БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел

Тома Томов му чел лекции и обяснявал колко е хубав комунизмът
137
БСП имали нови лица в листите, но Борисов ги знаел... от 25 г. ги знаел
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Макар и с уговорката, че не е гадател, лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов предупреди, че служебният кабинет ще остане за по-дълго от два месеца на власт, защото при настоящата политическа ситуация много трудно ще се формира кабинет след изборите на 26 март.

Още по темата

Според него избори вече ще има на 5-6 месеца.

"Не виждам как могат да се направят коалиции в тази ситуация, от това, което виждам и чувам е, че много трудно след изборите може да се седне на една маса да постигне дори и това крепко съгласие, което постигнахме с ПФ, РБ и АБВ. С ПФ можем да седнем на масата, защото имаме и добри практики. Днес им благодарих в една от темите. След изборите – да видим кой как ще се представи", коментира той.

Според него в другите партии има раздори, което допълнително усложнявало нещата. Лидерът на ГЕРБ разкритикува и представянето като нови лица на изявени и добре познати обществените в червените листи.

"Всъщност аз ги знам от 25 години. Те ни четяха в школата в Симеоново. Като бях в пожарната Тома Томов ни водеше политинформацията и ни обясняваше колко е хубав комунизмът", отсече Борисов.

За ревизията, която направи служебното правителство на кабинета "Борисов 2", лидерът на ГЕРБ коментира, че според него Огнян Герджиков се е постарал максимално бързо в рамките на възможностите, които има да каже, че опасенията и приказките на БСП в тази посока са неверни.

"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо", допълни бившият премиер.

Той разкритикува остро и изказанията на соцлидерката Корнелия Нинова за ГЕРБ.

"Вчера Нинова казала, че успяла да удари темелите на ГЕРБ - строителството и еврофондовете. Те не са на ГЕРБ, а на хората. Аз казах дайте да видим къде са темелите на БСП, за да ги ударим там. Те обаче нямат едно направено нещо. Кой темел да атакуваме? Какво да им атакуваш? Атакува се високото, плодното дърво. Кметове нямат. Те дори не знаят какво са подписвали в НАТО. Помня, когато държаха камерите си пред МС и парламента да ни питат за флотилията, за предното разполагане. Има една приказка – не си пожелавай жената на ближния, да не стане твоя", коментира Бойко Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Новите лъжи на БСП- оди на мегдана и убеждавай
107
1
 
5
 
! Отговори
Офф ,да се омита преди 7 години
Ей ,гоУем тиквар е Боко! Ходил бил на лекции. И как така големия банкянски *** е успял да стане член на БКП на 18 години? И как после ходи да варди лично бай Тошо от народната любов? И как още не си е върнал партийната книжка ,като уж не е комунист? Сигурно Тома Томов му е виновен ,че продаде страната и открадна парите.А самият Боко Тиквата никога не е виновен за нищо. Заменям ББ с ГГ /гоУем ***/.
106
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каква предизборна изненада!Бойко даже ходил на лекции в пожарната,за да му обясняват колко е хубав комунизма!Интересно- сам ли е ходил или са го насилвали?И колко са му писали на изпита?Ако е двойка- ясно,държал се е като дисидент и антикомунист,но ако е повече...значи е влагал старание...Нещо като Лех Валенса- антикомунист,но доносчик на тяхната ДС...Бойко,уйчовото,да не би и ти да си от "нашите"?Наужким си учил за пожарникар,а си станал престъпник-както пишат хамериканските посланици!
105
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тоя заплашва ли сега? Ами да му се отнеме българското гражданство и да се депортира. Заедно с де що има фенове, фенки и ятаци. И без това само продава Българското.
104
10
 
7
 
! Отговори
аз преди 7 години
Тома Томов може да е чел много книги, но всичките му са в г.ъза..
103
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Просто нямаше как да им обслужи интереса. Не го направи. Това, което се изнася като информация е, че за много от нещата и ние сме спирали поръчки или сме сезирали. Така че мисля и тази тема е много шум за нищо"моля някой от форума да ми разталкува горното изказване, че яко се изгубих в превода
102
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нови са. На дядовците внуците. Дайте път на младите от родата! И новата Нона Йотова. С торбички.
101
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От всички коментари на *** най-харесвам коментар 56 . Надявам се и мисля че не е коментар на *** и е пределно верен.
100
8
 
