Прокурорът, пуснал Начо на свобода: Още няма експертиза за скоростта

Той заяви, че се е предоверил на разследването
13 ное 2023 14:25, Нели Христова
151
Прокурорът, пуснал Начо на свобода: Още няма експертиза за скоростта
Снимка: БГНЕС

"Още няма експертиза за скоростта". Това обяви на влизане при главния прокурор Борислав Сарафов прокурор Йордан Кожухаров от Окръжна прокуратура Велико Търново, който пусна срещу подписка шофьора, помлял колата на футболния треньор Ферарио Спасов.

Начо Панталеев излезе от ареста след 24 часа с мярка за неотклонение подписка. По думите на прокурор Кожухаров шофьорската му книжка била отнета веднага и нямало опасност той да се укрие.

Магистратът беше повикан от главния прокурор Сарафов, след като решението му възмути стотици хора. Футболният треньор загина в събота на пътя София - Варна.

Още по темата
Шофьорът Начо Панталеев е карал с висока скорост - вероятно около 150 км/ч, на прав и мокър участък от пътя край село Шереметя. Освен това редовно се хвалил в социалните мрежи с такова поведение и високи скорости от над 200 км в час на пътя.

Два дни след катастрофата, при която загина футболният треньор Ферарио Спасов, стана ясно, че задържаният и освободен причинител на инцидента Начо Панталеев от Лясковец има братовчед със същото име. Все още се уточняват подробности около личността на виновния за катастрофата.

Единият е в Англия и е диджей там. Той няма общо с инцидента, макар в медии да се появиха снимки и от неговия профил. В дома на истинския Начо с мерцедеса снощи нахлу полиция заради снимка с пистолет в социалните мрежи. Оръжие не е открито. Не е установено чие е оръжието, с което има разпространени снимки и заради което бе извършен обиск в дома на единия Начо в Лясковец.

Междувременно стана ясно, че Начо Панталеев е привикан в полицията във Велико Търново, за да предаде книжката си. Обвиненият за смъртта на Ферарио Спасов оказвал съдействие.

Към момента не давал изявления единствено заради това, че все още не е разпитан по досъдебното производство пред полицията. Не е разпитан веднага след катастрофата, защото бил пострадал - има хематом на главата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


151
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
26
 
! Отговори
нормално преди 6 месеца
Начо има пари, прокурор няма морал. Погледнато формално, освободен е нормално.
87
0
 
25
 
! Отговори
Бебо преди 6 месеца
Тоя на снимката защо не се сезира и да провери заедно с данъчните откъде са доходите на този и ако има несъответствие да му се отнеме всичко. Това е трябвало да се направи отдавна и Ферарио щеше да е жив, но няма държава, а за корупцията....хващам се за главата. За съжаление не е само тоя. Те са ежедневно пред нас а корумпетата се правят на заспали. Нямам думи
86
0
 
8
 
! Отговори
до 86 преди 6 месеца
Гнуусния лясковски циигаанин Кольо Манджата ли е замесен с тоя мангаалл убил Ферарио?
85
0
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 6 месеца
АБСОЛЮТЕН ПРЕСТЪПНИК! ЯВНО НАЧО ЯКО ШАРИ КИНТИ! ИМА ЕКСПЕРТИЗА, ЧЕ Е ВЛЯЗЪЛ В НАРЕЩНОТО ТОВА Е ДОСТАТЪЧНО ЗА МЯРКА ПОНЕ ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ А НЕ АЛА БАЛА ПОДПИСКА!
84
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Начо взимай колата и в Сърбия при Цецо да играете сантасе. Щом прокурора те е пуснал, значи няма заповед за забрана на напускане на страната. Като оня дето уби човек и го чакаме от 15 г. ..сега Узбекистан за един подправен паспорт са го осъдили на 5 год. затвор
83
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Толкова е просто и тъпо :Защо няма осъдени в Бг според законите ?Защото има само един термин , наречен КОРУПЦИЯ , ..... яж гуджо мръвки докато не те подгонят .. И така ''КОЙ'' има Е-нтерес в съд. система да има РЕФОРМА ????Явно само народа , но народа няма думата , на кой биха се оплакали гражданите ,... ПАК НА ТИЯ КОИТО НЕ ИСКАТ РЕФОРМИ !
82
0
 
