Стрелец, Лъв... Хората от кои зодии ще имат трудности през май?

Ето кои да внимават
10 май 2022 22:45, Екип на Tialoto.bg
4
Стрелец, Лъв... Хората от кои зодии ще имат трудности през май?
IStockphoto

На 29 април Плутон стана ретрограден. Той ще продължи своето обратно движение до 9 октомври 2022 г., но в последните дни на май влиянието му ще бъде най-силно.

Ако ретроградният Плутон ще повлияе на някои представители на зодиакалния кръг към по-добро, давайки импулс за развитие и напредък в кариерата, то три знака ще бъдат истински разтърсени.
 
Стрелец
 
За хората от този знак последните дни на май ще са много трудни. Съществува огромен риск пред представителите на този знак да бъде разкрита някаква стара тайна, свързана с приятели и роднини, което ще се отрази на тяхната карма. Стрелците ще бъдат изправени пред труден избор: действайте според повелите на сърцето и се научете да прощавате или да слушате ума и напълно да прекъснете отношенията. Най-вероятно все пак ще трябва да се разделите с някого от близкия си кръг.
 
Отношенията с колеги и началници ще бъдат изложени на риск, една малка нелепа грешка може напълно да промени мнението за вас като професионалист. Стрелецът ще трябва отново да докаже, че може да му се довери всеки проект и няма да ви разочарова. В тази ситуация човек може само да посъветва да слушате интуицията, да не извършвате необмислени действия и ако се случи нещо лошо, тогава приемете случилото се като преживяване.
 
Лъв
 
Лъвовете могат да се сблъскат с проблеми в личния си живот. Страстта във вашата връзка може да се трансформира в агресия. Това се дължи на множество оплаквания и претенции както от ваша страна, така и от страна на партньора ви. Всеки от вас е увлечен от работа, в резултат на това прекарвате малко време заедно, нежността изчезва, а домашните и финансовите проблеми наливат масло в огъня.
 
Още от хороскопа четете в материала на Tialoto.bg 

Източник:  Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
1
 
! Отговори
Ретрограден преди 1 година
Май натави.
1
0
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Май свърши що не каза по рано :)))