Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова

Соцлидерката заяви, че след БСП всички партии търсят генерали
458
Борисов се е предал, състезанието не е интересно, рече Нинова
Снимка: БТА

От август миналата година БСП задава тона на политическия живот в България и всички се равняват по нея, заяви председателят на БСП Корнелия Нинова на откриването на предизборната кампания на левицата. 

Ние сме автентичната социална и лява партия. Тръгваме срещу паралелната държава и ще свършим с модела "Кой". Първи посочихме водачите си, направихме промяната и започна подражанието имитацията, отбеляза Нинова, цитирана от БТА.
Още по темата
По думите й БСП е отворила врати за хората от науката, земеделието, културата, за лекари и юристи. Първи изработихме своя Национален план за България и издигнахме военен за кандидат-президент. После и другите партии започнаха да търсят генерали, посочи лидерът на левицата.
 
Според нея десните - ГЕРБ и Реформаторите, са направили фатална грешка - влезли са на терена на БСП като са започнали да говорят за увеличаване на доходи. Как някой може да повярва на това, попита Нинова. 
 
Според нея няма да е лесна предизборната битка. "Ще ни нападат, ще манипулират общественото мнение, ще лъжат за нас". Но не се огъвайте, призова тя съидейниците си. Колкото по-трудно е, толкова по-ясно е, че сме на прав път. Защото това е последната съпротива срещу статуквото за промяната, каза Нинова. 
 
Тя каза, че вчера е чула своя основен опонент Борисов да казва, че БСП ще купи и манипулира изборите. Жалко, този човек се е предал и търси оправдание за лошия си резултат. Жалко, защото когато отиваш на състезание с опонент, който е приел, че вече губи, състезанието вече не е интересно.
 
Никога, по думите на Нинова, не е добра атестация да говориш за себе си и не бих го направила, ако чрез мен не се опитват да поставят петно върху БСП. Бях наречена г-жа Лъжа и това няма никакво значение произнесено от ГЕРБ, подчерта Нинова. Бяхме посочени за лъжци, когато казахме, че ще спрат Оперативната програма за образование и наука, когато казахме, че строят магистрали, давайки ги на приближени фирми. Днес това е факт. Посочваха ни с пръст, когато казвахме, че пръстовите отпечатъци и реформата в здравеопазването са геноцид. Идете при хората и им кажете истината. Според Нинова всички предупреждения на БСП са се оказали истина. 
 
Корнелия Нинова представи листите на "БСП за България" за предстоящите избори за 44-то Народно събрание.
 
ГЕРБ ще открие официално кампанията си утре следобед, като представи кандидат-депутатите в София.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


458
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
251
4
 
15
 
! Отговори
Корна преди 7 години
Измислила е нов компромат. Ама кой ли ще и повярва вече след толкова много лъжи и измислици.
250
10
 
12
 
! Отговори
Стоян преди 7 години
Идва поредната загуба и глада за червените ***.
249
6
 
18
 
! Отговори
Баба Рада преди 7 години
Курнелио, изтърканите ви лозунги за: "промяна" , "СПолука за България" и т. н., ни ги пробутвате още от 1990г. и колкото пъти вземете властта, винаги се случва точно обратното?!!
248
5
 
15
 
! Отговори
Фактите преди 7 години
Планът на Краванелия е тотална комунистическа глупост с неща от началото на миналия век, отречени и неприложими. Единствено луд или ***, може да повярва на тези глупости.
247
8
 
14
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Тази женичка, Корнелията, е изпаднала в тежка истерия, ентропията й се е вдигнала до небето....Няма ли някой в БСП да я спаси от тази илюзорна мания?????
246
7
 
12
 
! Отговори
пенсионер преди 7 години
Не мога да понасям комунистите,особено пък г-жа Лъжа,но почна да ми минава мисълта дали няма да е по-добре да стане премиер и да видим как ще се провали.Лошото е че така ще съсипе и държавата(не че не е съсипана)Държанието и към хората от евро съюза ще доведе страната до пълна изолация.Ще спрат парите от фондовете и тогава ще и лъсне голия ***.Всички обещания за ''социална''политика ще отидат на ***.Ще откраднат това което е останало в държавата и ще фалират.Нищо ново от комунистите!
245
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Синчето на *** (на физиономия и същия като ДПеевски) учи в Бъркли, САЩ - там е скъпичко, 30-тина хиляди долара на семестър, мама трябва да ги "заработи".
244
3
 