29
 
! Отговори
Швейцарска банка преди 6 месеца
Абе този уж прокурор ,що прави внушения и адвокатства на Манджата?Настилката мокра,гумата забуксувалаЗабележете!Основното нарушение,заради което е повдигнато обвинението е загубата на контрол!!!А ние хората,какво още ви чакаме и не повдигнем масови обвинения към уж право съдието в страната?Че вие отдавна изгубихте контрол над безграничната си алчност,некомпетентност и корумпираност!Мексико през 80-те и 90. -те години ли сме?Оставки,пълни проверки от КПКОНПИ,НАП и др. органи!!!Конфискации!!!
81
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Бг-прокурорите и съдиите ще се вземат в ръце / защото и Борисов през 2009-10 г. , ги подкани , да си направят реформата в съд. система , но те се направиха че не са чули / , когато ги застигне и тях тези проблеми ... , но мечката играе и до тяхната къща !
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За 34г. , не уцелихме и на русофОБИ!
79
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
И тоя е на хранилката на престъпниците ,... защото ТЕ плащат , а потърпевшите не !
78
0
 
23
 
! Отговори
Бунгар преди 6 месеца
България- Правосъдие? Изключено.
77
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Това Шереметя не ми звучи на български .
76
2
 
22
 
! Отговори
220 преди 6 месеца
Абе чета и чета...и не мога да повярвам че всичко си е същото както преди 20г. откогато взех решение да не живея поеече в България. Корупция, бандити, далавери, смешни съд,прокуратура,полиция и изобщо има ли нещо нормално в тая държава ? Жалко за невинните хора пострадали и измряли заради бездействието и безхаберието на държавата! Честно, освен за родотелите ми които живеят там, изобщо не съжалявам, че отдавна не живея в БГ. Жалко, много жалко.
75
7
 
14
 
! Отговори
Гиб Мелсън преди 6 месеца
След 14 години управление на Винету стигнахме до кривата круша. Или по-точно до крушата на Начо! Но си заслужаваме съдбата на сто процента. Няма как 14 години да гласуваш за Винету и да искаш да живееш в нормална държава. Винету научи цялата администрация да мързелува, но да се активира на сто процента когато Винету е застрашен.
74
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Прокуратурата май са по-големи бандити от джангалята
73
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
За 5 месеца единствената Промяна от СИЛИТЕ НА ДОБРОТО е, че помагаме яко на Украйна, не на нашата държава. Такива кл.зети като тоя трябваше първи да бъдат очистени. Махнаха Гешев, що ги търпят тия на местно ниво. Окръжните прокурори в бг са в основата на мафията. Нали министъра е вече от силите на Доброто.
72
6
 
4
 
! Отговори
НАРОДА преди 6 месеца
не се снимайте с воден пистолет -ще ви арестуват за притежание на оръжие!
71
3
 
14
 
! Отговори
Филип преди 6 месеца
Не се косете нищо няма да му направят. Най много да се размине с някоя условна присъда и глоба. Нормално е за *** българия.
70
1
 
20
 
! Отговори
... преди 6 месеца
тези хора не знам как спят нощно време наистина...... е б ати държавата..
69
1
 
19
 
! Отговори
Libre. Comme. Air преди 6 месеца
Нямало. Данни. За. Скоростта...Явно. Убиецът. Е. Карал. С. 20км.в. час...Този. Плокуор е за. Затвора ...!!!Прокуратурата. И. Мвр. Са. Най голямата. Мафия!!!

Спонсорирани публикации