Меркурий става ретрограден - кои ще засегне най-силно?

Освен Телците, родените под още два знака трябва да се пазят
Обновена: 22 апр 2023 18:59 | 22 апр 2023 18:40, Иванка Гъркова
Меркурий става ретрограден - кои ще засегне най-силно?
IStockphoto

Меркурий попадна в знака Телец на 21 април и стана ретрограден. Време е за нова порция хаос в живота ни. До 15 май емоциите и отношенията между хората ще са изострени. Макар астрологичното събитие да се отразява на всеки един от нас, то ще засегне по-силно представители на определени знаци. 

След като ви разкрихме за първото ретроградно движение за годината, е време да изтъкнем кои аспекти ще обърка най-много. И най-вече това кои ще са най-големите потърпевши от силната енергия на планетата на комуникацията. Каквото и да правите, няма как да избягате от нея.

„Ретроградният Меркурий може да бъде предизвикателен период за много зодиакални знаци. Особено за тези, които ценят стабилността, комуникацията и са емоционални“, обяснява астрологът Брила Самай.

Меркурий става ретрограден - кои зодии ще засегне най-силно?

Телец (20 април - 20 май)

Няма как да не подминем чувствителния Телец. Въпреки че ретроградният Меркурий се случва в неговия сезон, земният знак няма да бъде пожален. И ще има тежки дни, изпълнение с много съмнения, нарушена комуникация и нерви. 

„Телците могат да изпитат предизвикателства, свързани с техните финанси, включително неочаквани разходи или смущения в доходите им“, казва Самай. Специалистът посочва, че това носи със себе си стрес и безпокойство, които и без това съпътстват живота на Телците. Онова, което трябва да знаят е, че трябва да стоят здраво стъпили на земята. И не се предават, независимо от обстоятелствата. Бъдат ли търпеливи и работят ли усърдно, ще

Ретрограден Меркурий през април – какво да очаквате?

Зодиите, които са склонни да идеализират първата си любов

4 зодии, чието щастие зависи от състоянието на връзката им

Близнаци (21 май - 20 юни)

Родените под този знак не бива да харчат. Въобще, преди всяка покупка, трябва да помислят дали тя е необходима. Причината, че този ретрограден Меркурий може да ги остави без пари. 

Още за влиянието на ретроградния Меркурий и други хороскопи ще откриете в Tialoto.bg 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още от
Спонсорирано съдържание

Спонсорирани публикации