Опасно близки: Певец награби Сана Марин в нощен клуб

Ново видео с премиерката на Финландия разбуни духовете
21 авг 2022 19:55, Красимир Ангелов
409
Опасно близки: Певец награби Сана Марин в нощен клуб

Ново видео със забавляващата се финландска премиерка Сана Марин развълнува социалните мрежи.

На него Марин танцува доста интимно с певеца Олави Усивирта в нощен клуб в Хелзинки, като певецът опитва да целува Марин по врата.

Още по темата
Видеоклипът е публикуван в Туитър от изданието EHA News - Deutsch.

Както е известно преди дни бе разпространен друг видеоклип как 36-годишната Марин  танцува и пее с приятели в апартамент. Тогава финландският премиер призна, че във въпросната вечер е пила алкохол, но отрече да е употребявала наркотици, каквато теория има в страната. Тя дори си направи тест за наркотици, като резултатите се очакват да излязат следващата седмица.

Певецът Олави Усирта отрече да е имало нещо между двамата във въпросната вечер.

"Има публични спекулации относно естеството на връзката между мен и премиера Сана Марин. Всичко, което мога да кажа е, че сме приятели и нищо неподходящо не се е случило между нас", написа той в Инстаграм.

Същевременно Финландия се люшка с полюсни оценки за поведението на Марин. Докато мнозина се възмутени от държанието й в клиповете заради поста, който заема, много жени във Финландия споделиха видеоклипове, на които танцуват под мотото "Солидарност със Сана".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


409
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
237
3
 
13
 
! Отговори
Димитър преди 1 година
Страхотна е, премиерката на Финландия. Браво на народа и, че я е избрал. А ми ние, с този Гълъб...Само толупи и агенти, при нас...
236
7
 
7
 
! Отговори
До 249 преди 1 година
Един премиер другарю слабоумно хипи е 24/7 на работа! След като искаш да си премиер ще трябва да се откажеш от лигавщините и да се държиш сериозно, като възрастен улегнал разумен човек, а не като тийнеджър който го ударил хормона, защото ти си лицето на една цяла държава. Дори да се дискутира, че един премиер трябва да има безупречна репутация е обида за всеки човек с някакъв интелект.
235
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да кажем, че това моме ако ми падне няма да й простя, а като гледам няма да е трудно да се навие...
234
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Един ръководител трябва да взима важни решения, да бъде решителен, респектиращ и безкомпромисен, тоест той трябва да е авторитет, а тази женичка на снимката няма никакъв авторитет." - блааа бла бла блааа ... СЛучайно д ае на работа?
233
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Радвам се, че има такива хора, които си остават земни и човечни, а не стават някакви дървета заради поста, който заемат." - Порпинцип хората, които ходят по клубовете ... са доста неземни и разбират човечноста, като това да спиш с по 400 партньора на година и да изщмркаш повече кока в живота си, отколктоо тежиш.
232
7
 
10
 
! Отговори
браво на финландката преди 1 година
Русофилите просто завиждат, я си представете купон на дедовците Късия, Лаври и шамана Шойгу в интимни прегрътки. Отврат.
231
11
 
11
 
! Отговори
123 преди 1 година
Само сравнете днешните *** с политиците от времето на Втората Световна Война и ще разберете защо такова поведение е абсолютно неприемливо. Ама млада била, какво толкова и т.н. Целият свят се тресе от проблеми, войни, а тази инфантилна кукличка купонясва. Дали Рузвелт, Чърчил, Дьо Гол, Сталин едно време са се държали така? Рузвелт е работил по вземането на тежки решения и решаването на сложни проблеми до самата си смърт. Не е имал време да си обърне внимание на здравето, камо ли да празнува.
230
2
 
13
 
! Отговори
Байхай преди 1 година
Здраво изоставаме. Мата Хари вече е министър председател във Финландия, а у нас все още снима морни постели и чекмеджета.
229
11
 
5
 
! Отговори
Мо преди 1 година
До хаххахаха истинските българи пием ракия и мислим за България. Ако ви харесва на запад, торбичката и по-далеч от България.
228
8
 
25
 
! Отговори
София преди 1 година
Не виждам нищо лошо, че се забавлява жената. Дай щото е станала премиер или майка да не се забавлява, да не ходи по клубове, да не излиза вечер. Стига с тия стари норми и глупости. Живеем в свободен свят и всеки е свободен да прави каквото му харесва стига да не пречи или застрашава живота на останалите. На мен г-жа Марин не ми пречи, дори напротив. Радвам се, че има такива хора, които си остават земни и човечни, а не стават някакви дървета заради поста, който заемат.
227
4
 
7
 
! Отговори
хаххахаха преди 1 година
До MoОтивай в масква, да пиеш одеколон тогава, сладур!
226
17
 
3
 
! Отговори
Mo преди 1 година
Тази дава пълна представа за целия управленски "елит" на Запада, вкл. САЩ. Всички са еднакви - алчни, лъжливи и наркоманизирани.
225
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това са типични пиар и медийни продукти, а не политици. Всичко е несериозно, лековато и само показност без съдържание. Верно, че електоратите са промити от либералната лява вълна, но то вече е обидно за народа да им назначават такива нескопосниции, кирчовци и прочие карикатури! Само допреди 20-30г. политиците изглеждаха къде по- надеждно.
224
8
 
4
 
! Отговори
ИВАН преди 1 година
ТАЯ МАС ТИЯ НЕ ТРЯБВА ЛИ ДА МИСЛИ ЗА СЕМЕЙСТВО И ДЕЦА НА 36 И ДА ДАВА ПРИМЕР НА МЛАДОТЕ, МИ ХОДИ ДА СЕ НАТИСКА?! ЕВРО АТЛАНТИЧЕСКИ ЦЕННОСТИ!
223
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво, тази да стане приятелка с парапета и да я направи секретар. После да преместят червените фенери във Финландия.
222
13
 
15
 
! Отговори
Мислете преди 1 година
Поредната рашистка хибридна атака. Както свалиха с преврат правителството на ПП, това на Черна гора, така атакуват по този отчаян начин и Сана Марин. Дано финландците да зацепят какво става.
221
4
 
19
 
! Отговори
ХИЧО преди 1 година
Даваме сто Боковци за една такава премиерка
220
6
 
10
 
! Отговори
Сарказъм Радомирски преди 1 година
Сгодна женица попаднала на неподходящо място... Премиерския стол имам предвид.
219
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Един премиер не може да има подобно фриволно поведение, това очевидно не могат да го разбират хипи либерастите с 2 грама мозък. Един ръководител трябва да взима важни решения, да бъде решителен, респектиращ и безкомпромисен, тоест той трябва да е авторитет, а тази женичка на снимката няма никакъв авторитет. Но това е проблем на цяла Европа, слабо лидерство, следват провал след провал, вече никой по света на уважава и не се съобразява с Европа.
218
4
 
13
 
! Отговори
До 232 преди 1 година
Ами Сана Марин е отгледана от двойка лесбийки като тяхна дъщеря.

Спонсорирани публикации