Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
23 апр 2017 07:30, Красимир Ангелов
189
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
97
3
 
21
 
! Отговори
реджеб иведик 3 преди 7 години
тези ще заснемат комедията реджеб иведик 3та част опитват се да приличат като главния герой на тази комедия...значи всичко е ясно старата песен на нов глас....схеми,лъжи,далавери,другите са ни виновни,ще има по високи доходи ама сега не можело трябва да издържим още малко,ама пари нямало сега друг път ще има,1500 лв средна заплата сега трябва да е нещо нормално а не след 4 години погледнета как са се обезценили парите че 1000 лева заплата в софия са за никъде а такава заплата трудно дават там!!!
96
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 94 - С ТОЗИ КАРУЦАРСКИ ЕЗИК СИ НАМЕРИ НЯКОЙ КАРУЦАРСКИ САЙТ.
95
1
 
32
 
! Отговори
Kit Chelin преди 7 години
Колко съм глупав? Аз си мислех, че правителствата са на България, а те се оказаха на Борисов 1, 2 и 3....Е затова ще страдаме. Нещата ще се повтарят до изнемогване и страдание. Богатите ще стават все по богати и бедните все по бедни. Да издигаме в култ един *** човек е равнозначно на самоубийство. Промяната е само за приближените, които се обогатяват. Чугунените комунисти в Герб, управляват като политбюро на Т. Живков. И няма как да не, те са продукти на тази система и не могат да я надскочат
94
1
 
30
 
! Отговори
мнение преди 7 години
Борисов сигурно си мисли, че предишният му кабинет е бил много успешен, затова отново вкарва старите си муцуни - Лъжливото Лили, Владиславчо и другите. Тези хора ли, които бяха мъртви душици в предишния мандат и изостанахме от Румъния, ще осигурят реалните резултати, които ГЕРБ обещаваше преди изборите. Безвремието започва с този кабинет. Изоставаме и вече се сравняваме с Албания. И скоро ще започнем да казваме, че и Албания ни е предварила.
93
0
 
24
 
! Отговори
Тиквата преди 7 години
Сам съм като куче...с 4 милиарда лева!
92
1
 
19
 
! Отговори
хм...до 96 преди 7 години
ПП Възраждане са възможна алтернатива
91
1
 
27
 
! Отговори
Българин преди 7 години
До АнонименКорнелия ще стане премиер когато спечели ! Жалко за ГЕРБ ако нямат по-умен и кадърен от ББ, човек провалил два мандата и не му пука. Два пъти безсмислени избори, почти 80 мил. пари НЯМАЛО !
90
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
95,прав си,резултати освен всичко друго са и манипулирани, но има нови политически партии,които ако бяха вкарани в НС ,щяха най-малкото да им разбъркат напасвания пъзел.Народът дори не си прави труда да се запознае с вариантите и възможностите.Аз лично гласувах за партия,която не събра и 1%,а определено е нужно да се вкарат нови партии.Алтернативи има,но за съжаление стадното мислене и инерцията ни вкарват в омагьосания кръг на статуквото.Статуквото е нужно да се разруши....
89
3
 
22
 
! Отговори
бългериа фърст преди 7 години
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2, Борисов 1, Тодор Живков.
88
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Алооо..Сидеров- вече си на власт. Къде ти е обещанието 1000 лева минимална заплата?
87
4
 
19
 
! Отговори
Активист на БКП преди 7 години
Т.е. -същите присвоители на народни пари !
86
3
 
27
 
! Отговори
хм...до 91 преди 7 години
Наивността е до време.Ако трябва да сме безпристрастни ще признаем,че обещанията за по - високи заплати и пенсии бяха хит в кампанията.Сега преди старта на правителството се започна с лавиране , което разбиране разочарова масово .Изневярата към народа/ за пореден път/ , трудно се прощава.П.П За мен изборите бяха манипулирани.
85
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 98Първо аз не съм комунист и винаги съм ненавиждал това котило на алчни и ненаситни български политици,какъвто междувпрочем е и Борисов.Достатъчно гласувах за него,но на последните избори не гласувах за него,нито за БСП а за партия Възраждане,защото осъзнах,че Борисов си е по манталитет-комунист,вечно гладен,ненавиждащ народа си а с Горанов просто провеждат геноцид над пенсионерите у нас.Не може да се увеличават само заплатите на политиците,въпреки,че всичко им е безплатно а за наро
84
21
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 97Какъв пресцентър те гони бе *** червен каскет. Нали видяхме как Нинова бори паралелната държава . Нейния свинар Гергов прави заговор срещу държавата , а вашия Сашо Дончев печели нови милиони от увеличението на газа . Така , че като ти повишат цените на тока и парното се обърни към Позитано 20 .
83
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 91По какво си приличат Тиквата и Ердоган?По това, че манипулират резултатите от вота както си искат!ФАКТ!Това банкянско говведо по нищо не се различава от фанатика Ердоган!Прекрачи всякакви граници!
82
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уведомявам Ви, че започва контраатаката на Гербераския пресцентар! Опраскани патриоти не смеят да се покажат! Засега!
81
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прости са тези, които гласуваха за Простия. "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме." Без коментар.
80
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪЩИЯТ КАБИНЕТ, СЪЩИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ ,ВСЕКИ СЪС ЗАМЕСТНИК И С ПО НЯКОЛКО СЪВЕТНИКА С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И ЕТО ВИ УВЕЛИЧАВАНЕ НА СРЕДНАТА ЗАПЛАТА, НЕ ЗАЩОТО ЗАПЛАТАТА НА БАЙ ИВАН СЕ Е ПОВИШИЛА А ЗАЩОТО НАШИТЕ ПОЛИТИЧЕСКИ АКУЛИ СИ ИСКАТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ ,МНОГО КРЪЖАЩИ КАЛИНКИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ И БЕЗБРОЙ ГЛЕЗОТИИ. И КАК ДА ОСТАНАТ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ ,ЗА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ ОТ ТИЯ АЛЧНИ АКУЛИ...ТО ХАЗНАТА НЕ Е БЕЗДЪННА ЯМА.НАРОДЕ СЪБУДИ СЕ И СИ ВЗЕМИ ТОВА ,КОЕТО НЕ ТИ СЕ ДАВА ! ВРЕМЕ Е !
79
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
89,народът не гласува за промяна,той си знае само да псува,а когато дойдат избори или не гласува,или подава глас за тези,които "познава" от ТВ. Имаме шведи,които развъждаха с пари от нашия джоб,че да гласуват за тях. Имаме огромна администрация,която също зависи от статуквото и гласува то да се запази.И ето ви резултати-малцинство,което се превръща в мнозинство+ мислещите единствено за държавната заплата+ умствено ограничените гласуващи за тези,които гледат по ТВ=ГЕРБ на власт форевър
78
26
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това червен *** е диагноза. Абе другари , в момента никой няма по голям опит от Борисов . Кой да е Премиер , кака Корни ли . Вие не виждате по далеч от носа си , какво да коментираш с прости хора .