Повдигат днес обвинения на задържания за жестокото убийство в София

Двама души са задържани след откритите човешки останки в шахта
Обновена: 14 авг 2023 07:29 | 14 авг 2023 07:17, Александър Попов
15
Повдигат днес обвинения на задържания за жестокото убийство в София
Снимка: БГНЕС

Двама са задържаните за жестокото убийство в София, при което бяха открити човешки останки в шахта на жилищна кооперация. Те са намерени на ул.„Георги С. Раковски“. Полицията е извършила оглед на мястото. Проверяват се всички възможни версии.

Днес ще стане ясно дали ще бъдат повдигнати обвинения за убийството на 41-годишния мъж, който е бил обявен за издирване от своите близки.

Още по темата
Соченият за извършител на жестокото престъпление е задържан вчера в полите на Витоша в хотел в квартал "Драгалевци". Той е на 31 години и е бил близък приятел на убития. Освен него е задържан и друг мъж, който му е помогнал да се укрива.

Предполага се, че мотивът за жестокото убийство е личен.

Днес се очакват повече подробности по тежкия криминален случай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още по темата: Софияубийствошахта
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Ост преди 8 месеца
Колко неудобно и не на време. Може ли да дадете информация дали жертвата, убиеца и помагача не са били гейове.
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Убитият е осъден условно за опит за убийство преди години, убиецът му пък съден за средна телесна повреда. Ами, уважаеми правораздаващи, кога ще се научите, че строгите наказания са превенция на по-тежки престъпления и кога ще почнете да работите истински и да въздавате реални присъди. Защо полицията се хаби сега с наши средства да води едни скъпи разследвания , които после завършват с условни присъди в съда. Излиза, че системата работи на празни обороти и само вдига медиен шум.
10
1
 
0
 
! Отговори
явно е гей преди 8 месеца
убииство . Имаше един роро дето все го пишеха . обесване случайно и после от страх криене на трупчето на жервата . Има и други подобни лесни случаи . Аматйори убиици . не професионални командоси .
9
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Върнете смъртното наказание.След като накажете няколко всичката тая лудост ще спре.
8
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Честита промяна!
7
1
 
2
 
! Отговори
do 6 преди 8 месеца
До Foolтова е така но няма да стане защото УПРОКРОАТУРА У БГ НЯМА !
6
1
 
15
 
! Отговори
Fool преди 8 месеца
Сега следователите от отдел убийства, може да помогнат с невероятните си способности на отдел измами. Има 240 кандидати за разследване в НС, с това темпо на разкриване може да имаме ефективни присъди преди края на годината. Даже може да го прокарат по най-очевидния ред - Пеевски, Боко, Доган, Кирчо и Асенчо, Корни, Копейкин и после бивши министри на енергетиката и финансите бол. Току виж след няколко ефективни присъди влезем в шенген преди края на годината също така :)
5
0
 
24
 
! Отговори
до Фуул преди 8 месеца
Защото убийствата се разследват понеже са най-важни, а и са доста малко, докато обирите са повсеместни и "няма ресурс". Също така убийствата станаха лесни за разкриване, защото почти всичките са между хора, които се познават и са "аматьорски изпълнения". Организираната мафия отдавна държи властта и крепи стабилността, т.е. не се занимава с убийства, а с обири под една или друга форма.
4
2
 
31
 
! Отговори
Fool преди 8 месеца
Аз не мога да разбера само едно нещо. Полицията ни решава убийството за по-малко от седмица и то не за първи път. Имаме направо невероятни следователи, Шерлок и Магре пасти да ядат. Трябва полицаи от целия свят да идват и да се учат от нашите следователи. Та сега на въпроса ми, след като имаме такива невероятно ефективни следователи, защо чакам вече 10 години да намерят хората които ни ограбиха имуществото? Няма нужда от отговори, въпроси е риторичен.
3
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Имали ли са интимна връзка или само 58 дена е било.
2
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Какво ли значи личен мотив в отношенията между двама мъже...
1
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Обикновен нацизъм, всеки ден убийства. Убийствата и нацизма вече са нещо нормално и в реда на нещата. Все едно шопинг. Ако не се замислите и не се промените, ще свършите много зле, като Украйна, в омраза и война.