Борисов прогнозира: След вота в неделя - разединен народ

За Турция, той коментира: При мен това нямаше да се случи
Обновена: 25 мар 2017 06:25 | 24 мар 2017 09:31, Петя Славова
477
Борисов прогнозира: След вота в неделя - разединен народ
Снимка: архив, Булфото

"След вота в неделя ще получим тежко разединен народ в момент, в който съединението трябва да направи силата”, заяви бившият премиер Бойко Борисов.

"БСП обиждат всички милиони избиратели на ГЕРБ с всички тези квалификации и неверни твърдения. Бих отговорил много остро на Корнелия Нинова, но зад нея стои друг милион хора. Имам много приятели от БСП. Ако започна да говоря така за тях, ние ще счупим по средата отношенията си като хора”, коментира той пред Нова тв.

Борисов категорично отрече да е изпращал SMS на Огнян Герджиков, за да уволни Иван Гарелов и заяви, че ГЕРБ нито е назначила, нито управлява служебното правителство.

Още по темата

"Категорично с ДОСТ нямаме нито уговорки, нито смятаме да управляваме заедно”, каза още той и добави, че ГЕРБ са предизвикали изборите, за да успокоят държавата. По думите му се е усещало напрежение в страната.

Борисов коментира малката прогнозна разлика на социологическите агенция между ГЕРБ и БСП с думите, че в България обикновено след управление "всичко живо се срива”.

За намесата на Турция в изборите у нас, той отсече: "Просто това при мен нямаше да се случи. Те имаха респект. Отказвал съм категорично разговори с турските лидери, ако те не си променят тона”.

"Турският президент Реджеп Ердоган всеки ден заплашва Европейския съюз, включително и България. Аз знам колко твърди и внимателни трябва да сме с този човек”, допълни той.

По думите му, БСП винаги се възползвали на изборите от това, че техният електорат е проруски. "По същия начин тази тема бе експлоатирана от тях и по време на президентските избори. Тогава ГЕРБ имаше много твърда позиция спрямо Русия заради анексията на Крим. Винаги съм настоявал, включително и в Брюксел, за спазване от страна на Русия на Минските споразумения. Но в същото време виждате какво става в Турция”, посочи Борисов.

"Единственият ни шанс при тази ескалация на напрежението е чрез ЕС и НАТО да се справим с предизвикателства, включително и като това с мигрантите. Виждате, че по мое време нямаше проблем с тях”, каза Борисов.

За делото срещу Нинова, той  отбеляза: "Без да вдигам много шум заведох дело срещу Корнелия Нинова. Когато бях 4-и клас, се качих на джанка, но дойде собственикът, след което толкова бой изядох от баща си. Оттогава не съм помислил и да открадна нещо. Защитих Делян Добрев, може би не трябваше да го правя толкова гласно, но ще се видим в съда и там всичко ще се реши".

За взаимоотношенията си с Елена Йончева той каза, че са се разбирали, но сега тя била напрегната заради изгонването й от Президентството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


477
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
293
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Обратното е:Народа е все по-обединен - срещу всички политици.Само на вас ви се иска да се ядем един друг, за да си крадете спокойно.
292
1
 
19
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Чухте ли от 01.04. парното се вдига с 20%,газта с 29 %.Сега не ви го казват за да минат изборите и да гласувате за бацето си.А след изборите ви остава само да си пооплюете брадите,но нищо и това ще мине важното е бацето да е на власт.
291
2
 
19
 
! Отговори
Галя А. преди 7 години
Ммммм много противен тоя... не мога да му гледам отвратителната мошеническа физиономия!!!
290
2
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Хора ние сме колония на САЩ.Те ни определят живота,икономиката,кой ще ни управлява.Сутринта по БНТ четат новините на фона на земното кълбо и знаете ли случайно как е завъртяно -на предната линия САЩ.Четат ни новините и ние уж случайно,но натрапващо без даже да го усетим с подсъзнанието си слушаме и четем САЩ,САЩ.Това е после нека да ни приказват,че Русия ни казвала как да гласуваме.Ние сме подчинени на САЩ,и правим това което те ни наредят.
289
4
 
37
 
! Отговори
300 преди 7 години
Не мислех да гласувам, но баце ме убеди. В неделя отивам и ще гласувам....само и само този сме6ник да не спечели!
288
1
 
