Глас от турските автобуси: Не знам за какво гласуваме, ще ни кажат!

Пътници признаха, че не са плащали билет, организирали ги по списък
Обновена: 24 мар 2017 22:21 | 24 мар 2017 15:52,
178

Малко след 8 сутринта поредният турски автобус пристига на автогарата в Кърджали. Идва от Адапазаръ, но не е от редовните линии. Пътниците разказват, че транспортът е организиран.

Още по темата

Те твърдят, че не са платили билет, а пътуването било организирано по списък. Но въпреки стройната организация, пасажерите от Адапазаръ не са сигурни за какво ще гласуват.

"Не знам... те ще ни кажат. Ще научим, нали затова дойдохме тука", каза един от пътниците пред Bulgaria ON AIR.

А за да избягат от камерата ни, голяма част от пътниците в турския автобус предпочетоха да излъжат, че пристигат от близките населени места, а не от Турция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


178
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Василев ... не си забравяй хапчетата;)
93
6
 
72
 
! Отговори
РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ преди 7 години
ПРОБЛЕМЪТ Е В ЗАКОНА! ТРЯБВА ДА СЕ ОТНЕМЕ ПРАВОТО ЗА ГЛАСУВАНЕ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ПОСТОЯННО ПРЕБИВАВАЩИ В ЧУЖБИНА И ТАКА ВСИЧКИ ПРОБЛЕМИ ЩЕ БЪДАТ РЕШЕНИ ! НЕ МОЖЕ ОТ ТУРЦИЯ ,ГЕРМАНИЯ И ДР. ДА СЕ РЕШАВА СЪДБАТА НА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ЖИВЕЕЩИ В БЪЛГАРИЯ ! АЗ СЪМ СЪВЕСТЕН ЧОВЕК И ВЕЧЕ БЛИЗО 20 Г. ОТ КАКТО СЪМ В ГЕРМАНИЯ НЕ ГЛАСУВАМ НА БЪЛГАРСКИ ИЗБОРИ ВЪПРЕКИ ,ЧЕ ИМАМ ПРАВО ! А ОТНОСНО ТУРЦИТЕ РОДЕНИ В БЪЛГАРИЯ КВО ДА КАЖА ,ПРЕДАТЕЛИ ,ГОТОВИ ДА ПРЕДАДАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА РОДИНАТА В ПОЛЗА НА ТУРЦИЯ
92
32
 
10
 
! Отговори
Български турчин преди 7 години
Това което се случва на границата е само в полза на ДПС. Аз като човек който мрази политиката и ДПС сега напук на това което се случва ще гласувам за ДПС.
91
0
 
17
 
! Отговори
Dinosaurus преди 7 години
До ВасилевЯ си пий лекарствата, гражданино на света, пък шмръкни една чертичка да се развеселиш и да видиш Светлината в главата си. И излез от форума че ни притъмня от мъглата в постовете ти. Не ти ли дадоха free билетче за район със смесено население, що плачеш?
90
2
 
28
 
! Отговори
Паметлив преди 7 години
До ВасилевАлоу,Василев,каква Велика империя е станала отново Турция?Освен на две-три слаби(като нас) държави да се дърли друго не може!Трендът е само надолу!
89
2
 
29
 
! Отговори
ВЬЗМУТЕН ГРАЖДАНИН преди 7 години
СКЬПИ СЬНАРОДНИЦИ ! ИМАМЕ ВСЕ ОЩЕ 24 ЧАСА ЗА ДА РЕАГИРАМЕ ! ГОЛЕМИТЕ ПАРТИИ НИ НАПРАВИХА НА ЛУДИ - НЕ ВЗЕМЕМ ЛИ ВСИЧКО В РЬЦЕТЕ СИ В ПОНЕДЕЛНИК КАТО ВИДИМ РЕЗУЛТАТИТЕ МАШИНАЦИИТ И МАНИПУЛАЦИИТЕ ЩЕ СЕ ЧУДИМ КАКВО ДА ПРАВИМ НО ЩЕ Е МНОГО КЬСНО ! СТАВАЙТЕ , СЬБУДЕТЕ СЕ И ДЕЙСТВАЙТЕ !!!
88
2
 
