Задържаха сочения за садизма над момичето, на което направиха 400 шева

Деянието досега беше окачествено като лека телесна повреда
169
Задържаха сочения за садизма над момичето, на което направиха 400 шева
Снимка: БГНЕС

По искане на районната прокуратура в Стара Загора полицията в града задържа повторно 26-годишния Георги Николаев. Това съобщиха от държавното обвинение.

Още по темата


Вчера по разпореждане на районния прокурор бе създаден екип от наблюдаващи прокурори, които да работят по случая с нанесена телесна повреда на 18-годишно момиче в града.

18-годишното момиче от Стара Загора остана с 400 шева, счупен нос и обръсната глава, след като приятелят ѝ Георги Николаев я нападна и обезобрази с макетен нож.

Последствията от деянието първоначално са окачествени като средна, а след това - като лека телесна повреда, а Георги Николаев беше пуснат на свобода. Той работи като охрана в известно заведение в Стара Загора.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
0
 
2
 
! Отговори
Шопа преди 9 месеца
За такива "хора" трябва моментален разстрел , всичко друго е ала-бала работа . *** е ,че в случая този , не знам дори как да го нарека до 1-2 години макс ще е на свобода , и то при условие ,че сега го осъдят и вкарат в пандиза . Има не малката вероятност дори и да не го осъдят .Пародия на държава , пародия на народ .
139
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
много отдавна, още когато бях дете, в семейството и в училище казвха, че само най-най-п p o c т и т e индивиди се татуират!
138
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До ГЪДЮ А за психическите травми, с които момичето ще се мъчи до края на живота си какво ще кажеш?
137
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
това българия е позорна страна. не могат да приберат и съдят престъпници. в други държави само нож да носиш на публично пространсво могат да те вкарат в затвора. българия кълцаш хората и едва ли не не си виновен.ужас. тва позорна държава братче
136
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Внимавайте, случая се използва за политически цели и за гонения срещу юристи, самото споменаване вече на Румъния в някои статии, следователно на Кьовеши, говори много, защото тя не изчисти корумпираните, а неудобните хора! Не казвам, че няма престъпление, а казвам, че случая се използва за политически цели и преследване!
135
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Според стрийм на ютуб, уж от хора живеещи там и били в болницита, извършителят има депутат в семейството. според мен това може да обясни медийното затъмнение, за да не достигне случая до обществено достояние около визитата на зеленски
134
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До ГЪДЮ 400 броя поразване с ножче са опит за убийство по особено жесток начин и съпроводено със садизъм, от болеви шок или изтичане на кръв. Всичко друго са глупости.
133
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това момиче, ако има баща, съветвам го да хване садиста и да му направи 400 броя порязвания с такова ножче. После да му тегли един добър бой и да го върне на родителите му с тази "лека" телесна повреда.
132
0
 
8
 
! Отговори
ГЪДЮ преди 9 месеца
Вижте чл.129 от НК.Там пише всичко за средната телесна повреда-посочени са лимитативно медико-биологичните признаци на същата.В случая вероятно имаме "разстройство на здравето временно опасно за живота на пострадалия"/ при 400 наранявания може да има инфекция,която е опасна/ и "обезобразяване".Който е приел,че тел.повреда е лека е трябвало да прочет закона преди да прави изводи.ЗАКОНЪТ ТРЯБВА ДА СЕ ЧЕТЕ-преди да се правят изводи,бавно и внимателно.
131
1
 
29
 
! Отговори
Симона Радева преди 9 месеца
Интересно дали уважаемата госпожа съдия щеше да определи телесната повреда като незначителна, ако ставаше дума за дъщеря и или друга нейна близка?!?!
130
1
 
29
 
! Отговори
Въпрос преди 9 месеца
А корумпираната съдия, която пусна садиста кога ще задържите???
129
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
А съдията, която на първо четене го пусна, няма ли да има последствия за нея? Що за катиL трябва да си, за да постановиш лека телесна повреда? Очевидно не работят в полза на обществото от години!
128
1
 
27
 
! Отговори
Зоя Бургас преди 9 месеца
Психопатът Николаев е за затвор, както и съдията решил, че 400 шефа е лека телесна повреда.
127
1
 
11
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Проповедник, стига си приравнявал жената с ***! Покорен значи роб! Имам дъщеря и никога няма да допусна подобно отношение! Стига с допотопни дивотии!!!!!!!!!!!!!!!!
126
1
 
19
 
! Отговори
Беновска пипа преди 9 месеца
Този арест все още нищо не означава! Протести (на живо и в социалните мрежи) трябва да има до окончателната присъда, иначе съдът пак ще забрави че е съд!
125
1
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 9 месеца
Проповедник, ти какво искаш - жените с вериги до печката? Защо тогава съществуват безсмъртни изрази като Свобода или смърт, той не е единствено за държавите, а има универсално значение. Покорен значи роб, ти ще станеш ли такъв? Не ми излизай с Библията, защото сумати заповеди в нея не се спазват, но нали жените са по-слабите, ще властваме над тях?!
124
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Защо са го задържали? Според съдийката и съдебния лекар садизмът рязане на човек с макетен нож е лека телесна повреда. Да си живее момчето, специалистите така са преценили. Той вина няма.
123
1
 
16
 
! Отговори
rambaldievskievich преди 9 месеца
Скопяване на тоя дяс ще има ли. Ако няма да има - нищо няма да е сторено. 'баси!...
122
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Познайте въпросния защитник на 'традиционните семейни ценности" на кого е симпатизант. На Путин и Изpaждане, разбира се. И без да проверявам беше ясно де, но вече е факт след проверка. Та, такива им е електората. *** болшевики и биячи на жени
121
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Общество, което иска мир от жертвата, нищо добро не го чака. Тепърва такива *** ще вилнеят, защото средата е такава.

Спонсорирани публикации