ГЕРБ се закани: Мандатът пълен, 4-годишен!

Министерските кресла ще са ясни следващата седмица
20 апр 2017 09:45,
53
ГЕРБ се закани: Мандатът пълен, 4-годишен!
Кадър: Bulgaria ON AIR

Макар и с красноречивата заявка, че новото правителство ще изкара докрай 4-годишния си мандат, той далеч няма да бъде лесен. Причината е в сложната политическа обстановка, както у нас, така и в света. Това сподели в "България сутрин" секретарят на парламентарната група на ГЕРБ Станислав Иванов.

"Нашата амбиция е за пълен 4-годишен мандат. Ще направим всичко възможно това нещо да се случи", заяви твърдо той.

Попитам дали е обиден от факта, че на клетвата в Народното събрание държавният глава Румен Радев не поздрави управляващите от ГЕРБ, Иванов отговори, че не се чувства обиден и добави, че според него това е било моментно решение, което няма да има траен отпечатък върху по-нататъшните отношения между президента и ГЕРБ.

"Той (Румен Радев - бел. ред.) ни постави още една седмица, а сега ще се наложи още 4 години да работим заедно", вметна още той пред Bulgaria ON AIR.

Иванов коментира, че не вижда нищо нередно в това, че в новото Народно събрание има рекордно малък брой юристи.

А относно реденето на кабинет с Патриотите обяви, че най-вероятно министерските кресла ще са ясни следващата седмица.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
2
 
! Отговори
РАДЕВ преди 7 години
До анонимен---ИМАТЕ 3 МЕСАЦА
37
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
народът е с робска психика от рода на така е добре можеше и да е по-зле .Бълг.народ е миролюбив народ доказали сме с го годините на проперитет по времето на Йоан Асен втори и с това че не реагира на продажниците по времето на Борил и Шишмановци по това че е разделен на лагери .Трябва само да се обединим и да се вземат решения само в ползата на страната а не да се плюем едни други и да бъдем в опозиция на властта ако тя взема правилните решения .Когато се обединим тогава ще пребъдем
36
0
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
За мандата ще реши народа.
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Докато не се разсърди пак Б.Б и да плащаме 50милиона за нови избори щот орева света как за Елена Йончева били похарчени 2милиона към неговите 50милиона е 25 пъти по-малко можеше да ги дадат за построяването на един завод например .Държавата ни е по-безкотролируема и репресивна отвсякога
34
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 19Ма и тоя ли "народен трибун" има хотелЧЕ? Бе то хотелска епидемия ли върлува между висши държавници, народни водачи, високогласи политици? Кво стаа, народе? Ква я мислияме, ква стана! Оти се редихме от Орлов мост до Плиска 1 000 000 нагъчкани, г.з до г.з. Че и от Пулпудева дойдоха за рамо. И скачахме, скачахме. Е вЕрно сме г.зове. Пълни.Та npocтак с хотелЧЕ в Парламента да "окачи скалпа" на журналист?! Само за израза трябва да бъде изритан от от НС. Башка другите му npocтащини!
33
0
 
6
 
! Отговори
tz92 преди 7 години
Мечтайте си!
32
1
 
11
 
! Отговори
дядо Пенс преди 7 години
А пенциите,пенциите ? Пенциите че увеличите ли ?
31
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да не губим пари по изборите предлагам да има референдум на който да гладуваме 40 години мандат за Рапонкьо. Ако пукне преди това да го замести щерка му, а след това внучето. Дали ще управлява той или те е все тая, системата за крадене и измами е усавършенствана. Той/те ще прибират основното част а трохите ще се раздават на верните герберастчета както е досега. И като си падне в гащите Рапонкьо, като му сложат памперси и започнат да хранят с попарка, тогава внучето ще сложи короната. Nice, a?
30
0
 
11
 
! Отговори
марко корлеоне преди 7 години
Боко Рапонья от Банкя възкръсна като птицата феникс от пепелта , за трети и последен път. Скоро ще бъде сготвен от Патриотарете около него , поне ще гледаме цирк , а се надявам и да участваме в него
29
0
 
15
 
! Отговори
Мен преди 7 години
Много ясно, ако бате боко тоя път подаде оставка герб няма и да чуе за парламент повече. Стягайте се за голямото лапане и оставане във властта на всяка цена.
28
0
 
13
 
! Отговори
обективен преди 7 години
А бе никой не казва как ще се връщат тези милиарди ,които Боко Рапоня изтегли. Май пак ще теглим заеми ,за да покрием предишни заеми.По този път едва ли ще могат да изкарат дълго.
27
0
 
16
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 7 години
Тези приказки вече сме ги слушали. Никой вече не вярва на милиционерските приказки на другарите от Герб. До Нова година и пак ще се наложи да си обират крушите.Оня алчен патриот от ямболските села Валерко ,ще предаде първи бандата на кабинета "Тиква-3".
26
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е, те повечето там са с купени дипломи, разбират само от далавери и злоупотреби, не как да решат проблемите на страната, това е последното нещо, за което мислят. Гарантирам ви го! Ама явно най-твърдоглавите от вас ще го разберат около 2025-та, когато ножа опре окончателно до кокала и вече няма накъде да увъртаме.
25
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
САМО 24 ДЕПУТАТИ БИЛИ ЮРИСТИ. ОСТАНАЛИТЕ КАКВИ ЩЕ ГИ КЪДРЯТ ТАМ?
24
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МНОГО ЧЕСТО Я ПОВТАРЯТ ТАЗИ МАНТРА "пълен мандат ", май няма да стане.
23
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Разбирко, след еврофондовете кой ще те храни?
22
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гербаджиите са скъсали тотално с реалността на страната.
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще се успокои народа, като дълговете на страната само се увеличават и от 2009-та досега са се увеличили почти 3 пъти, брутален демографски срив, никаква стабилна икономика, едвам оцеляващи фирмички, особено в провинцията, оттук нататък само ще става по-зле, данъци, такси, сметки, цени, всичко ще се вдига, от 2020-та започва връщането на заема, а дотогава страната ще си е все същата разпадаща се ***, управлявана от комунисти милиционери, няма никакъв шанс, кадърните и свестните се изнасят.
20
0
 
15
 
! Отговори
Саня преди 7 години
Застопоряват се за 4 години, явно подготвят последната най-грандиозна кражба и кой от къде е! Ще избягат със семействата зад граница и ще оставят следващите да се белосват и ние също в батака!
19
0
 
15
 
! Отговори
марко корлеоне преди 7 години
Мандатът ще е най-много до декември , след това ке има камънье и тояге и некои дигат кръвно и се крият в Правителствена болница , гледан и достоен сценарии