Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова

Соцлидерката заяви, че след БСП всички партии търсят генерали
458
Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова
Снимка: БТА

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на левицата. 

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.
Още по темата
По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат-президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата.
 
Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова. 
 
Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова. 
 
Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.
 
Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина. 
 
Корнелия Нинова представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.
 
ГЕРБ ще открие официално кампанията си утре следобед, като представи кандидат-депутатите в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
231
10
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тази ме дразни повече от ББ!
230
6
 
9
 
! Отговори
Рангел преди 7 години
На Нинова президента жена му сложила роднина за секретарка на посланика ни в САЩ.Да я беше сложила направо за посланик. Тя и Поптодорова беше една простаПреводачка с орални умения, е видяхме докъде стигна, сега тея са по краткотрайни, щото бая професионалиски чакат да им дойде реда да покажат какво могат с минджалъка.
229
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен_777 преди 7 години
Ами ще се предаде... след като разбра че няма да има ел.-гласуване и от сащ няма да могат да му напомпат резултатите... А бидейки полит. труп, това бе последната му възможност..!
228
1
 
3
 
! Отговори
Др. Иванов преди 7 години
Знам бе другарю, спокойно, аз просто използвам нашия диалог за да издевателствам над феновете на ГЕРБ така измежду другото. А нацията от българи си е тук, другарю. И продължава да гласува за нашите партии.
227
1
 
3
 
! Отговори
Др. Иванов преди 7 години
Другарю ФАШИСТ, там ли сте? Сериозно се притеснявам да не сте получили някакъв драматичен катарзис....на тези години не е добре така, трябва да го караме по-спокойно.
226
1
 
3
 
! Отговори
Иванов преди 7 години
Ние сме замесени в доста разложения, другарю, но далеч не във всички. Например сега т.наречената "дясна" партия ГЕРБ се разлага. Ние нямаме нищо общо с това, мога да те уверя!
225
1
 
6
 
! Отговори
обективен преди 7 години
Чета последните коментари и открих ФАШИСТ=ГЕРБЕРАСТ ! Макар че фашистите са били по-големи патриоти от дупе.дав.ците от Гроб.
224
4
 
15
 
! Отговори
Аве преди 7 години
Щом и ФК Подуене изпадна в немилост, очевидно ветровете са издухали герберастката кочинка окончателно. Няма да го видим повече банкянския на трона, вече ще може спокойно да ръководи....отбора на ветераните на Витоша Бистрица.
223
9
 
8
 
! Отговори
Така преди 7 години
*** с референдума какво стана, нищо не казваш .. ?
222
13
 
4
 
! Отговори
До байхейс преди 7 години
Ако има народен съд ще му трябват лакеи като теб. Ще се водиш активен борец срещу демокрацията. Ха-ха-ха
221
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Лицемерие!Отново същия полъх-от мазето,гнило,същото вече 27 години
220
10
 
18
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
До До байхейсеврейски *** !Коганто не бяхме в НАТО България имаше 250 000 армия !!!сега България е окупирана държава която плаща заплатите и разноските на 6000 Американски окупационнен корпус !!!народния съд прес 1948 разстреля само 3800 предателя - много малко !пак ще има народен съд и тогава ти и останалите предатели ще се люлеете на бесилките !
219
13
 
8
 
! Отговори
До байхейс преди 7 години
Ако не бяхме в НАТО и ЕС, ти сигурно щеше да ровиш в кофите за ***, ама то и те ще са празни.
218
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
приятно изкарване на цялата тумба лумба там наздраве бира да се леи и любов да се мисли бро хоремака е пълен аз идвам след малко вади скоча изсъхнаха ми устата и пускаи моабета
217
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 години
явно зе да бута масло като оня с лъжите де ходил насам натам и накрая си стоял в града или като онова кръчмарско чадо в женски род де като се зададе банкет явно живее с банкета ми мила моя не всички живеем с вината вечно нема да е има време да иде и от другата страна
216
13
 
8
 
! Отговори
байхейс преди 7 години
Булка,ние няма да гласуваме за теб ако не ни обещаеш излизане от НАТО и гнусния еврейски кибук наречен Европейски Съюз !!!
215
12
 
5
 
! Отговори
До 249 преди 7 години
А на теб сигурно са ти обещали да ти удвоят парите ако спечелят другарете, но да знаеш че може и да те преметнат.
214
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Превземаш се, не превземаш, Корне ле,на изборите ще те тричим!Друго не очаквай!
213
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До изнервенПука й на нея за прякора. А на вас мръсни гербави тролчета това ще ви остане утехата, когато от ГРОБ ви спрат паричките след изборите.
212
16
 
13
 
! Отговори
Бай Ристо преди 7 години
Другарката Нинова говори ясно и отчетливо като прави пауза след всяка дума, за да може електората им добре да ги смели, но така пък има опасност да забравят за какво е говори. А и то всъщност май няма значение за тях.

Спонсорирани публикации