40
 
! Отговори
Хм преди 7 години
Вече ми омръзна да повтарям,но явно се налага!Проблемът с гласовете от Турция(вкл.автобусните) е лесно и ЗАКОННО решим!Трябва да се приеме закон,забраняващ гласуването на хора живели над 27 години в чужбина!В Англия има такъв закон забраняващ живели над 12г в чужбина да гласуват.Беше обжалван в Страсбург от англичанин живял 20г в Испания,но загуби делото.Което означава,че има прецедент и нашият закон ще мине там!Искам да видя лицата на отказалите да гласуват за него депутати!
87
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Холандец до 120Не можеш да ги разкараш защото САЩ и ЕС ги защитават. Живков опита и седесерите го свалиха и го убиха.
86
3
 
31
 
! Отговори
ЗАКОН преди 7 години
Прокуратура и НС да помисли ИМА ЛИ ДРУГА държава, където ОФИЦИАЛНО идват автобуси с НЕГРАМОТНО НЕМИСЛЕЩО население и по силата, че ОЩЕ имат БЪЛГ паспорт.?ЗАЩО? Турция не ев Европа. Определят НАСОКАТА на ЖИВОТА ни хора, които са същите МУНЧОВЦИ( вж. Под игото) и в Турция.Това е голямо падение за ЕВРОПЕЙСКА РБългария.Та утре ще му скимне на Ердоган да направи референдум искат ли тези НЕМИСЛЕЩИ хора да бъдат териториално в Турция: и ТЕ пак ще ЧАКАТ "ДА ИМ КАЖЕ НЯКОЙ" КАК да гласуват.ОТНЕМАНЕ на бъл
85
1
 
23
 
! Отговори
ШАРАН БГ преди 7 години
Това е плод на великия политик от с Веселиново и подкрепилите го тогава КОНСТИТУЦИОННИ СЪДИИ. Ще я сърбаме тая попара още два пъти по 30 години !!! Къде е логиката тези хора да гласуват за български Парламент и Правителство ? Те / и всички живеещи зад граница/ не знаят за какво и защо гласуват!!! ДО КОГА ТАКА, ГОСПОДА ОЯДЕНИ ПОЛИТИЦИ ? ПРОТЪРКАХА ВИ СЕ ГАЩИТЕ У ПЛЕНАРНАТА ЗАЛА !!!
84
6
 
4
 
! Отговори
Холандец до 120 преди 7 години
Не е вярно, помогнахме на австрийците през 1526 година. Но аз имах предвид да ги разкарате от държавата си както ние разкарахме техните дипломати ония ден без никви обяснения.
83
3
 
45
 
! Отговори
от Кърджали. преди 7 години
Това са хора, които пият бира и замезват с джанки.Цялото семейство живее в една стая в съседната - кравата. Нямат течашта вода в дома си. Спи с анцуга, става, навлича панталон и риза отгоре и излиза. Задължително има възможно най-скъпа немска кола с изтъркани и омазани с тор гуми. Говорят скопена версия на турски език. Българския им е карикатурен - съфнало свете сентъра на сариград. Ако им каже бея и за марсианец ще гласуват.
82
11
 
7
 
! Отговори
Байфидан преди 7 години
До АНТИ. Май нещо си се объркал. Пророкът се казва Радев, щото той ги пуска, а Бойко от няколко месеца няма никаква власт.
81
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Скоро няма да останат българи да гласуват и бг политиците ще се радват и на турци.
80
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ХоландецХоландия никога не са се били с турците във войни.
79
5
 
21
 
! Отговори
Холандец преди 7 години
Покажете им среден пръст на турците бе, не виждате ли ние холандците кво правим? Кво ще им се обяснявате това си е вашата държава и вашите правила, да си гласуват там в анадола за местния султанат, нямат място в европейските ни държави.
78
6
 
8
 
! Отговори
бай Тошо преди 7 години
Радефф, къде си? Так ще нахлуят и имигрантите и нищо няма да можеш да направиш, защото има международно право. Само дето се биеше в гърдите преди да те изберат, да та *** в лалугера смотан.
77
2
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 7 години
ДО КОГА БЪЛГАРСКИТЕ УПРАВНЦИ ЩЕ СЛУГУВАТ НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ!!!!
76
4
 
36
 
! Отговори
Българина преди 7 години
Това си е османско нашествие, идва един да си упражнял турския глас в България, дори не знал за какво? Къде е данс и армията бе, я пробвайте в германия?
75
4
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прокуратурата извърши национално предателство като регистрира тази партия,а НС -голяма глупост като не промени изборния закон така,че хора с двойно гражданство да не могат да гласуват.

Спонсорирани публикации