Прокурорът, пуснал Начо на свобода: Още няма експертиза за скоростта

Той заяви, че се е предоверил на разследването
13 ное 2023 14:25, Нели Христова
151
Прокурорът, пуснал Начо на свобода: Още няма експертиза за скоростта
Снимка: БГНЕС

"Още няма експертиза за скоростта". Това обяви на влизане при главния прокурор Борислав Сарафов прокурор Йордан Кожухаров от Окръжна прокуратура Велико Търново, който пусна срещу подписка шофьора, помлял колата на футболния треньор Ферарио Спасов.

Начо Панталеев излезе от ареста след 24 часа с мярка за неотклонение подписка. По думите на прокурор Кожухаров шофьорската му книжка била отнета веднага и нямало опасност той да се укрие.

Магистратът беше повикан от главния прокурор Сарафов, след като решението му възмути стотици хора. Футболният треньор загина в събота на пътя София - Варна.

Още по темата
Шофьорът Начо Панталеев е карал с висока скорост - вероятно около 150 км/ч, на прав и мокър участък от пътя край село Шереметя. Освен това редовно се хвалил в социалните мрежи с такова поведение и високи скорости от над 200 км в час на пътя.

Два дни след катастрофата, при която загина футболният треньор Ферарио Спасов, стана ясно, че задържаният и освободен причинител на инцидента Начо Панталеев от Лясковец има братовчед със същото име. Все още се уточняват подробности около личността на виновния за катастрофата.

Единият е в Англия и е диджей там. Той няма общо с инцидента, макар в медии да се появиха снимки и от неговия профил. В дома на истинския Начо с мерцедеса снощи нахлу полиция заради снимка с пистолет в социалните мрежи. Оръжие не е открито. Не е установено чие е оръжието, с което има разпространени снимки и заради което бе извършен обиск в дома на единия Начо в Лясковец.

Междувременно стана ясно, че Начо Панталеев е привикан в полицията във Велико Търново, за да предаде книжката си. Обвиненият за смъртта на Ферарио Спасов оказвал съдействие.

Към момента не давал изявления единствено заради това, че все още не е разпитан по досъдебното производство пред полицията. Не е разпитан веднага след катастрофата, защото бил пострадал - има хематом на главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
0
 
0
 
! Отговори
До Гешев преди 4 месеца
Време е другарьо Гешев за политически проект ти го измисли какъв.
127
0
 
1
 
! Отговори
млад старец преди 5 месеца
Я тоя още ли не са го наиграли .... като го гледам малко бие към рода с ония индивид убиец начо ...
126
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До 130 В Казанлушката махала има региатрирани над 500 пиатолета и 300 пушки, а всеки знае, че таю са депата з анелегални калашницо и прочие .. Скоро няма, бе сус спец. части, ами и с армия да се.оправя ...
125
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Цяла нация, сега, се моли за на Начо смъртта! Да няма пробация, а да му св тъкаля главата. За децата му кастесция, нешата да му ги оберат от съдилищата! Начо, Начо сега, да те сполети ужасна съдба.
124
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Христо Лодкаря защо мълчи?? Съдебна реформа нещо? Колко хиляди години ще му трябват?Мълчи, защото не му е платено да говори. И на личния му оператор не е платено да снима.
123
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Сега експертиза за скорост ще се чака има няма 2-3 години. Дотогава може любезния прокурор да вземе Начо у тях, да го гали по главата, че да му се излекува по-бързо хематома. Аз сега се чудя кой е по-наглия - убиеца или прокурора?
122
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Щеше да е смешно, но прокурорът е жертва тук. Няма как да се опълчи срещу мощен ромски род, нищо, че знае точно с какво се занимават. И това е съдбата на всеки полицай или прокурор или съдия, който иска да е честен в България. Гледа дребните престъпления и седи на страна от тези, с които ако се занимава, си заминава.
121
0
 
4
 
! Отговори
ЕЙ преди 5 месеца
ГО И ТОЯ-НАГЛЕЦ
120
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не скоростта , а мозъка на този е за експертиза. Колата не е виновна.
119
0
 
12
 
! Отговори
Физик преди 5 месеца
Ами експертизата е че колата в станала на кайма и човек е загинал на място. Най-вероятно мерцедесът не е карал а 60 км/ч.
118
0
 
22
 
! Отговори
отвратителна мутра преди 5 месеца
има тоя прокурор, с кеф да ми извъртиш една лопата в сурата.
117
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Нагъл магляр затлъстял. Занимават се с джебчийство, точене на помощи от Германия и Англия, ало измами, трафик на хора. Вземете му всичко, ама го вкарайте по-бързо в затвора, щото ще избяга ако все още не е. Едно нещо ако се върне от соца, нека то да е отношението към етноса. Бяха намалели нещо
116
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Връщай златото masтио продажна,от теб вече нищо не зависи!!!!!!
115
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
На прокурорчето трябва да изкъртят зъбките. Също така и на близките му. Инвалидчета да станат, и тогава да видим ще пуска ли убийци на свобода. Рушветчия нагъл..
114
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Хората за 5 лв. в затвора ги вкарват и съсипват живота им, а тоя за убийство на пътя- нищо. Пpoкуpоpите стават много "принципни", когато е за дребни неща и нямат равни по жecтокoст, когато повдигат обвинения на kokoшkapи. Но щом е за ПТП и то човек с полит. протекции- нищо.
113
0
 
15
 
! Отговори
Еба правосъдието преди 5 месеца
Знаеш ква експертиза щи дам Ко те барна
112
0
 
15
 
! Отговори
Как го ти набием преди 5 месеца
Нема ти трябва експертиза
111
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Като гледам как върти очи този тарикат и лъжи нагло ,кръвта ми кипва.Една прослойка от обществото ни са повярвали че тях закон не ги лови.А народът спи ,а трябва сън да не ни хваща.
110
0
 
23
 
! Отговори
Да питам преди 5 месеца
Откъде тоя манга***л има пари за такава кола и къща?Къде е държавата къдеее....
109
3
 
4
 
! Отговори
.. преди 5 месеца
така е ППДБ и ГЕРБ с ДПС правят законите, вместо да чака в затвора ще си обере крушите ...

Спонсорирани публикации