Експериментът Dnes: Ще продадеш ли кучето си за 1000 лв.? А за 2000?

Бихте ли се отказали от четириногия си приятел за пари?
24 мар 2017 11:12,
45

Времето се затопли и парковете са пълни както с хора, така и с кучета. Повечето от тези, които имат домашен любимец, са много привързани към тях. Приемат ги като част от семейството и ги обичат истински.

Но дали с всички е така?

Валерия Цветанова от предаването ДНЕС по Bulgaria ON AIR влиза под прикритие в ролята на човек, който иска да купи вашия четириног приятел. Ще продадете ли кучето си на непознат?

Вижте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


45
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
15
 
50
 
! Отговори
Цветелин преди 7 години
До Solar PowerДа, защитник съм на кучетата, и искам да ти кажа, че лошо куче няма, а лоши стопани ! Докато хората не се научат на обноски-какви наморници,какви пликчета за биологични отпадъци говориш.Да-имам куче и е от така наречените "лоши породи", никога не съм му слагал наморкин и с радост го заявявам.На 2 пъти се е случвало някое дете да започне да го рита без причина и без реакция от страна на кучето-явно някой съвестен татко му е говорил подобни лоши неща.Омразата е в нас, не в кучетата
12
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Експеримент: дайте една яка кака от редакцията за една нощ с пълна програма, а аз ще я черпя боб с наденица. А за 2000 лв.?
11
4
 
28
 
! Отговори
Петър Папазов преди 7 години
Моята бигълка Вики ще роди до 10-тина дни. Чакаме 5 кученца ако е живот и здраве.Не ги продавам. Подарявам ги но на добри и отговорни хора.Кучето не е само занимавка. Ангажимент!
10
5
 
14
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
До Solar PowerНякои общини правят спец. заграждения (зелени) където може твоя любимец да бяга заедно с други такива, но не и сред деца и други хора.
9
21
 
23
 
! Отговори
Solar Power преди 7 години
До ЦветелинМоето дете свършва това в памперса или го водя в най-близката тоалетна.Имам 4 деца. Никога не съм им събувал гащите да ходят по нужда в парка !И моето предложение към теб и останалите защитници на животните: правете и гледайте деца а не кучета !А ако все пак искаш животно, то трябва да се грижиш адекватно за него. Събирани на биологизните му продукти, задължителни ваксини, задължителен намордник ! Хубаво е животното да бяга, но не и в парка където може да атакува други.
8
11
 
25
 
! Отговори
Цветелин преди 7 години
До един другА твоето дете като му се ходи до тоалетна в парка, винаги ли го водиш в нашите прекрасни ЕКО тоалетни, та си тръгнал да обясняваш кое куче къде ходи....айде моля ти се. Живея до голям парк и искам да ти кажа, че лятото през 30 метра има малко дете което се е скрило из храстите, а родителите им с кеф ги гледат, та чак и снимат !!! аман от комплексари
7
14
 
25
 
! Отговори
До 9 един друг преди 7 години
Май много те е страх от кучета, но това е лечимо.Няма нормален човек, който да използва такива думи като твоите: изтропа, зверовете, верига. И за твоя голяма изненада, от няколко години не съм видял човек с куче, който да не почиства след кучето си. Аз самият нямам куче, но не съм страхлив като теб.
6
7
 
13
 
! Отговори
Discovery преди 7 години
Я отидете в някой по-беден район да видим няма ли да го продадат :)
5
20
 
18
 
! Отговори
един друг преди 7 години
Много по-интересно е да направите скрита камера дали собствениците на кучета почистват след като кучето им се изтропа или дали си водят зверовете с намордник и на каишка (верига). Ама не е политически коректно да се правят такива експерименти нали ?
4
10
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Зависи кого питат. Ако човека е от ГЕРБ, то той и майка си ще продаде за пари.
3
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 1не е за рубли, а за долари и не само БСП, ами от всички партии и всички политици се надпреварват да разпродават България
2
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
аз ще ти платя ако го вземеш ... кучето ми
1
5
 
10
 
! Отговори
Край преди 7 години
Тъпо направен експеримент бихте ли го продали АКО ви дам ... Ясно е че нищо не дава съответно всички обичат кучето си страшно много...