Зодиите, които са склонни да стоят в токсична връзка

Личностите от тези знаци сякаш обичат отношенията, основани на любов и омраза
5
Зодиите, които са склонни да стоят в токсична връзка
Снимка: iStock

Личностите, които изпитват силно противоречиви чувства към своята романтична половинка, най-вероятно се намират в токсична връзка от вида „любов-омраза“. Те може да изпитват привързаност и сексуално привличане към своя партньор, но също така могат да изпитват към него негодувание или дори гняв, провокирани от различни черти на неговия характер. В този смисъл представителите на няколко зодиакални знаци са най-склонни да се оказват „заклещени“ в подобна връзка, която може би не е особено здравословна за тях.

Няколко неща могат да доведат до попадането в тази ситуация, включително проблеми с комуникацията, липса на доверие в половинката и противоположни цели или ценности. Също така може тези токсични отношения да са провокирани от желанието на единия партньор да доминира или пък от неразрешена скръб от миналото.

А ето и кои 4 зодиакални знака са най-склонни да поддържат връзка от вида любов-омраза, защото са привлечени от чертите в другия човек, които намират за различни от техните собствени:

Овен
Възможно е за един Овен да стои твърде дълго в токсична връзка, просто защото е привлечен от личности, които го предизвикват и стимулират ума му. Освен това е възможно човекът от тази огнена зодия, който много държи на свободата си, да попадне на партньор, който ограничава личното му пространство и се опитва да го контролира, нежелаейки да вникне в нуждите му, нито пък в начина му на мислене. Овенът хем мечтае за партньор, който е еднакво уверен и напорист като него самия, хем в същото време, ако открие такъв човек, може да започне да го презира, тъй като той може да се държи агресивно и доминиращо към него.
 

Цялата статия, можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: зодиитоксична връзка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
...да се спаси!
3
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Когато единият е насилник, а другият не може да те спаси
2
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На никого не пожелавам да има баща нарцисист !
1
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Характерно е за COPOCOИДИТЕ. Все пак те са най-токсичните същества на света ни.

Спонсорирани публикации