да ви гърмят като диви прасета.Някой помни ли случай при бай Тошо да е имало стрелба по улиците, взривове и отвличания на хора? Някой ако помни такъв случай, моля да напише кога и къде е станало. Сега остава само децата да почнат да се колят и да се стрелят в училище, както в САЩ и тогава вече всички демократи ще сте доволни, нали така?
25
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен 23Дори и да е имало пари те са били застраховани със сигурност. Боли ги фара какъв е охранитела и дали ще ги намерят крадците.
24
0
 
7
 
! Отговори
сас преди 10 години
Ало платените PR-мейкъри скатайте се! Глупаво е участието Ви тук
23
13
 
19
 
! Отговори
tuuuutt преди 10 години
комунисти на власт - това означава гаранция за анархия
22
21
 
13
 
! Отговори
РАЗНИ МИСЛИ преди 10 години
ГЕРБ СЕ ГОТВЯТ ЗА ИЗБОРИ. КАКТО ПРЕЗ 2009 Г. -ЩО ОБИРИ, ЩО ОТВЛИЧАНИЯ И КАТО БЛАГОДАРНОСТ- СНАХАТА НА ОТВЛЕЧЕНИЯ КИРО КИРОВ СТАНА ДЕПУТАТ ОТ ГЕРБ. ОСВЕН ТОВА ГЕРБЕРСКИТЕ *** ПРОПИЩЯХА, ЧЕ МВР СА ВИНОВНИ. С ЕДИН КУРШУМ-ДВА ЗАЕКА-ХЕМ ПАРИТЕ В БОКО, ХЕМ ПОЛИЦИЯТА СА НЕКАДЪРНИ.ДОКАТАО СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МУТРАТА И МУТРОПОДОБНИТЕ МУ БАЯ ЗОР ЩЕ ВИДИМ.ВРЕМЕ Е ЦЕЦО ДА СИ КАЖЕ И ДА НАПУСНЕ МУТРИСТАН.ИНАЧЕ Е НЕГОВ РЕД.
21
8
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алоооооо ,министъра нали бяхте овладяли престъпността.
20
7
 
6
 
! Отговори
Дани преди 10 години
Никакви пари не са изчезнали, бре хора. Това са спекулации на медиите. Не виждате ли как дъвчат навсякъде измежду пръстите си информация. Ако бяха изчезнали щяха навсякъде да го обявят, а тук спекулират. Споко с емоциите ;)
19
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо се радвате?Тази банка дава кредити със 20% лихва.заложните къщи и разни финансови организации предлагат кредити със 400-1000% лихва.когато не си върнете кредита към нормална банка почват едни дълги и безмислени съдебни процеси.. във всеки случай банката губи ако не губи то не може да си вземе парите с години.Другите - тия дето никой не ги обира с огромните лихви-директно ви пращат главорези или мутри. Тоест крадците обират винаги "добрите" а на "лошите" се отчитат.Кое е хубавото?
18
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
обирането на банки се превърна в масов спортявно не е толкова трудно да надвиеш охранител на минимална работна заплата и охранителна система за 200 кинтатия банки от лакомия ще се самопрецакат майа полицията ще търси крадците около 200-300 години минимум
17
0
 
20
 
! Отговори
. преди 10 години
Изчезнали пари...пък после не били изчезнали ...ходи разбери кво става. Едно е сигурно , престъпноста е смазана !
16
2
 
15
 
! Отговори
ASI преди 10 години
bankov klon v SOFIA a policaite mai sa doshli ot HASKOVO :))

Спонсорирани публикации