Другата страна на Роналдо – за баща си алкохолик, секс тормоза...

Футболистът се чувствал засрамен от обвиненията в изнасилване
16 сеп 2019 18:10, Нели Христова
22
Другата страна на Роналдо – за баща си алкохолик, секс тормоза...

Кристиано Роналдо не успя да сдържи сълзите си, когато журналистът Пиърс Морган му показа видео на баща му. Оказва се, че футболистът никога не е виждал клипа, в който Жозе Динис Авейро казва, колко се гордее с постиженията на сина си преди "Евро 2004“ в Португалия.

"Той така и не разбра колко велик си станал, нали?“, пита Морган плачещия Роналдо. Баща му умира едва на 52 години през 2005 година, когато черният му дроб отказва. Той е бивш военен, който посяга към чашката.

"Той не видя нищо, не видя, че съм номер 1, не видя как получавам награди, не видя какъв съм станал, казва Роналдо. - Семейството ми видя, майка ми, братята ми, дори моят най-голям син видя, но баща ми, той не видя нищо. Това беше...той умря млад.“

Футболистът споделя, че „не е познавал баща си на 100%“, тъй като той бил алкохолик и трудно се провеждало нормален разговор с него.

Пиърс Морган засегна и друга, тежка за Роналдо, тема – обвиненията в сексуален тормоз. Футболистът сподели, че се е чувствал засрамен и отбягвал гледането на телевизия, особено с децата си.

"В деня, когато новината се появи, бях у дома с приятелката си. Пуснах телевизора, за да видя новините. Изведнъж започнаха да  говорят, че Кристиано Роналдо е направил това и онова. Чух, че децата започнаха да слизат по стълбите и трябваше да сменя канала, защото ме беше срам. Почувствах се засрамен. Просто смених канала, за да не види Кристиано Джуниър, че баща му е злодей“, споделя Роналдо.

За приятелката си Джорджина, той казва, че е "любовта на живота му": "Отворих сърцето си за нея и тя за мен."

Цялото интервю на Пиърс Морган с футболната звезда ще бъде излъчено утре. То ще е дълго близо един час.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
3
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ВЕЛИК
18
2
 
5
 
! Отговори
запознат преди 4 години
До АнонименМоже да е било така, но сега не е! Я елате да видите какво става в спортове в които има пари в Европа като футбол, тенис на корт, баскетбол, ски.. Това са спортове за високата средна класа и за богатите! Отдавна отмина времето бедните да правят нещо и да успяват..
17
12
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
И тоя го купиха феминистите.Почна да реве и да се прави на жертва в медиите.Бракува се и стана за посмешище със смешния си плач.
16
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо фамилията му е Роналдо, а на баща му фамилията е Авейро?
15
1
 
2
 
! Отговори
токо преди 4 години
До АнонименТи си яъпиющо неграмотен !!!
14
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Титан!!!!
13
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В белите страни от ЕС. Със спорт се занимават по бедни семейства . А да се развива борба, щанги или върти крак и шпиц / худ. гимнастика / също.В ЕС СЕ ТЪРСИ ПРОФЕСИЯ И ДА ДАВАШ ПРОДУКТ И УСЛУГА.
12
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има някои жени са с въпиуща омраза към мъжете си . Който съм и направили деца. В гръцката митология е Медея която отмъщава на мъжът си.с умъртвяването на децата му. Нищо чудно и майката на Роналдо да е изоставила мъжът си.
11
15
 
14
 
! Отговори
MGTOW преди 4 години
Какъв секс тормоз ***! Леката му майка е докарала до алкохолизъм баща му, също както тая сега ще го докара и него. Феминистки отпадъци.
10
7
 
34
 
! Отговори
Вихър преди 4 години
До аааМного ясно че е Велик!Този човек е направил толкова много за футбола, че историците ще имат поле за упражнения години наред след като се оттегли.Иначе тука си хейтят :)Хейтърчета малки - живеете в прогнилите си дупки и бълвате помия по един преуспял спортист.Защо не вземете нещо положително от него?Или няма такова?
9
28
 
6
 
! Отговори
седящия бик преди 4 години
Никога не е късно да станеш за резил пред медиите,дори и да си голям футболист.Тоя жена му го е излъгала ,че е добре да реве пред медиите и да се прави на малко дете.
8
21
 
7
 
! Отговори
Лунгур преди 4 години
Вижте го тоя и не се женете. За да не станете за смях като него и да не съсипете живота си. Бъдете критични към всичко и всеки и да не ви пука от недомислици,които во наричат хейтъри.
7
5
 
41
 
! Отговори
ааа преди 4 години
Един от най-добрите футболисти играли някога, велик.А какъв е в личния си живот е друг въпрос, който слабо ме интересува.Това със сексуалният тормоз напоследък стана много популярно, не ми се вярва специално при неговия случай да е истина.
6
4
 
20
 
! Отговори
Вихър преди 4 години
До тук само един коментар - N3 е разумен.Другите сте дъно, хейтъри, недъгави ***...
5
20
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Жена му го държи изкъсо.Вече не може да се държи мъжки, а скоро и няма да играе добре.Брака го съсипа и е за съжаление.Чува се ,че жена му му е купила розови панталонки и розова шапка и като капак на всичко и розова пола.
4
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алохолът е затрил много семейства.Бъдете много внимателни когато ми хвалите поркането тук.
3
3
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Роналдо ми се издигна в очите когато разбрах, че е един от най-големите дарители спортисти в света. За 2015та даже е на първо място. Само заради това дори е достоен за уважение!
2
18
 
13
 
! Отговори
фори преди 4 години
Който и да излезе пред масовите медии,започва или да реве или да се прави на жертва.А тия хора имат милиони в банките.Цирка и лицемерието на тия хора е пълен.
1
28
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя ако не беше се оженил,сега нямаше да се държи като малко детенце пред майка си.Жалка картинка отвсякъде.