11
 
! Отговори
лошо,лошо преди 7 години
Бойко на малкия пръст на Тома Томав не може да стъпи-дори не е виждал толкова книги на едно место колкота Томата е прочел.Явно трябваше да е бил в лагери или да е бил работник в урановите мини за да му е ХУБАВА биографията.Това сме го чували вече,но Бойко хвърля кал по всички като всяко прасе.А вече и децата знаят кой организира протестите срещу Орешарски-ако той беше теглил 16 милиарда щяха да го линчуват,но Боко може да ги тегли-няма лошо щом е той.***.
99
9
 
4
 
! Отговори
Пян Гъ преди 7 години
До До 111Хо-ра, мислете реалистично, не бъркайте желаното с възможното. Ами ГЕРБ = Борисов. То е все едно да слушаш Дийп Пърпъл без Ричи Блекмор. На теб може да ти харесва, но залата ще остане празна и в крайна сметка (по тази именно причина!) няма да се случи. Дано да съм успял да ти обясня и на теб, и на всички останали, които нямат политическо мислене. И не мисли, че го казвам от лична симпатия към Борисов. Просто мисля за държавата. По-добре ли ще е да се върнат Орешарски и Пеевски, а?
98
2
 
16
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До АнонименДокога ще се хващате на лъжите на най-крадливата и българоненавистна партия?Гнусни лъжи, инсинуации, обещания да ни свалят звездите, опоскване на държавата - само това го могат комунистите!
97
8
 
10
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До *** лицемеркаДа не дадем възможност БСП отново да дойде на власт!
96
5
 
10
 
! Отговори
До 111 преди 7 години
Може би ГЕРБ,но без Борисов и клика.Борисов е зло дори за собствената си партия!
95
2
 
9
 
! Отговори
Пян Гъ преди 7 години
До АнонименМи по тази логика всичките са комунисти - и от ДПС, ДОСТ, БСП, а за ДСБ да не говорим. И какво да правим? Няма само да акате на метеното и да бягате. Ще стоите тук и ще кажете: кои са тези, дето не са комунисти и имат подкрепата на народа, а и експертен потенциал, та да изберем тях? Ама знам, че нищо няма да кажеш. Само дрънкаш...
94
7
 
12
 
! Отговори
Пян Гъ преди 7 години
До АнонименЕ като го помете народът, кого ще сложи да управлява бе, мъжки? БСП + Орешарски/Пеевски ли пак, а? Абе вие имате ли изобщо някакъв разум? На кой свят живеете?
93
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не виждам Бойко какво има против комунистите,като самият той е един от тях.За да влезеш да учиш в Симеоново под каквото и да е форма и в която и да е дисциплина е било нужно хорошего комунистического резюме,плюс протекций от някой си много нагоре в ерархията или управленски кадър в МВР и шесто управление,какво реве той.Моят баща му отказват да учи в Симеоново тъй като прадядо ми,дядото на баща ми отказва да влезе доброволно в тъй наречената колективизация и ,кмета е считал всички за врагове
92
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Избори вече ще има на 5-6 месеца.Едва ли Борисов,едва ли!Българският народ е много търпелив но вече доста е набрал,така ще ви помете,че място няма да си намерите!
91
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Б.БОР. Е ИЗЛИШНИЯТ ЧОВЕК В БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКЕ. ВРЕДЕН И ЗА БЪЛГАРИЯ И ЗА СОБСТВЕНАТА СИ ПАРТИЯ
90
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
103 - КОЛКО ПЪТИ ЩЕ ПИШЕШ ЕДНО И СЪЩО? МОЗЪЧЕТО ТИ НЕ МОЖЕ ЛИ РОДИ ДРУГО ИЛИ ПРЕПИСВАШ ЛИСТЧЕТО,КОЕТО СА ТИ ДАЛИ?
89
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
***, ти си адски тъпо парче!

Спонсорирани публикации