Шеф на Гранична полиция спипал Чане първи, убиецът открил огън

Независимо разследване ще потвърди дали Зайков се е самоубил
Обновена: 30 май 2019 15:57 | 30 май 2019 15:57,
111
Шеф на Гранична полиция спипал Чане първи, убиецът открил огън
Снимка: МВР

Стоян Зайков е бил заловен от директорът на Гранична полция в Елхово комисар Деян Моллов. Той първи е разпознал издирваният за двойно убийство и заедно със свой колега се опитал да задържи беглеца, който открил стрелба.

Стоян Зайков е стрелял по двамата служители на Гранична полиция с ловна пушка 12 калибър, съобщи БНР. Те също са стреляли, за да локализират беглеца. След това той се е самоубил, твърдят от МВР.

Още по темата

"Беше засечен тук, в тази местност. При опит да бъде задържан той открива огън срещу колегите. Те са отговорили, но по-скоро с предупредителна стрелба, тъй като такива са инструкциите. Предприети са незабавни действия с екипи на СОБТ, Гранична полиция, група „Кобра“ на СДВР, колегите от Национална полиция. Колегите са чули изстрел и най вероятно лицето се е самоубило вследствие на тези заградителни мероприятия", заяви вътрешният министър Младен Маринов.

МВР откри убиецa от Костенец, Чане се е самоубил

При престрелката униформени служители на МВР не са пострадали.

Зайков се е самоубил с един изстрел в тялото. За да разсеят всякакви съмнения, че служители на МВР са стреляли по него, случаят се поема от следовател, който трябва да изясни всички факти около акцията на полицията и смъртта на Зайков.

"Разговарях със служителите. Според тях изстрелите, които са произвели не са били по посока на него, не са били с цел да го наранят, така че очакваме експертизите“, каза министър Маринов.

Полицаите не стреляли по Зайков, а предупредително. Чане се застрелял сам

Въпреки, че от ръководството на МВР бяха категорични, че техни служители не са стреляли по Зайков с цел да го убият, това трябва да бъде доказано и от следователите, които поемат разследването.

Стоян Зайков от Костенец беше издирван близо 20 дни. Преди това той преби и застреля бившата си жена, от която има дете. Дни по късно беше открит застрелян негов съсед и братовчед в съседна къща в града.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти свети ли им на Чане и братчет му, че знаеш?
50
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чане не не е убивал никого през живота си, може да е пропаднал човек, но убиец не е. Братовчед му е убил жената и се е самоубил Чане се е уплашил, че ще го изкарат него виновен и е побягнал Тоя дори е криел пушката от братовчед си в един кошер.
49
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето какво ще ви кажа пък аз.Най-удобната жертва за некъдърните полюцаи се "самоуби", което е най-удобният изход от ситуацията за минцифайките.И няма значение дали той е убиеца или не. Въпросът е кардинално решен за ушевите. Сега могат са си фабрикуват "доказателства" без страх, от разобличаване.Има ли някой, дето да е смятал ,че развоят ще е друг ?! Аз, не!Хора, помислете как може с ловна пушка да се простреляш в тялото, бе? Ми тя е дълга, спусъкът е далеко!
48
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Целта не трябва да е да застрелят престъпника или да му дадат възможност да се самоубие ! Целта трябва да е да заловят престъпника жив"Целта трябва да е да му теглят куршума ако открие огън срещу полицаите. Да не припомням какво стана в Лясковец, когато полицаите се опитаха да придумат барикадиралият се да се предаде.
47
2
 
16
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Объркан съм, изредиха се хиляда криминолози и психолози, които казват, че такъв типаж и характер, като Чане никога няма да се предаде и никога няма да посегне на собствения си живот, а накрая се самоуби, както онзи човек, който уби пет човека в Горни Искър! и накрая се самоуби!!Агент Руби Хейгъл!ЦРУ!!!
46
3
 
6
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
До АнонименЦелта не трябва да е да застрелят престъпника или да му дадат възможност да се самоубие ! Целта трябва да е да заловят престъпника жив , да го вкарат в затвора ,където надзирателите знаят как да накарат съкилийниците му да го пребият от бой ! После ще го преместят за 2 дена в изолатор , на третия ден пак ще го сложат в обща килия ,където пак уж ще възникне вътрешен скандал , пак ще яде бой и така докато му омръзне живота и започне да търси начин да се самоубие !
45
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цяла дивизия е участвала. А за война кво правиме - сигурно масова мобилизация и на двата пола.
44
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Свидетели са потвърдили, че наблизо често са се виждали светлини от НЛО Зайков е имал контакти с извънземна цивилизация за да не научим за тхното съществуване се самоубива.
43
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боли ме фалоса за Зайо Байо.
42
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До привет от ГерманияПолицайте в България са ок, ела в САЩ стрелят на месо а по интересното е че а ако не им сеподчийниш имат право да те застрелят....
41
4
 
14
 
! Отговори
Василев преди 5 години
В Долна Баня има къщички за гости, в Баня Царя има резиденция, а в Горна Баня има минерална вода, в Сапарева Баня има 90 хотела, а в Селската Баня има селяни прости!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Дейви Чамънд!ЦРУ!!!
40
1
 
6
 
! Отговори
БХК преди 5 години
Нарушили сте правата на нашият кандидат за "Човек на годината" като сте го стресирали с предупредителни изстрели. Трябваше да му предложите кафе, масаж и закрила по затворническата програма на Полфрийман.
39
0
 
4
 
! Отговори
Асан Кьочека преди 5 години
xa-xa-xa
38
7
 
8
 
! Отговори
жена преди 5 години
Абе всички сте много смели б нета,ако някой престъпнок като то стреля срещу вас,ще напълните гащите!Браво на полицаите!Спасиха хората от един убиец!Награда и повишение в чин.
37
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво е правил граничар от Елхово в Долна Баня?Кьде има качествено следово куче?
36
3
 
10
 
! Отговори
Закуска минус едно преди 5 години
Чисто пиярна акция, най-вероятно АутоКадирана от Конструкторско Бюро ЦвюВсьо Плюн "Апръднит Гей", поради което в пресата за Цецко всичко , мо та мо, бе описано , за да ни се обясни колко е ИЧ тва Цецко да ти е ***.В Метрото са написали ЦЦ = "Лизача на КоФната"
35
1
 
13
 
! Отговори
SS преди 5 години
Ако се гръмнеш с ловна пушка 12 кал.в областа на гърдите както в случая говорят че е самооубиство,с това няма как да стане освен от упор,а пораженията са страшни.Чане трябва да е с полуразкъсан труп.Не е много и удобно да се простреляш в сърцето дори и ако пушката е с рязана цев.Но при условие,че само оторизирани лица,ще видят трупа могат да говорят на раята каквото си искат.
34
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според мен, успеха на акцията се дължи на генерал Борисов наричан още способния. Но не иска да се хвали.
33
0
 
7
 
! Отговори
Има начин преди 5 години
Ако има смелост, нека смелият Шеф да седне в студиото на бай Сандокан Диков и да отговори на въпросите които ще му зададе Диковата Света Троица.И тогава ще имаме светлина кое как колко и кой.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нейде из тревите скрити дебнат куки страховити. Родната полиция ви пази. Кой не слушка Мечка че го гази.

Спонсорирани публикации