9
 
! Отговори
Големи новини преди 7 години
водещите новини - Блъснат/Убит/Починал/Пометен/Убит и вечното присъствие Тръмп/Путин/Радевили *** - и между тях задължително някакви силикони.
243
6
 
13
 
! Отговори
Бай Иван преди 7 години
Срамът на нацията.
242
10
 
26
 
! Отговори
месара преди 7 години
никога в бсп , та даже и в бкп , не е имало по голям *** от тази - другарката *** !!! тази другарка , дето неината партия съсипа държавата , създаде престъпността ( борците ), унищожи достойнството на българина , сега има наглостта да говори за загриженост , как щяла да създаде държава мечта - без бедни и богати , безплатно лечение , без престъпност , ......та стига до там че ше станем отново 8 000 000 . може ли убийци на един народ , да говорят за добруването му ?
241
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пак ли е ограждате парламента др. Нинова? Белия автобус приготвихте ли го?
240
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ех, любов. Пролетта наближава и кучетата(от женски род) се разгонват!
239
6
 
17
 
! Отговори
Българка преди 7 години
Не харесвам Борисов вече и вече няма да гласувам за тях ,но Нинова прекалява с изхвърлянията си.По малко приказки и повече работа г-жо Нинова и по същество
238
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
341 Споко приятел!Др.Борисов ,по-известен като Боку Тиквата се е върнал в редиците на БСП-БКП! Сега е шофьор и личен слуга на Нинова. Взели са го защото има голям стаж при Бай Тошо и освен това си е запазил партийния билет.
237
7
 
4
 
! Отговори
Бай Станчо преди 7 години
В българско нещата съвсем отидоха у ряката. Нинова като представител на автентичното ляво говори за повишаване на доходи, а представителите на център-дясно водят открвовено нео-комунистическа политика, като формират бюджетен излишък, и го насочват за пътища и магистрали. Преди беше по-ясно; Костов говореше за ръст на доходите, нисък бюджетен дефицит, и търсене на ниско-лихвени кредити, за да се покрие. Костов беше десен политик, и ориентиран към развитие на пазарната икономика.
236
12
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Тая не си е пила хапчетата! Ало, диспансера, елате да я приберете!
235
12
 
10
 
! Отговори
Томислав Дончев преди 7 години
Добро утро от Габрово ! От вчера съм тук и намирам, че политическата обстановка е променена. Не е както преди две години. Ще загубим изборите. Лошо ! Но и от това има по лошо, а то е Нинова да бъде премиер. Най лошото обаче е, тя изкара 3-4 последователни мандата. Тревожен съм, шефа - също. Той днес тръгна за Благоевградския регион, знаете защо, нали ?
234
9
 
23
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Леле мале, тая вече спечели изборите :))) Лошо е такова завишено самочувствие, че после много лошо се пада от високо :)))
233
10
 
23
 
! Отговори
ТОТО преди 7 години
Приберете я до изборите щото ще направи някоя бела-тя е неадекватна.
232
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До анонимен 332А ДОКОГА *** ,НО МИЛИОНЕРИ,МИЛИАРДЕРИ ЩЕ НИ КРАДАТ ? ДО КОГА ЩЕ ИМ ПОЗВОЛЯВАМЕ НА ВСИЧКИ КОМУНИСТИ ДА СИ ПЪЛНЯТ ГОЛЕМИТЕ ,БЕЗДЪННИ УСТИ ЗА СМЕТКА НА НАШАТА НАРАСТВАЩА БЕДНОСТ ! БЪЛГАРИ ОСЪЗНАЙТЕ СЕ ДО СЕГА САМО КОМУНИСТИ С ОГРОМЕН АПЕТИТ НИ УПРАВЛЯВАТ ,ВРЕМЕ Е ДА ИДАТ ТАМ КЪДЕТО ИМ Е МЯСТОТО-В ЗАТВОРИТЕ. ГЛАСУВАЙТ С БЮЛЕТИНА 4

Спонсорирани публикации