Борисов иска единство и смяна на тона: Чакат ни разговори

Лидерът на ГЕРБ иска да се състави стабилно правителство
16 мар 2017 13:07,
179
Борисов иска единство и смяна на тона: Чакат ни разговори
Снимка: БТА

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова нацията и политиците да се консолидират заради напрегната обстановка в Европа. Той поиска опонентите му да смекчат тона, защото след изборите ще трябва да се водят важни разговори, касаещи всеки българин.

"Призовавам колегите малко да се намали агресията, защото 26-и ще мине, ще се наложи да говорим за парламент и за решения, касаещи всеки българин. И ако се продължи с тоя тон, просто няма да има разговори", каза Борисов на кръгла маса по правосъдието, посветена на програмата на ГЕРБ в сектора.

Още по темата

Бившият премиер отново обяви, че по-важни са не самите избори, а дните след тях: "26-и е една обикновена дата. 27-и и 28-и са ключовите за България дати, за да може да се сформира стабилно правителство".

Борисов пак припомни напрегнатата обстановка в Европа и на Балканите. Той наблегна на натиска на Турция върху едни от най-богатите държави и на заплахата да прекрати споразумението за мигрантите.

"Никога за България не е било по-важно народът и политиците да бъдат по-единни", каза лидерът на ГЕРБ. Той допълни, че на страната е необходима абсолютна консолидация и припомни, че в македонския парламент са влезли три албански партии и веднага са поставили въпроса за албанския език.

"На мен не ми е смешно, защото, когато мечката играе в двора на комшията, обикновено идва и в твоя двор. А на мен България ми е мила и не искам да станем беззащитни. Едно служебно правителство няма силата да отстоява позиции", каза още Борисов.

На кръглата маса той припомни приоритетите на ГЕРБ в правосъдието и се зарече, че ако ГЕРБ отново управлява, ще се конфискува имущество с недоказан произход и без наказателно производство.

"Ще се борим неотстъпно за антикорупционния орган", зарече се още Борисов.

Той напомни и цифрите за свитата контрабнда и обеща борба срещу фалшивите болнични и инвалидни пенсии.

Пред форума лидерът на ГЕРБ прочете писмо от канадския премиер към българите да не се страхуват от споразумението между ЕС и Канада за свободна търговия СЕТА.

То е атакувано от социалистите с мотива, че с него в страната ни ще влязат некачествени продукти, а бизнесът ни ще бъде подложен на нелоялна конкуренция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


179
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
гнидата продажна дали се стресна, такива продай-***, като него първи ще го отнесат. Веднъж продал си - оставаш си продажник за винаги.
53
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скрийте го този кр*тен. Писна ми от лъжите и наглостта му, да не говорим за прос*ащ*ната му.
52
4
 
26
 
! Отговори
Иван преди 7 години
Мафията вика дръжте мафията! :DНе мога да повярвам, че този измамник отново лъже хората така безцеремонно.Трябва да си пълен *** ако гласуваш отново за тази мафия. Само глупаците гласуват за една и съща мафия, а очакват нещата да се подобрят към по-добро.Само глупакът гласува всеки път за мафията и очаква семейството и децата му да живеят по-добре в една правова държава.Ако статуквото отново дойде на власт, с държавата е свършено.Бог да пази нацията от мафията!
51
3
 
31
 
! Отговори
Юлиан Павлов преди 7 години
По нахално и гнусно и страхливо създание отот този огащен чобанин никога несе е показвало на политическата сцена. Само подкогите които му лижат г..,а са по гнусни от него . Те си знаят кои са :):):)
50
1
 
18
 
! Отговори
Е преди 7 години
Някой иска ли ти оставка?Ти за да Ни покажеш,че който не е с тбе,значи е против теб и това е наказанието на страната защото не избраха силно уморената депутатка.ПО НИЩО НЕ СЕ РАЗЛИЧАВАШ ОТ КОМУНИСТИТЕ ПРЕДИ И СЛЕД 89Г.И СЕГАШНОТО БСП
49
4
 
13
 
! Отговори
До-38 преди 7 години
Хора под 30 години нямат представа за живота. Те не знаят какво са страдания и мъки и никога няма да го проумеят.Днешната свобода я имат като даденост и мислят че винаги е било така.Не знаят колко животи са били отнети и прекършени само за най малък намек за несъгласие с действителноста. А сега псуват,плюят,обиждат безнаказано от портиера до президента. И лошото е че уж са бъдещето Никога не е имало такова разпасано нихилистично поколение
48
4
 
