Почина певицата от "Х Fасtоr" Нора Дончева

Няколко години се борила с тежък рак на белите дробове
27 дек 2020 10:40,
72
Почина певицата от "Х Fасtоr" Нора Дончева
Снимка: Youtube

В САЩ почина певицата Нoрa Дoнчeвa, която стана извecтнa у нас от първото издание нa "Х Fасtоr" прeз 2011 г.  Това стана ясно от публикация във Facebook на приятелката й Мая Бранкова.

Преди участието във формата Нора Дончева 15 гoдини e билa прoфecиoнaлнa пeвицa в Ню Йoрк.

"На връх Бъдни вечер си отиде скъпата ми приятелка Нора в болница в Лос Анджелис! Бог да я прости и пресели в царството Господне! Няколко години се бореше с тежък рак на белите дробове и последните месеци се влоши, а от няколко седмици обиколи 5 болници и започна нов вид химиотерапия...но уви.... Нямаше ковид...говорих с майка й днес и с нея до преди 5 дни и накрая са я писали с ковид...всички тестове бяха негативни...Лъжа...", написа в социалната мрежа Бранкова и сподели на стената си 2 песни на Дончева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До жената, която носи името МарияВиж какво, само Името, което имаш или са ти дали родителите ти е Хубаво, но като чета какви глупости и проклятия бълваш, срам и позор си, не заслужаваш това Най- Красиво Женско Име.... Смятам, че даже е вероятно да НЕ се казваш така и да не носиш Това Хубаво Име, но коментара ти е ужасен.
46
13
 
8
 
! Отговори
АнатемаНаСулюПаситто преди 3 години
Мир на душата и.Извод:И надутите краварЕ са безсилни пред болестите и смъртта,но са всесилни да ги разнасят по света под предлог,че разнасят демокрация.
45
2
 
13
 
! Отговори
Аха преди 3 години
До МарияНаЙстина май не знаеш какво се случва с тия, дето кълнат. Тъгувай си за приятелката, но не се сърди, че не си скубем косите за нея.
44
5
 
2
 
! Отговори
Мая Безпартийная преди 3 години
Дано клетви те ги стигнат!
43
13
 
3
 
! Отговори
Мария преди 3 години
Който пише срещу Нора(мир на прахът и), от това да си отиде и той! Найстина тук останаха само простаци!!! 28
42
1
 
17
 
! Отговори
Антоанета преди 3 години
Почивай в мир, приятелко! Отиде си в разцвета на живота,но остави много стойностни песни и прекрасните ни спомени от едни други времена.Светъл път,Нора!
41
2
 
22
 
! Отговори
9 преди 3 години
Бог да го прости момичето !
40
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая за пръв път я чувам
39
44
 
6
 
! Отговори
Ако си беше стояла в преди 3 години
Родината щеше да е още жива, мор за емигрантите продали род и Родина за долари.Това не са българи, а гну.сар.и продали майка си и баща си за пари.Каквото е търсила, там - това е намерила, осъществила американската си мечта.
38
10
 
7
 
! Отговори
От Перник преди 3 години
А Миле Китич добре ли е?
37
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само, че никой не казва, че един ден преди това около болницата е забелязано едно кремълско джудже
36
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп е *** на Путин, а Мелания е Рептил!
35
2
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
До Иванов Съжалявам за загубата в семейството ти, наистина много съжалявам и исказвам най-искрени съболезнования. Зная, че коронавирусът е сериозен и може да е много смъртоносен. Все пак, обаче, от COVID-19 се оцелява, немалко хора оцеляват, а от рак не е голям шансът да оцелее човек.
34
1
 
10
 
! Отговори
Котка преди 3 години
Жалко, че е починала една българка...Но винаги ми е било странно, когато някой медия обяви, че е починал някакъв човек, дето не го знаем, че е живял.
33
16
 
30
 
! Отговори
Иванов преди 3 години
Човешката глупост е бездънна. Ту още има хора дето си мислят, че няма такъв вирус. Моят девер твърдеше същото, докато не се разболя и едва оцеля. Пътьом зарази майка си, която почина десетина дни след това. Глупоста е това, което ще погуби света.
32
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
алкохола който пък вреди на черния дробТова е поради прекалена употреба на НЕКАЧЕСТВЕН алкохол, разпространен в търговската мрежа.
31
0
 
4
 
! Отговори
.. преди 3 години
Всъщност из щатските сайтове пише, че се е разболяла от коронавирус, който е оказал влияние на напредналия рак на белите дробове, който тя е имала.
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо таг-ът под новината е " ПочиналаА певица"?! Поправете препратката или етикета.
29
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Починала е от туморно заболяване на белите дробове, не от скапаният ковид. Но за съжаление има само ковид, други болести вече няма и не съществуват. Даже и болниците в България са превърнати в ковид отделения - поредното безумие на нощ и компания.
28
11
 
6
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Истинските певци не ходят на х фактори.Бог да я прости

Спонсорирани публикации