25
 
! Отговори
баю преди 7 години
Какво обединение бе от 27 години има само разединение!? Девиза е разграбвай унищожавай и владей! Всичко това се случва и в момента. Ако не са евроге.йските мангизи щеше ли да има кандидати за власт? Не нямаше да има защото нямаше да има какво да се крадне. Државата още в 90-те годин се разграби и унищожи и не остана нищо за разграбване. Добре че са евро мангизите та все още има мераклии за тях. Но като свършат кво правиме тогава? Унищожена държава и народ унищожени заводи предприятия пълен фалит
287
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ох, как искам да се събудя в понеделник и този да го няма!!!!!!!
286
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Бокси прощавай за питането ама нещо чужд език? Алабала говориме ли баце или саниране у Банки и Винету.
285
3
 
29
 
! Отговори
ФАКТ преди 7 години
МУТРО С ТАКИВА ДОКАЗАНО КРАДЛИВИ КМЕТОВЕ КАТО КМЕТА НА ПЛОВДИВ ИВАН ТОТЕВ И ТИ ПРОДЪЛЖАВАШ ДА ГО ПОДКРЕПЯШ А ТОЙ ПРОДЪЛЖАВА НАГЛОТО СИ БЕЗЗАКОННО КРАДЕНЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СИ НА ВЛАСТ.ПРЕКАЛИХТЕ С КРАДЕНЕТО
284
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
От изгорелите газове на самолетното гориво не може да се образува гигантски облак, който закрива слънцето.По логиката на този, че хората пътуват, вероятно от сутринта от юг на запад пропътуваха 14 милиарда пътници!Щастливи хора! Пътуват си, та чак пушек се вдига!
283
2
 
12
 
! Отговори
sunence преди 7 години
Когато политиците прогнозират нашето разединение, длъжни сме да докажем тъкмо обратното. :) Това, което можем да направим, за да променим настоящата ситуация, е да гласуваме в неделя. Малко усилие с големи последици. Ако все още има неориентирани, споделям нещо полезно в тази връзка: vremezaizbor Според моя личен опит работи много точно. :)
282
10
 
8
 
! Отговори
до коментиращите преди 7 години
340 !!! коментара - ха ха ха Какво се пените пред компа ? "смели" и "яростни" -ха ха хо Нищо не зависи от Народа ! Нищо не може да се промени !Всичката власт и пари са в определен кръг хора и те си правят квот си искат .
281
3
 
32
 
! Отговори
погр ебален агент преди 7 години
Гласувайте, за когото си искате! Но да е против ЕТ "герб-Буда"!
280
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Политиката на ЕС и всички управляващи в ЕС партии и правителства след 1989г е политика на прогресираща бюрократизация като алтернатива на правилната деловитост и ефективност в икономиката и обществения живот на страните и съюза!Правилото е "Създавай максимум хаос и проблеми,узаконявай и финансирай финансови средства за програми за решаването им и ги усвоявай по "европейската система- ти на мене,аз на тебе,другите не са от нашите"!Да живее демокрацията!
279
3
 
27
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 7 години
За Турция? ББ унижава народа си с лакейското си поведение към Турция, в частност Ердоган!
278
7
 
7
 
! Отговори
времеви интервал преди 7 години
Изборът в неделя : един час НАПРЕД и 50 години НАЗАД или само един час напред !Изберете сами !
277
5
 
20
 
! Отговори
АнтиГЕРБ преди 7 години
Преди изборите, т.с към днешна дата народа е обединен срещу ББ и ГЕРБ! Какво ли трябва да се случи, че след изборите народа ще се разедини м? Нещо фалшификациики ли?
276
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** иска нов мандат, за да изтегли нови 16 млрд. заеми. Стигат му само до половината на мандата и затова така прави!
275
1
 
11
 
! Отговори
Кой плаща преди 7 години
До резултатиКой покрива разходите за разходки по медиите?
274
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До 290 - Да, сега се загледах, но то навсякъде всичко е в следи! Погледни и на север- североизток, пак са много...Да това е! Над Варна сега има небесна авиомагистрала! Защото тук няма подли "букове". Избрали са коридора за сигурност! След 2014 г.Мен ме кефи да гледам този трафик. Хората пътуват, всеки по своите работи. Маса! А тук драка как да се въртим в кръга на безвремието!

Спонсорирани публикации