Борисов 3 - същата структура като Борисов 2

Вицетата в кабинета пак 4, министерствата – 17
23 апр 2017 07:30, Красимир Ангелов
189
Борисов 3 - същата структура като Борисов 2
Снимка: Олег Попов/Dnes.bg

Бъдещият кабинет "Борисов 3" ще има същата структура като предходния кабинет с премиер Бойко Борисов. В него ще има 17 министерства и министри, както и четирима вицепремиери, колкото и в кабинета "Борисов 2", съобщи един от лидерите на Обединените патриоти Красимир Каракачанов пред Канал 3.

Още по темата
Той посочи, че в новия МС няма да има нови министерства.

По думите на лидера на ВМРО няма нищо персонално коментирано все още, като е ясно единствено името на премиера. Каракачанов обаче не отрече, че е доста вероятно с Валери Симеонов да влязат в правителството.

На въпрос колко министерства искат патриотите, лидерът на ВМРО посочи, че няма конкретни разговори за този въпрос, но уточни, че "Обединените патриоти могат и трябва да имат повече от 4 министерства".

По отношение на перспективата да стане министър на отбраната и как от НАТО биха приели националист на този пост, Каракачанов отговори, че не НАТО е гласувал на изборите и не избираме правителство на НАТО, а на Република България, която е суверенна държава.

Лидерът на ВМРО обяви, че не вижда проблем човек с неговите убеждения да бъде министър на отбраната. Според него единственият проблем в момента е, че все още не е ясно кой ще е министър на отбраната.

По думите на Каракачанов, ако бъдещият кабинет върши добре своята работа, няма причина той да не изкара пълния си 4-годишен мандат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


189
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
В България зрее голямо напрежение. Усеща се по отношенията между хората, по лицата им, по поведението на самозабравилите се държавни структури пълни се герберски калинки. Последните са корумпирани както никога досега. Страхливият Тиквар има една цел, да стои във властта за да е пазен добре и да краде от България. Милиарди окраде и продължава. Легендата за построените магистрали лъсна след зимата. Крадено е жестоко. Качеството ни на живот е все по-лошо. Цените растат, доходите не. Да се вдигнем!!
16
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не са ли много 17 министерства на държава с население няма и 6 милиона?! Че то на всеки горе-долу 300 000 човека се пада да хранят по едно министерство с всичките му естри...
15
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
11, Оня ден Велизар Енчев беше в Шоутo на Слави. И попита риторично водещия Сиромахов: "Къде бяха софиянци преди дни, когато протестирахме срещу увеличението на газта и тока пред КЕВР в 3 последователни дни, и аз бях един от протестиращите. 250 софиянци излязоха само. Кой ни е виновен?"Та цитирах Енчев за да ти кажа че на 4 май ще има НИКОЙ на площада...ако смяташ 200-300 човека за протест при 2 милиона софиянци.Толкова сме заспали, че ме е гнус вече! Във форумите сме големи .... обаче!
14
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
СЪЩИТЕ НЕКАДЪРНИЦИ.НАЗНАЧАВАТ СИ ВСЕКИ ПО ЕДИН ЗАМЕСТНИК А ТЕ ПЪК КУП СЪВЕТНИЦИ И УЖ ДЪРЖАВАТА НЯМА ПАРИ. САМО НОМЕНКЛАТУРЧИЦИ С ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ А НА ПЕНСИОНЕРИТЕ АКО ИМ ДАДАТ ПО 20 ЛЕВА ДЪРЖАВАТА ЩЯЛА ДА СЕ СРУТИ.....КАК МАКЕДОНИЯ ,АЛБАНИЯ ДОРИ И ТЕ НЕ ДАВАТ ТАКИВА МИЗЕРНИ ПЕНСИИ НА ПЕНСИОНЕРИТЕ СИ ,КАК ЗАПАДНЯЦИТЕ ДАВАТ ОГРОМНИ ЗАПЛАТИ А У НАС ВЕЧНО НЯКАКВИ ОПРАВДАНИЯ ДА СЕ ДЪРЖИ НАРОДА В МИЗЕРИЯ И ПОДЧИНЕНИЕ.....
13
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Заради този *** 2 милиона са вече в чужбина. И познайте кой ще се върне? Никой!!! За трети път ще се пъчи в ЕС заедно с Цървула Цецо, прости, неуки и полуграмотни, поне един English да бяха научили, на средно ниво. За българина нищо няма да направи! Според мен, дълбоко ненавижда българите поради което ни държи бедни и все по-болни, отчаяни и инертни. Да се гордееш, че си премиер на най-бедния народ в ЕС и да лъжеш, че България се развива и има растеж е подигравка. Нема толкоз проЗДи хора!!
12
1
 
50
 
! Отговори
Пешо преди 7 години
Следват множество кражби и оставка!
11
2
 
55
 
! Отговори
друг преди 7 години
"същата структура"Ами тя (структурата) няма как да бъде друга . Имаме си бандидити с несменяем главатар.
10
4
 
51
 
! Отговори
Aнонимен преди 7 години
Национален ПРОТЕСТ срещу безобразиата в България 04.05.2017г.ТИ РЕШАВАШ !
9
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До оня ден се плюха Сайдера с порноолигарха бутащ бабички по границите...до оня ден плюха и двамата по Тиквата, Тиквата пък беше категоричен че не би направил съюз с Сайдера пртеди време.... и сега всички тия плюещи се са в правителството! Няма такава държава!Това е някакъв безкраен кошмар , братя и сестри!Вече не е и смешно, защото живота ни си минава ....не сме мръднали и грам напред!
8
1
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За да гласуват за Бай й около милион, приемам, че са купени и заплашени около 50%, какви са тези ***, живеят ши в нашия живот който този бивш бандюга превърна в кошмар. Никога България не е била толкова разкапана, обезверена, морално пропаднала! Никога не е имало такава агресия в живота ни, такава корупция и разпад на морала! В такава обстановка ли ще растат децата ни, с какво ще ги задържим? А с постановление 208 ще напълним страната ни с амуджи и радикалният ислям ще се настани у нас.
7
4
 
40
 
! Отговори
архитект преди 7 години
Каквото можехме да променим,го сторихме на 26.03.2017 г, И аз не съм съгласен с това което става,но ще си трая.Понеже много по-умен човек от нас е казал: "Всеки народ си е заслужил управниците"...- Конфуций. Весела неделя на всички !
6
1
 
36
 
! Отговори
Мишо Шамара преди 7 години
Добре че се махнах навреме от тоя мафиот Бойко Борисов!
5
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Предлагам Валери Симеонов за шеф на военните командировки!
4
2
 
53
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жална ни майка, еднокнижника отново ще яха Българския народ,ще богатее и лъже, ще полегне веднага на Ердоган, ще разреши на турски фирми да пазаруват бизнеси у нас, ще доразбие здравеопазването, за образованието да не говорим, отдавна с Кунева го развалиха, ще тегли заеми защото не разбра, за да има растеж трябва да има развиваща се икономика, енергетиката ще даде на Валерко Бедния който ще и види сметката от неразбиране и крадене, простотията на неграмотните му министри и неговата ще довършат Б
3
5
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
БСП бледнее пред ОПГ "ГЕРБ"= ГРОБ!
2
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Каракачанке, хайде ставай министър на отбраната и назначи Динко гербераста на някаква длъжност по границата. Все пак момчето даде всичко от себе си за да се покаже колко голям герберастки *** е.
1
2
 
60
 
! Отговори
ВАСИЛ ЛЕВСКИ преди 7 години
Не мога да ви гледам!