22
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Теб те чака народен съд за това ще остави България като гол *** пред турция. Бившият ти началник я въоръжи до зъби с ракети надочени към константинопол (името е сменено защото инженерите не могат да го произнесат), а ти сдаде мандата още преди войната да е почнала?!? Кой си ти освен един лицемерен предател
47
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Народът сгреши, че преизбра за 3-ти път правителство с министър-председател Бойко Борисов.
46
1
 
3
 
! Отговори
S преди 7 години
Принудили са тоя, който е лежал в затвора за убийството от онази нощ във Варна с кремираното момиче, да направи пълни самопризнания, затова толкова време никой не е разследвал.Но съучастникът си има образен портрет, включващ детайли като сраснати вежди и хирургически белег между краката. Имало е нещо на онзи компютър, на самия компютър.Убийството е качвано в интерент, в Youtube, май.
45
33
 
5
 
! Отговори
Мнение преди 7 години
До избирател Не ме интересува Бойко дали е умен или красив , а какво може? А той непрекъснато доказваше че може.Как да гласувам за Нинова като не знам да може нещо? Злобна и заядлива жена, която умира от яд за успехите на ГЕРБ.
44
3
 
31
 
! Отговори
реалист преди 7 години
"Ще се борим неотстъпно за антикорупционния орган" - каза Борисаов.Както до сега ли? Вкари пари от корупциата милиарди в бюджета, а корумпирани нямало. Стига с това лицемерие. Трябва да престанеш да ни смяташ за материал.
43
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега върти опашка! Сетне като се намести пак на престола, ще размаха груй!
42
1
 
4
 
! Отговори
Пенсионер преди 7 години
До До 24-Анонимен 38 Браво човече , закопа ги тези ***.
41
0
 
19
 
! Отговори
гг преди 7 години
България трябва да влезне в боен режим .Отделно да направи реформите .Християнските ценности да залегнат още в училище при децата.Желателно е да се потърси балкански съюз с Гърция.Румъния занапред +вишеградската четворка и Австрия.Сами ще ни бъде много трудно да спрем мераците на Турция .
40
2
 
22
 
! Отговори
избирател преди 7 години
Искам дебат,лидерски,иначе не гласувам за теб.Покажи че си умен,не си страхлив,истински генерал!
39
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
от тоя освен някой нов данък или увеличение след изборите друго не може да се очаква. Точно както спретнаха номера с винетките... адиос мойто момче, няма да се класираш тоя път
38
20
 
2
 
! Отговори
Отговор преди 7 години
До Мишоци от герб 20 Ааа, имало е и по голяма разруха. А се напъни да си спомниш за Луканов и Виденов. Кажи къде са спестяватиута ти до Жан и заплати от зо долара и пенсии от 8 долара. Кутия цигари 650 лв. и тоалетно гърне от 45 000лв. Или ти е кеф, че тогава имаше мното милионери.?Имаш *** в главата.
37
2
 
27
 
! Отговори
АМАН от НЕГО преди 7 години
Писна ми да слушам тази мутренска кратуна.Защо се ядосвам когато прави тези велики умозаключения?Тази личност трябва да не се допуска до управлението на държавата?Тази личност два пъти съставя правителство и два пъти когато види дебелият си подава оставката без да му я искат и хвърля държавата в криза.И сега ще ми говори за единство,одговорност и рабирателство.Мутренскокретенска му работа.Да престане да се пъчи като обединител.
36
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цецо и Боко влизат в една аптека.-"Два капута", казва Цецо.-"Виждам", отговаря аптекарят, -"А нещо ще купувате ли?"
35
27
 
3
 
! Отговори
До 24-Анонимен преди 7 години
Кое е разруха бе недорасъл ***? Къде виждаш разруха освен под мозъчната ти ***.Къде беше при Луканов и Виденов . При единия имаше само кибрит и оцет,при другия кило боб беше 1,200 лева. Ако това е разруха значи ние преживетите два пъти сме възкръсвали от смърта.А при Луканов 300,000 млади българи се изнесоха от България.Нямаше ток,храна, бензин.Имаше мораториум и глад. А мляко за малките ми деца??? Д.р.и.с.льо видял си ти разруха.Слободия ,мързел и клавиатура,това е моралната пуберска разруха